A THERMALTAKE BEMUTATJA A HÁROMFÉLE GPU-ELRENDEZÉST TÁMOGATÓ CTE E600 MX KÖZEPES TORONYHÁZAT

negator

Központosított hűtési hatékonyság

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

Az elődjein túlmutató testreszabhatóságért a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezést biztosít, lehetővé téve a komponensek igényeid alapján megtervezett telepítését.

Háromféle GPU-elrendezés

  1. Lebegő GPU: A GPU elhelyezése a ház közepén a mellékelt lebegő elrendezésű GPU-keret és az előre konfigurált 400 mm hosszú PCI-e 4.0 riser kábel segítségével
  2. Felül jobb oldalt: A GPU függőleges felfüggesztése
  3. Felül jobb oldalt szemből: Elhelyezés jobb oldalt fent az elfordított PCI-e nyílásokra függesztve úgy, hogy a grafikus kártya az oldalpanel felé néz

Ezenkívül a CTE E600 MX két cserélhető előlappal érkezik, így azokat bármikor kicserélheted. Az egyik egy edzett üveg panel, kristálytiszta üveggel kombinálva egy TG-panellel a bal oldalon, ami rendkívül széles betekintést biztosít a belső konfiguráció teljes megjelenítéséhez; a másik egy perforált panel, melyet azoknak terveztek, akik kiváló légáramlásra vágynak.

A CTE E600 MX kétkamrás kialakítása kifejezetten a kábelmenedzsmenthez igazodva választja el a jobb oldali kamrát. A tartozékok dobozában található tépőzáras kötözőkkel és kábelkötegelőkkel a felhasználók könnyedén rögzíthetnek dolgokat a megfelelő kamrában található számos rögzítőponthoz a jobb kábelmenedzsmentért. A bal kamra hatalmas és tiszta belső tere lehetővé teszi az alkatrészek rendezettebb elhelyezését és javítja a légáramlást. Ezenkívül a CTE E600 MX akár tizenkét 140 mm-es ventilátort és két 120 mm-es ventilátort vagy akár 420 mm-es radiátort is támogathat elöl, hátul vagy az alaplap mellett, kivételes hűtési megoldást kínálva. Az összes szellőzőnél eltávolítható porszűrőkkel felszerelt gépház képes megelőzni a por okozta hűtési problémákat.

A CTE E600 MX, a CTE-sorozat új tagja, nemcsak optimális hűtési teljesítményt biztosít a kritikus komponensekhez, hanem új, háromféle GPU-elrendezést és cserélhető, kettős előlapi kialakítást is kínál. A klasszikus CTE-kialakítással és a rendkívüli összeszerelési rugalmassággal a CTE E600 MX hűsen és letisztultan tartja a gépet.

A CTE E600 MX közepes toronyház jellemzői
CTE-kialakítás

A Thermaltake által tervezett CTE-kialakítás a Centralized Thermal Efficiency (magyarul központosított hűtési hatékonyság) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. A kialakítás az alaplap 90 fokos elforgatását használja ki, hogy hatékonyabb légáramlási utakat biztosítson.

Vidd közelebb a hideg levegőhöz a kritikus hőforrásokat (a CPU-t és a grafikus kártyákat)!
Mivel a CTE E600 MX-ben a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, a CPU-hoz és a grafikus kártyához egymástól függetlenül biztosított a hőelvezetéshez szükséges hideg levegő áramlása.

Háromféle GPU-elrendezés
A grafikus kártya elhelyezésének három különböző módja van: Az első mód szerint a mellékelt lebegő elrendezésű GPU-keret és az előre konfigurált 400 mm hosszú PCI-e 4.0 riser kábel lehetővé teszi, hogy a grafikus kártya a ház közepén helyezkedjen el, a megszokottól eltérő megjelenést kölcsönözve harci gépednek; a második módszer az alaplap 90 fokkal történő elforgatása, hogy a GPU természetes, felső jobb oldali függesztéssel kerüljön a házba; végül pedig használhatod az elfordítható PCI-e nyílásokat úgy, hogy a jobb felső részre helyezett GPU az oldalpanel felé nézzen.

400 mm hosszú PCI-e 4.0 riser kábel
A riser kábel megfelel a PCI-e 4.0 szabványnak, 16 GT/s átviteli sebességet nyújt, és akár 64 GB/s-os (kétirányú) adatátvitelt is támogat. Az előre konfigurált kábel kiküszöböli a rendszer összeépítése során esetlegesen felmerülő problémákat, és jobbá teszi a lebegő GPU-konfigurációt egy dedikált lebegő elrendezésű GPU-tartókeret beépítésével.

Két cserélhető előlap
A CTE E600 MX két cserélhető előlapot kínál: egy edzett üveglapot és egy perforált panelt. A kristálytiszta üveg a bal oldali TG-panellel kombinálva rendkívül széles betekintést biztosít. Ha a maximális légáramlásra törekszel, a perforált panel egy ventilátortartóval kombinálva lehetővé teszi további három 140 mm-es ventilátor vagy egy további 420 mm-es radiátor felszerelését az előlapra.

Álmaid összes hűtőkomponense elfér
A CTE E600 MX közepes toronyház hatalmas kapacitással rendelkezik a ventilátorok beszereléséhez: akár tizenkét 140 mm-es ventilátor vagy tizennégy 120 mm-es ventilátor telepíthető különböző helyekre. Ezenkívül a ház akár 420 mm-es radiátorok támogatására is képes elöl, hátul vagy az alaplap mellett. Az elülső és alsó ventilátorkeretek egyszerű és barátságos telepítési élményt biztosítanak.

Optimális kábelmenedzsment
A kétkamrás kialakításnak köszönhetően a CTE E600 MX bőséges helyet kínál a jobb kamrában a hatékony kábelmenedzsmenthez. Számos rögzítési pont áll rendelkezésre ebben a kamrában, melyeket a kiegészítőket tartalmazó dobozban található tépőzáras kötözőkkel és kábelkötegelőkkel lehet kiegészíteni a rendezett és letisztult setupért.

Tökéletes porvédelem
A toronyház tetején, elején, alján, hátulján és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, melyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen kivehetők a kényelmesebb tisztításhoz.

Praktikus I/O-portok
A felső panelen két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD audio port is található, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.