ÍME AZ ASTRIA, A THERMALTAKE METEORZÁPOROKAT MEGIDÉZŐ LÉGHŰTÉSE

negator

Teljesen új meteorzápor ARGB-fényeffektek

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette az ASTRIA 200/400/600 ARGB Sync CPU-hűtőit. Imádkoztál vagy kérted már azt a csillagoktól, hogy megtaláld az ideális léghűtést? Az ASTRIA ARGB sorozat az a bizonyos! Ez egy vadonatúj léghűtés sorozat, melynek felső borításán ragyogó meteorzápor fényeffektek láthatók, ami tökéletesen passzol az elegáns, tetőtől-talpig fekete kialakításhoz, és tényleg úgy néz ki, mint egy igazi meteorzápor egy csillagfényes éjszakán. Ráadásul az ASTRIA ARGB sorozat továbbfejlesztett CT120 ARGB-ventilátorokkal érkezik, amelyek megnövelt légáramlást biztosítanak csúcskategóriás CPU-id hűtéséhez.

Az ASTRIA ARGB sorozat stílusos megjelenéssel büszkélkedhet jellegzetes meteorzápor fényeffektjeinek köszönhetően. Mindegyik hűtőborda felső borítása 18 LED-del lett felszerelve. Ahogy az áramló világítás átszűrődik a perforált felső borításon, egy éppen zajló meteorzápor képét jeleníti meg. Továbbá a CPU-hűtő CT120 ARGB-ventilátorai mindegyikén 9 LED található, az 5 V-os alaplapi világítási szoftver vezérlésével pedig könnyedén személyre szabhatod a fényeket saját stílusodnak megfelelően. A lenyűgöző világítás kihangsúlyozásáért az összes ASTRIA 200/400/600 ARGB-alkatrész, beleértve a ventilátort, a bordákat és az U-alakú réz hőcsöveket, egységes fekete színben egyesül, egy sötét éjszakára hasonlítva, ami felerősítheti a meteorzápor szépségét.

Az ASTRIA 200/400 ARGB egytornyos, egyventilátoros kialakítással, az ASTRIA 600 ARGB pedig kéttornyos, kétventilátoros kivitelben készült. A legújabb csúcskategóriás CPU-k teljes támogatásáért az ASTRIA ARGB sorozat módosított CT120 ARGB-ventilátorokat és újratervezett bordákat tartalmaz a légáramlás növeléséért. Az átalakított CT120 ARGB-ventilátor 65 CFM-es légáramlást és 2,56 mm-H2O statikus nyomást képes biztosítani, miközben teljes sebesség mellett 26,8 dBA-s zajszinttel működik. Az általános hűtési teljesítményért az ASTRIA 200/400/600 ARGB akár 210 W-os/230 W-os/265 W-os TDP hűtési teljesítményt biztosíthat. Emellett az ASTRIA 200 ARGB négy fekete 6 mm-es átmérőjű, U-alakú réz hővezető csövet használ, míg az ASTRIA 400/600 ARGB hat ilyennel érkezik, biztosítva az egyenletes hőelosztást a kiemelkedő hőelvezetésért. Az ASTRIA ARGB-n emellett kényelmesen beállíthatod a ventilátor helyzetét a memória magasságához igazodva, biztosítva a rugalmas telepítési lehetőségeket.

Ha egy esztétikus és kivételes hűtési teljesítményű léghűtést keresel, ne maradj le a Thermaltake új termékcsaládjáról, az ASTRIA ARGB sorozatú CPU-hűtőkről! Borítsd fénybe számítógéped az izzó meteorzáporos ARGB-fényeffektekkel és valósítsd meg álmaid!

Az ASTRIA 200/400/600 ARGB Sync CPU-hűtő jellemzői
Meteorzárpor fényeffektek

A felső borítás RGB-világítással ellátott dizájnja egy meteorzápor képét jeleníti meg, pompás új megjelenést kölcsönözve ennek a léghűtés sorozatnak. Az ASTRIA 200/400 ARGB mindegyik felső borításában 18 LED, a módosított CT120 ARGB-ventilátoron pedig további 9 LED található, így akár 27 LED-del kiegészítve a látványos fényeffekteket. Az ASTRIA 600 ARGB mindegyik felső borításában 18 LED található. Ez a kéttornyos hűtés két felső borítással rendelkezik összesen, valamint további 9 LED-del minden egyes módosított CT120 ARGB-ventilátoron, akár 54 LED-del kiegészítve a látványos fényeffekteket. Ezt a terméket alaplapi 5V-os ARGB-csatlakozó vezérli, és kompatibilis az alaplapi világítási szoftverekkel.

Kiváló hűtési teljesítmény
Az ASTRIA 200/400 ARGB egy újratervezett bordával érkezik, míg az ASTRIA 600 ARGB két újratervezett bordával készült a légáramlás növeléséért. A módosított CT120 ARGB-ventilátorok nagyobb bemeneti légáramot biztosítanak, az ASTRIA 200/400/600 ARGB pedig 210W/230W/265W TDP hűtési teljesítményt tud biztosítani, ami magasabbra emeli a lécet a hagyományos CPU-hűtők esetén.

Átalakított CT120 ARGB-ventilátor
A CT120 ARGB-ventilátort úgy módosították, hogy nagyobb légáramlást generáljon az ASTRIA sorozat hűtési teljesítményének növeléséért. Képes 65 CFM-es légáramlást biztosítani 2,56 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben teljes fordulatszámon 26,8 dBA-s zajszinttel működik, magasabb szintre emelve ezt a belépő szintű ventilátort.

Hűtés bármilyen helyzetre
Az ASTRIA 200 ARGB négy fekete színű, 6 mm-es átmérőjű, U-alakú réz hővezető csövet használ, melyek közvetlenül érintkeznek a CPU-val, míg az ASTRIA 400/600 ARGB réz alapja rozsdásodást gátló nikkelezéssel rendelkezik, amely mind a hat fekete színű, 6 mm-es átmérőjű, U-alakú réz hővezető csövet lefedi, egyenletes hőeloszlást eredményezve a hőforrásból kiindulva, és kivételes hőelvezetést biztosítva még nagy teljesítményű CPU-k esetén is.

A ventilátor helyzetének rugalmas beállítása
A ventilátor helyzetének beállításával könnyedén hozzáigazíthatod azt memóriáid magasságához, és megtapasztalhatod a korlátlan hűtési teljesítményt.

Univerzális kompatibilitás
Az ASTRIA sorozat univerzális rögzítőkeretekkel érkezik az Intel és AMD CPU-khoz, beleértve a legújabb LGA1700 és AM5 CPU-foglalatokat.