AZ FSP AZ AIOT-RA ÉS AZ 5G-RE FÓKUSZÁL A COMPUTEXEN

admin

Nagyteljesítményű töltők és játékosoknak szánt termékek is bemutatásra kerülnek

2019. május 22., Tajpej, Tajvan – Az FSP, a világ egyik vezető tápegységgyártója örömmel számol be az idei Computex kiállításon (Tajpej, Tajvan, 2019. május 28. – június 1.) bemutatásra kerülő termékeinek széles választékáról, különös tekintettel a gyorsan bővülő AIoT (Artificial Intelligence of Things) szektorban, illetve az 5G-s termékek piacán megjelenő eszközökre. A cég a kifejezetten ezen piaci szegmensek számára tervezett tápegységek, töltők és egyéb, energiaellátással kapcsolatos termékek mellett a játékosok speciális igényeit kiszolgáló tápokat és számítógépházakat is bemutat.  

Az AIoT-ban rejlő lehetőségek

Az AIoT technológia előtt nyitva áll a lehetőség, hogy számos területen – különösen igaz ez a B2B szektor esetében – forradalmi változások hajtóerejévé váljon, ehhez azonban elengedhetetlen a megbízható tápegység által biztosított, 24 órás rendelkezésre állás. Az FSP készen áll az ezzel kapcsolatos igények kiszolgálására.  Az AIoT szegmens szélesen kiterjedt alkalmazási területe magában foglalja az okosvárosokat, a közlekedést, a logisztikát, a környezetet, az ipart és a mezőgazdaságot, valamint a közszolgáltatásokat, az okosépületeket és a fogyasztókat is.

Ezekbe a kulcsszegmensekbe biztosít az FSP 1U magas rackbe szerelhető, szünetmentes és CRPS szabványnak megfelelő redundáns tápegységeket, melyek felhő- és adatközpontok kiszolgálására is alkalmasak. A fog/edge computing területére Flex-ATX, ATX szabványú tápokat és szünetmenteseket kínál az FSP, és hogy teljes legyen a termékpaletta, az előbbieken kívül adapterek, töltők és nyitott szerkezetű tápegységek is megtalálhatóak a kínálatban, szerver és kliens oldalra egyaránt.

A töltőágazat termékei

A FPS lehetőséget ad egyéni igényekre szabott töltők biztosítására különböző elektromos eszközök számára. A termékcsoport tagjait kiváló teljesítmény és megbízhatóság, valamint remek hőelvezetési tulajdonságok jellemzik, programozhatók és rövidzárlat, illetve túlfeszültség elleni védelemmel is ellátták őket. Az FPS hordozható és beépített töltőket egyaránt kínál. A mobil töltők könnyűek és vékonyak, jellemzően 42V/6-8A teljesítményűek, és ventilátor nélküli kialakítással bírnak, megfelelőek elektromos kerékpárok és robogók számára is. A beépített töltők 500 wattól 20 kilowattig terjedő teljesítményre képesek, és a készülékek igényeihez alakíthatók, így kiválóan alkalmasak lehetnek például robotporszívók, vagy akár elektromos járművek számára is.

Készen az 5G-re

Az 5G-s termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, többek között azért is, mert az 5G technológia kritikus feltétele az AIoT alkalmazásoknak. Viszonylag alacsony hatótávolsága miatt az 5G-s adat- és hangátvitelhez sok cella szükséges, mert az 5G által használt, magas frekvenciájú rádióhullámok könnyebben elnyelődnek, mint a korábbi vezeték nélküli technológiák által használt, alacsonyabb frekvenciájúak. A kültéri celláknak olyan tápellátásra van szüksége, amelynek nincs karbantartási igénye, hosszú az élettartama, megbízhatóan működik extrém hőmérsékleti viszonyok között is és IP68 szabványú időjárásállóságot biztosít. Szerencsére az FSP ipari kivitelű 5G-s termékeinek kínálata lefedi a szünetmentes áramforrások, rádiós egységek, elosztók, nagysebességű hálózati switch-ek, egyen- és váltóáramú bázisegységek áramellátási igényét.

Újdonságok a játékos piacon

Az FSP gamer termékei palettáját is tovább szélesíti a felhasználói piacon. Az SFX formátumú DAGGER PRO tápegység népszerűsítéséhez az FSP ismert moddereket kért fel, hogy tervezzenek négy kisméretű asztali PC-t különböző témákra, például környezetbarát kivitelben vagy katonai dizájnnal, hogy demonstrálják: a teljesen moduláris DAGGER PRO tápegység kicsi, de erős. A tápegység 550 és 650 wattos teljesítménnyel érhető el, és támogatja a kétprocesszoros rendszereket is. További egyedülálló tulajdonságai közül említést érdemel még az intelligens ventilátorvezérlés és a minőségi, japán kondenzátorok használata.

A Computexen megtekinthető lesz az FSP új, CMT710 számítógépháza, ami a legmodernebb üveg és alumínium formatervet kapta, és támogatja a dupla vízhűtéses rendszereket. A CMT710 tágas belső tere lehetővé teszi folyadékhűtéses rendszer kialakítását, a kábelek ízléses elrendezését és elrejtését, és nagyszerűen bővíthető.

Az FSP bemutatja a Hydro PTM+ 850W tápegységet is, ami a világ első, tömeggyártásban készülő, folyadékhűtéses tápegysége 80 PLUS® Platinum tanúsítvánnyal és mutatós RGB LED világítással.

Az FSP a Computex kiállításon

Időpont: 2019. május 28-tól június 1-ig

Helyszín: Nangang Exhibition Center

Pavilon: L0602 (4. em.)

Tárgyaló: 503 (5. em.)

Tags: ,