25. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL A THERMALTAKE BEMUTATTA HYDRANGEA BLUE KOLLEKCIÓJÁT A 2024-ES CES-EN

negator

Tedd elegánssá, tartsd hűvösen!

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. A kreativitás vadonatúj korszakába ugorva, a Thermaltake elkötelezi magát a technológia és a divat összekapcsolása mellett. A Thermaltake idei tematikáját, a „Tedd elegánssá, tartsd hűvösen” elvet követve a vállalat a 2024-es CES-en egy teljes termékcsaládot mutatott be a szemet gyönyörködtető Hydrangea Blue színben, amely egyszerre biztosítja a legújabb technológiát és a vizuálisan kellemes esztétikát.

Merész hozzáállásával a Thermaltake célja, hogy a szórakozás, az e-sport, a technológia és az életmód élvezetének kulturális márkája legyen. A Hydrangea Blue szín kiválasztását a virágzó hortenziák szépsége és a természet nyugalma ihlette, frissítő és produktív elemet hozva a techrajongói életmódba. Ez a stílusos szín lehetővé teszi, hogy kiemelkedj a tipikus technológiai termékek közül, valamint, hogy egy egyedi és élénkítő felhasználói élményben legyen részed.

A Thermaltake Hydrangea Blue kollekciója toronyházakat, tápegységeket, ventilátorokat, AIO-folyadékhűtőket, memóriákat, gaming székeket és gaming egérpadokat tartalmaz, lehetővé téve, hogy egy teljesen Hydrangea Blue PC setupban mélyülhess el. Üdvözlünk a Hydrangea Blue magával ragadó világában, ahol a technológia az esztétikával találkozik!

Kiemelt Hydrangea Blue termékek
CTE E600 MX Hydrangea Blue közepes toronyház
The Tower 300 Hydrangea Blue közepes toronyház
Ceres 330 TG ARGB Hydrangea közepes toronyház
Toughpower GF A3 Hydrangea Blue 1050 W
SWAFAN EX12 ARGB Sync PC-ventilátor Hydrangea Blue TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag)
SWAFAN EX14 ARGB Sync PC-ventilátor Hydrangea Blue TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag)
TH360 V2 Ultra ARGB Sync All-In-One folyadékhűtés – Hydrangea Blue
TOUGHRAM XG RGB D5 5600 MT/s Hydrangea Blue
ARGENT E700 valódi bőr gaming szék (Hydrangea Blue), amit a Studio F. A. Porsche tervezett
M700 Hydrangea Blue Extended gaming egérpad