A THERMALTAKE BEMUTATJA A MATCHA GREEN TERMÉKCSALÁDOT: CERES 300 TG ARGB KÖZEPES TORONYHÁZ ÉS ARGENT E700 VALÓDI BŐR GAMER SZÉK

negator

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. A The Tower 200 Matcha Green Mini toronyház első kiadását követő pozitív vélemények után a Thermaltake további Matcha Green termékek bejelentését tervezi, így a felhasználók egy teljes termékcsaládon keresztül élvezhetik ezt az élénk és elegáns színt. Mostantól világszerte elérhető a Ceres 300 Matcha Green és az ARGENT E700 Matcha Green. További jó hír, hogy hamarosan érkezik a TH280 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtés Matcha Green kiadása. Dobjuk fel a szórakozásra és munkára használt helyeket ezekkel a stílusos Matcha Green kollekciókkal!

Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyház
A Ceres 300 egy ATX-toronyház, amely masszív légáramláshoz készült több mint 55%-ban perforált panelekkel. Most már három színben érhető el: Fekete, Snow és Matcha Green. A Matcha Green megnyugtató érzést kelt, tükrözve a Ceres sorozat kiemelkedő hűtési teljesítményét. A Ceres 300 Matcha Green akár egy 360 mm-es AIO-radiátor, öt 140 mm-es vagy összesen hét 120 mm-es ventilátor befogadására is alkalmas, optimális hűtési megoldást biztosítva. Ezenkívül két előtelepített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorral érkezik elöl és egy CT140 PC-ventilátorral hátul, lehetővé téve a levegő további áramlását. A vizuálisan tetszetős elrendezés érdekében a Ceres 300 Matcha Green nemcsak új színű megjelenést kapott, hanem a bal oldalon egy edzett üveglapot is, amely lehetővé teszi, hogy megmutasd a pompás belső alkatrészeket. Ezenkívül a külön megvásárolható 3,9 hüvelykes TFT LCD-panelkészlet valós idejű komponensinformációkat, idő- és időjárásmódot képes megjeleníteni, valamint a TT RGB Plus 2.0 szoftver segítségével bármilyen kép vagy GIF is feltölthető. Ez egy ideális toronyház, amely egyensúlyt teremt a hűtési teljesítmény és az esztétika között.

ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer szék
Az ARGENT E700 sorozat egy együttműködés eredménye a Studio F.A. Porschéval, ami egyedi mélyített racing üléskialakítással rendelkezik, és első osztályú ülésélményre törekszik kiváló esztétikával és kényelemmel. A különféle stílusok iránti igények kielégítésére az ARGENT E700 sorozat 10 színt tartalmaz: Glacier White, Space Gray, Storm Black, Ocean Blue, Flaming Orange, Racing Green, Turquoise, Sanga Yellow, Saddle Brown és a legújabb Matcha Green. A Matcha Green a frissesség és a nyugalom érzetét fejezi ki. A kecses megjelenésű szín matt felülettel érkezik, amely teljes mértékben megmutatja az ARGENT E700 Matcha Green visszafogott luxusát. A Matcha Green azt is jelképezi, hogy ezen a prémium minőségű valódi bőr gamer széken ülve a felhasználók nyugodtan leküzdhetnek bármilyen kihívást játék és munka közben.

A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyház jellemzői:
Nagy légáramláshoz készült

A panelek felületének több mint 55%-a perforált. A sok perforált kivágás révén a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green kiváló hűtési teljesítményt nyújt.

Elöl akár egy 360 mm-es, felül pedig egy 280 mm-es radiátort támogat
A Ceres 300 Matcha Green számos lehetőséget kínál a komponensek hűtésére. A felhasználók választhatnak, hogy egy 360 mm-es radiátort helyeznek el elöl, és egy 280 mm-es radiátort a tetejére.

Két CT140 ARGB Sync és egy CT140 PC-ventilátor előtelepítve
A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green elöl két 140 mm-es ARGB PWM-ventilátort, hátul pedig egy 140 mm-es PWM-ventilátort használ. A LED-es fényhatások szabályozhatók az alaplap által támogatott szoftverrel is. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben élvezhetik az extrém hűtési teljesítményt.

