MEGAERŐS WIFI EGY KOMPAKT ADAPTERBEN ÉS EGY SOKOLDALÚ USB HUB

negator

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

Hihetetlenül erős WiFi egy kompakt adapterben
A Sandberg egy mindössze 5 g-os és 25 mm-es hosszúságú adapterben egyesíti a Realtek RTL8812CU hálózati vezérlő, a vezeték nélküli antennák, valamint az USB-interfész és -csatlakozó erejét.

Amellett, hogy támogatja a legújabb titkosítási technológiákat az adatbiztonságért (64/128-bites WEP, WPA/WPA2 és WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES) titkosítás), a Dual Band funkcióval ellátott, WiFi 5 (IEEE 802.11ac/a/b/g/n) szabványú adapter 2,4 GHz-en 400 Mbit/s-os, az 5 GHz-es frekvenciasávon pedig 867 Mbit/s-os sebességre képes, ami összesítve eléri a közel 1300 Mbit/s-os átvitelt.

Emellett használhatod a MU-MIMO és Beamforming technológiákat is, amelyek lehetővé teszik több egyidejű bemeneti/kimeneti adatfolyam használatát, és összpontosítják a jelet az erősebb kapcsolat érdekében.

„Nagyon örülünk annak, hogy egy ilyen kompakt eszközben egy ilyen erőteljes technológiai csomagot tudunk egyesíteni. Egyszerűen csak be kell illeszteni a laptopba, és ott kell hagyni. Az pedig, hogy ilyen versenyképes áron tudjuk piacra dobni, azt jelenti, hogy ezentúl mindenki hozzáférhet a legújabb WiFi-technológiákhoz” – mondta Jesper Erik Raun, a Sandberg A/S termékkoordinátora.

A számos fejlett technológia használatához természetesen egy olyan router is szükséges, ami támogatja a Sandberg WiFi-adapterének szabványait. A tényleges teljesítményt a router és az adapter közötti legkisebb közös nevező határozza meg. A Sandberg új adapterét használva rá sem fogsz ismerni a számítógépedre!

A tökéletes kiegészítő ultrabookokhoz
Ha a laptopod a hagyományos USB-A portok helyett csak Type-C csatlakozófelületeket használ, az megnehezíti a külső perifériák, USB-adapterek és más USB-eszközök csatlakoztatását. Ezen segít a Sandberg USB-C to 2xUSB-A + 2xUSB-C hubja. Az alumíniumborítással érkező USB-hub két USB-A és két USB Type-C porttal rendelkezik, így egyetlen portot négy különálló csatlakozási felületre képes szétosztani.

Hovatovább, az ASW3410 chipsetnek köszönhetően a hub támogatja az USB 3.2 Gen 1 szabványt (korábbi nevén USB 3.0 SuperSpeed), így nagy sebességű, 5 Gbps-os kapcsolattal osztja szét a csatlakoztatott eszközből érkező jelet.

A WiFi-adapter és az USB hub egyaránt használható Windows 10 és 11 operációs rendszerekkel, nem igénylik külön illesztőprogram telepítését, ráadásul mindkét termék 5 év garanciával érkezik.