AZ MSI ÖRÖMMEL JELENTI BE HIVATALOS ESPORT PARTNERSÉGÉT A MONSTER ENERGY YAMAHA MOTOGP CSAPATTAL

admin

Gyári versenyzőjük a kétszeres MotoGP eSport világbajnok, Lorenzo Daretti

Az MSI büszke, hogy hivatalos eSport partnere lett a Monster Energy Yamaha MotoGP csapatnak, akik elsőként jelentették be gyári versenyzőjüket a MotoGP eSport bajnokság történetében, nem más, mint a kétszeres eSport világbajnok, Lorenzo Daretti leigazolásával.

Nagyon örülünk, hogy a kezdetektől fogva részesei lehetünk ennek az új projektnek. Az eSport iránti szenvedélyünk közös a Yamahával, így kezdődött el az együttműködés is” – mondta Derek Chen, az MSI NB marketingvezetője.

Az MSI, mint vezető gaming márka egy MSI GE75 Raider nagy teljesítményű laptoppal fogja támogatni a szezon során Lorenzo Daretti-t, akit Trastevere73 gamer nevén is ismerhetünk.

Az évek során az MSI folyamatosan vezette a gaming-iparágat olyan innovatív technológiák biztosításában, amelyek növelik a játékosok felhasználói élményét.

Az MSI örömmel nyit új fejezetet egy olyan csapathoz történő csatlakozással, amely már sok címet nyert a valódi kétkerekű motorsportban, és most az eSport-ban is ugyanezt kívánja tenni.

Idén, az eSport és a MotoGP-rajongók együtt várhatják, hogy a 19 éves Daretti megvédje az eSport MotoGP világbajnoki címet, valamint minden egyes MotoGP futam előtt megtekinthetik az „Egy kör a pályán” című videóját, ami segít a pályák alaposabb megismerésében.

Tags: , , ,