Egységesítsd ventilátoraidat a számítógépeddel!
A Thermaltake bevezette a legújabb CT sorozatú ventilátorokat, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

Kellemes látvány, teljesen interaktív
Hozd ki a legtöbbet a Ceres 300 vizuális effektjeiből az optimális LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel! A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépjen azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió idő- és időjárásmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

Edzett oldalsó üvegpanel
A bal oldalsó 4 mm-es edzett üvegpanel lenyűgöző látványt nyújt, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes RGB-pompájukban jelenítsék és csodálják meg az összes alkatrészt.

Mutasd meg a magad módján!
Az elforgatható PCI-E rögzítőkeretek lehetőséget adnak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret biztosítva a rendszerednek. Ha úgy döntesz, hogy függőlegesen telepíted a grafikus kártyát, akkor egy külön hely is rendelkezésedre áll a riser kábelek tartóihoz, lehetővé téve egy 90 fokos riser kábel telepítését.

Be- és kimeneti légáramlás
A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green hűtési teljesítménye figyelemre méltó az előre előtelepített két CT140 ARGB Sync és a hátulra előtelepített CT140 PC-ventilátornak köszönhetően. Emellett paneljeinek felülete több mint 55%-ban perforált, így nagy légáramlást biztosít a réseken keresztül.

Tökéletes porvédelem
A toronyház tetején, elején, alján, bal és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen kivehetők a tisztításhoz.

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítésre
A Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyház jó bővíthetőséggel rendelkezik. Egy maximum 185 mm magas CPU-hűtőt, egy maximum 370 mm hosszú GPU elhelyezését (radiátor nélkül), valamint egy maximum 220 mm hosszú tápegységet támogat.

Praktikus I/O-portok
Az előlepi panelen két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD Audio port is található, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!
Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, így a fények közvetlenül a fent említett szoftverből vezérelhetők, anélkül, hogy extra fénykezelő szoftvert vagy vezérlőket kellene telepíteni. További részletekért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalaira.

Az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer szék jellemzői:
Prémium minőségű valódi bőr

A teljes ülésfelület és a fejtámla 1-1,1 mm vastagságú valódi bőrrel lett borítva. A valódi bőr a tartósságáról, nedvességállóságáról és könnyű karbantarthatóságáról ismert. Piros, elegáns varrással hímezve és felülmúlhatatlan légáteresztő kialakítással az optimális légáteresztésért és stílusért.

Versenyautó ihlette oldalsó fogantyúk
A versenyautót tükröző kialakítású, integrált oldalsó fogantyúk lehetővé teszik a dönthetőséget és a magasság emelését, hogy megtaláld a tökéletes testtartást. A bal oldali fogantyúval akár 126°-ig állítható az ülés háttámlája. A jobb oldali fogantyúval 41-53 cm között állítható az ülés magassága.

Polírozott alumínium logó
Az elöl és középen található alumínium Thermaltake logó polírozott, hogy egyedi lehess.

Első osztályú ülésélmény
Az egy darabból álló, ívelt háttámlájú kialakítás célja, hogy esztétikusnak és futurisztikusnak tűnjön, ráadásul kialakításával teljes támaszt nyújt a testnek, imitálva az első osztályú ülésélményét.

Perforált bőr üléskialakítás
A perforált bőr légáteresztő képességet kínál a hőelvezetésért és a szellőzésért.

Sokoldalú beállítások
Négyirányú kartámlamozgás (magasság és szélesség) az alkar optimális alátámasztásához, a csukló nyomásának és az izmok megterhelésének enyhítéséért.

Állítható fejtámla
Beépített fejtámla, amely kb. 5 cm-es magasságig állítható.

Nagy sűrűségű öntött habszivacs
A valódi bőr alá nagy sűrűségű, öntött habszivacsot helyeztek, amelynek tömege 65 kg/m³. A nagy sűrűségű és prémium habszivacs használata egyenletes súlyeloszlást és biztos testtartást tesz lehetővé az ülőpozíció fenntartása mellett.

Ülj egyenesen vagy lazíts!
Dőlj hátra négy rögzíthető szögben: 107°, 113°, 119°, 126°.

Class-4-es gázlift
Class-4-es gázlift a maximális biztonságért és megbízhatóságért a magasságállítás során.

5 csillagos alumíniumtalp és görgős kerekek
Prémium minőségű, 5 csillagos alumíniumötvözetből készült talp, nagy méretű 7,5 cm-es görgőkkel a nagyobb stabilitásért. Használható puha és kemény padlón a padló karcolása
nélkül.

Ajánlott méretek
Magasság: 170 cm – 190 cm (5’6” – 6’2”)
Tömeg: 150 kg (331 font)