AZ ASUSTOR NAS-OK MOSTANTÓL MÁR 18 SSD-MÁRKÁVAL IS KOMPATIBILISEK

negator

A megfizethető, ugyanakkor nagy kapacitású és sebességű SSD-k megjelenésével a NAS-eszközökön belül használt M.2 SSD-k népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az elmúlt időszakban. A legjobb tárolási élményért az ASUSTOR NAS-eszközöket folyamatosan frissítjük, hogy egyre több M.2 SSD-vel legyenek kompatibilisek.

Az akár 8 TB-os M.2 NVMe SSD-k támogatása mellett az ASUSTOR több mint tizennyolc népszerű márka M.2 SSD-ivel is kompatibilis. Válassz a piacon található M.2 SSD-márkák és -modellek széles választékából különböző használati feltételek és tárolási környezetek alapján! Ez nemcsak a nagy fájlok átviteli sebességét javítja, hanem a véletlenszerű I/O-teljesítményt is, így fotósoknak, zenészeknek és tartalomgyártóknak is kiváló választást jelentenek.

Az NVMe SSD-khez M.2-foglalatokkal érkező ASUSTOR NAS-eszközök csak olvasható vagy olvasható és írható gyorsítótárazást hajthatnak végre a lemezköteteken, ami növeli a lemezkötetek véletlenszerű és szekvenciális teljesítményét. Az SSD-k tárolóként is használhatók a teljes tárolókapacitás növelésére, és az ASUSTOR az egyik első olyan márka a piacon, amely lehetővé teszi a rendszerkötet létrehozását az M.2 NVMe SSD-ken.

Az ADM az M.2 SSD-k használatának rugalmas implementációjával biztosítja, hogy korlátok nélkül, igényeidnek megfelelően használhasd a NAS-t. Alkalmazz egy ASUSTOR NAS-t a nagy stabilitás és tartósság eléréséhez, miközben nagy mennyiségű adatot tárolsz és tudsz biztonságban az eszközön! Függetlenül attól, hogy vállalkozást üzemeltetsz, vagy tartalomkészítő csatornát indítasz, az ASUSTOR biztosítja a számodra megfelelő NAS-t.

További információért és a kompatibilitási listáért, kérjük, látogass el az alábbi oldalra:
https://www.asustor.com/service/compatibility