A NETGEAR BEMUTATTA A SMART MANAGED PRO SWITCHEKET POE+ MEGOLDÁSSAL

fid

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója négy új Gigabit switchet mutatott be Power-over-Ethernet (PoE+) és SFP portokkal az optikai uplinkhez. Ezek az eszközök kibővítik a Smart Managed Pro switchek második generációs családját, amely kifejezetten konvergált hálózatokhoz készültek, ahol a hang, a videó, az adatok és a tárgyak internetének egyetlen hálózati platformja van, maximális biztonsággal.

A kis- és középvállalkozásokon belül – például a vendéglátás, a catering, az oktatás és a kiskereskedelem – egyre nagyobb a VoIP-telefonok, az IP-biztonsági kamerák,az IP-videó végpontok, a proxy olvasók, a LED-világítás, a biztonságos kapunyitó rendszerek, és egyéb IoT eszközök fontossága. Ezeknek az eszközöknek a sűrű rendszere olyan hálózati kapcsolókat igényel, amelyek képesek a PoE-t támogatni, így a hálózati menedzser egyetlen vezetékkel adhat energiát az eszközöknek. A PoE kapcsolók teljesítményigényének növekedése a 802.11ac Wave 2 vezeték nélküli hozzáférési pontok, valamint a mozgó HD megfigyelő kamerák , amelyek olyan funkciókat tartalmaznak, mint az éjszakai felvétel és a beépített mozgáskövetés, egy újabb megoldást, a PoE+  (802.3at) teljesítményét igénylik.

Ez a négy új Smart Managed Pro switch továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal is rendelkezik:

  • Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Snooping – amely felügyeli,hogy csak az engedélyezett DHCP-kiszolgálók válaszoljanak a DHCP-kérelmekre és továbbítsák a hálózati adatokat az ügyfeleknek. Ezenkívül lehetővé teszi a DHCP kérelmek sebességének szabályozását a kliens portokon, ezáltal csökkentve a DHCPDenial of Service (DoS) támadásokat lehetőségét egy adott kliensről, vagy hozzáférési portról.
  • Dynamic Address Resolution Protocol (ARP) Inspection (DAI) – A DAI ellenőrzi az ARP csomagokat a helyi hálózaton (LAN), és a DHCP snooping adatbázishoz tartozóinformációkat használja egy switch-en az ARP csomagok validálására és védelmet biztosít az ARP spoofing/poisoning/cache poisoning ellen.

A kettő kombinációja védelmet nyújt a támadásokkal szemben, amikor a „támadók” egy másik érvényes ügyfél IP-címét használják, hogy titokban továbbítsák vagy megváltoztassák a hálózaton lévő eszközök közötti kommunikációt.

1 PoE Plus-nak nevezzük, és egyenáramú teljesítményt biztosít, körülbelül 25,5 W.

Ezek az erőteljes és megbízható új Smart Managed Pro switchek a következő fejlett hálózatimegoldásokat nyújtják:

  • Full line-rate Gigabit connectivity – a nagy sávszélességi igényű szervezetek számára a hatékony és gyors hálózatépítéshez,
  • Traffic priority setting – optimalizált hang-, adat- és videó konvergencia (DiffServ QoS),
  • Media Streaming intuitív konfigurációja és audio-vizuális internetes protokoll (AV-over-IP) multicast képességekkel – Az AV over IP jelentősen növeli a rugalmasságot a forrás- és rendeltetési helyek számának legyőzésével, valamint a távolsághatárok leküzdésével,
  • Regisztráció (MVR) – IGMP Snooping,
  • Multicast VLAN Registration(MVR) – lehetővé teszi, hogy a multicast forgalom egy különálló VLAN-nak legyen dedikálva egy multicast tartományon keresztül,
  • Teljes IPv6 támogatás – Csökkenti az IPv4 korlátozások által okozott hálózati korlátozásokat,
  • Valódi teljesítményt biztosít.

Az új 24 portos és 48 portos NETGEAR SmartManaged Pro switch-ek támogatják a modern nagy teljesítményű PoE + eszközök sűrű telepítését. Az IPv4 és az IPv6 hatékony Layer 2 és Lite Layer 3 (statikus útválasztási) funkciói nagy teljesítményű és az SMB környezetben történő használhatóságra összpontosítanak. Mindegyik 4 SFP porttal rendelkezik száloptikáshoz.

24 portos Gigabit PoE+ Smart Managed Pro switch (GS728TPv2) – 379,99$

24 portos Gigabit PoE+ Smart Managed Pro switch (GS728TPPv2) – 499,99$

48 portos Gigabit PoE+ Smart Managed Pro switch (GS752TPv2) – 599,99$

48 portos Gigabit PoE+ Smart Managed Pro switch (GS752TPP) – 799,99$

Tags: