A QNAP BEMUTATJA A TVS-H674T ÉS TVS-H874T NAS-OKAT THUNDERBOLT 4 TÁMOGATÁSSAL

negator

Páratlan teljesítmény, megbízhatóság és sokoldalúság az adatkezelésben, amely forradalmasítja a kreatív szakemberek médiaprojektjeikkel kapcsolatos munkáját

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette a TVS-h674T / TVS-h874T Thunderbolt™ 4-es NAS-okat. A kizárólag alkotóknak és meglévő fájlalapú munkafolyamatokon alapuló videógyártáshoz kialakított hálózati adattároló (NAS) használatával a felhasználók élvezhetik a nagyfokú produktivitást, és elképesztő hatékonysággal óvhatják meg értékes kreatív munkáikat.

  • TVS-h674T-i5-32G: 6 lemezes, 3,5 hüvelykes SATA HDD-s Thunderbolt NAS; 12. generációs Intel® Core™ i5 6 magos/12 szálas processzor; Intel UHD Graphics 730; 32 GB DDR4 RAM
  • TVS-h874T-i7-32G: 8 lemezes, 3,5 hüvelykes SATA HDD-s Thunderbolt NAS; 12. generációs Intel® Core™ i7 12 magos (8P+4E) /20 szálas processzor; Intel UHD Graphics 770; 32 GB DDR4 RAM
  • TVS-h874T-i9-64G: 8 lemezes, 3,5 hüvelykes SATA HDD-s Thunderbolt NAS; 12. generációs Intel® Core™ i9 16 magos (8P+8E) /24 szálas processzor; Intel UHD Graphics 770; 64 GB DDR4 RAM

Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója elmondta: „A QNAP-nál arra törekszünk, hogy az alkotókat és a szakembereket olyan élvonalbeli megoldásokkal lássuk el, amelyek felerősítik kreatív lehetőségeiket. A TVS-hx74T Thunderbolt 4 NAS sorozat bizonyítja ezen elkötelezettségünket, valamint páratlan teljesítményt és bővíthetőséget kínál, hogy megfeleljen a kreatív ipar változó igényeinek.”

Jason Ziller, az Intel Corporation ügyfélkapcsolati részlegének vezérigazgatója az alábbiakat nyilatkozta a QNAP-pal való együttműködésről: „Az Intel örömmel működik együtt a QNAP-pal a Thunderbolt technológiával rendelkező TVS-hx74T NAS fejlesztésében. Erőteljes Intel Core processzoraink és a QNAP tárolómegoldások terén szerzett szakértelme egy forradalmian új terméket eredményezett az alkotóknak és a videógyártóknak.”

A TVS-hx74T fő jellemzői:

  • Intel Core processzorok: A 12. generációs Intel Core i9, i7 és i5 processzorokkal figyelemre méltó számítási teljesítményt biztosít, lehetővé téve az együttműködéses 4K-s videószerkesztést egyszerre több munkaállomáson.
  • Integrált GPU a gyors videóátkódolásához: A TVS-hx74T felgyorsítja a RAW-felvételek valós idejű átkódolását, lehetővé téve a gyors fájlhozzáférést és -ellenőrzést a felhasználóknak, csapattagoknak és ügyfeleknek különböző eszközökön.
  • Thunderbolt 4 csatlakozás: A két beépített Thunderbolt 4 port gyors adatátviteli sebességet biztosít.
  • Egyszerűsített, együttműködésen alapuló munkafolyamat: A TVS-hx74T sorozat több Mac-/PC-felhasználó közötti kapcsolatot biztosít, és rugalmas hozzáférési jogosultság-beállításokat tesz lehetővé, védelmet biztosítva az illetéktelen hozzáféréssel szemben.
  • NVMe SSD-kötet: A TVS-hx74T két M.2 2280 PCIe Gen 4 x4 foglalatai támogatják az M.2 NVMe SSD-ket a szupergyors kötetek létrehozásához kifejezetten a folyamatban lévő projekteken történő munkához.
  • Akár 154 TB tárhely: A TVS-hx74T bőséges helyet kínál a kreatív projektek egyre csak növekvő igényeinek teljesítésére.
  • Bővíthető 25/10 GbE: A PCIe Gen 4 foglalatokkal felszerelt TVS-hx74T sorozat (alapkivitelben 2,5 GbE-vel érkezik) hálózati bővíthetőséget garantál, így ideális megoldás a sávszélességet igénylő feladatokhoz, beleértve a 4K-videószerkesztést és multimédiás tartalmak létrehozását.
  • Alkotóorientált, ZFS-alapú operációs rendszer: A TVS-hx74T sorozat rugalmas tároláskezelést, átfogó adatvédelmet és optimalizált teljesítményt kínál, hogy megfeleljen a kreatív szakemberek igényeinek.
  • Sérült adatok öngyógyítása: Az öngyógyító funkcióval a TVS-hx74T automatikusan felismeri és kijavítja a sérült adatokat, biztosítva a zökkenőmentes, megszakítás nélküli videógyártást, garantálva az alkotók nyugalmát.
  • NAS-adatok mentése myQNAPcloud Storage-dzsal: A myQNAPcloud Storage a QNAP által működtetett felhőtárhely, ami 16 GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít minden QNAP-felhasználónak. Ez a funkció biztosítja a kritikus adatok védelmét és elérhetőségét, javítva az adatkezelést és az együttműködést a kreatív munkafolyamat során.

Legfőbb jellemzők

Toronymodell; működés közben cserélhető 2,5 hüvelykes/3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps merevlemezek vagy SSD-k; 2 x M.2 2280 PCIe Gen 4 foglalat; 2 x Thunderbolt 4 port; 2 x 2,5 GBASE-T RJ45-port; 2 x PCIe Gen 4 foglalat (a 2. foglalatban egy előtelepített Thunderbolt 4 AIC található); 1 x Type-C USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port; 2 db Type-A USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port; 1 x 4K HDMI™️-kimenet.

További információért és a specifikációk megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

A Thunderbolt és a Thunderbolt logó az Intel Corporation védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.