MEGJELENT A THERMALTAKE TOUGHPOWER GF3 1200 W ÉS GF A3 850 W/1050 W SNOW EDITION

negator

A Thermaltake első fehér tápegységei ATX 3.0 szabványokkal és PCIe Gen 5.0 támogatással

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Toughpower GF3 1200 W Snow és a Toughpower GF A3 850 W/1050 W Snow modelleket, első fehér színű ATX 3.0-s tápegységeit. Annak érdekében, hogy több lehetőséget biztosítson a legújabb tápegységhez Intel ATX 3.0 szabvánnyal és natív 12+4 pines PCIe Gen 5.0 csatlakozóval, a Thermaltake új színnel bővíti a figyelemreméltó GF3 és GF A3 sorozatot. Ebbe a két sorozatba teljesen moduláris tápegységek tartoznak 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal, kiváló kábelmenedzsmenttel és energiahatékonysággal, amelyek ezentúl Snow Edition kivitelben is kaphatók!

A Toughpower GF3 1200 W Snow kompatibilis az ATX 3.0 szabvánnyal, lehetővé téve az akár 300%-os GPU-áramfelvétel és a 200%-os túlteljesítés támogatását. Különböző csatlakozókkal tervezték, beleértve a natív 12+4 pines PCIe Gen 5.0 csatlakozót, a GF3 Snow sorozat teljes mértékben támogatja az RTX 40 sorozatú grafikus kártyákat. A GF3 Snow 100%-ban kiváló minőségű japán 105°C-os/221°F-os elektrolit kondenzátorokat használ, melyek a legnagyobb tartósságot és megbízhatóságot kínálják. A csúcskategóriás hardverek folyamatos energiaellátásáért a GF3 Snow sorozat szigorúbb specifikációkkal érkezik, mint az Intel szabványa, beleértve a <30 mV-os alacsony hullámzajt, a <±2%-os feszültségszabályzást és a >17 ms-os tartási időt. Ezenkívül a beépített 140 mm-es folyadékcsapágyas ventilátor erős hűtési teljesítményt garantál. A ventilátor zajának minimalizálásáért a Smart Zero Fan kialakítás lehetővé teszi, hogy a ventilátor csak akkor forogjon, amikor a terhelés túllép egy bizonyos értéket, és a felhasználók ezt a ventilátor üzemmódot bármikor be és ki is kapcsolhatják a fizikai kapcsolóval.

A Toughpower GF A3 850 W/1050 W Snow szintén megfelel az Intel ATX 3.0 specifikációinak, és natív PCIe Gen 5.0 csatlakozóval rendelkezik, amely a legújabb hardverek energiaellátására született. A GF A3 Snow sorozat kiváló minőségű japán elektrolit főkondenzátort használ, hogy biztosítsa stabilitását. Ez a tápegység teljes ipari szintű védelemmel (OCP, OVP, UVP, OPP, SCP, OTP) rendelkezik, hogy megvédje az alkatrészeket normál üzemi áramellátás közben. Ezenkívül 120 mm-es folyadékcsapágyas ventilátora és a Smart Zero Fan kialakítás kiváló légáramlást biztosít és csökkenti a nem kívánatos zajt. Ráadásul a teljesen moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a felhasználók igényeik szerint szabadon válasszák ki a megfelelő feszültségű kábeleket a csomagolásból, javítva a házon belüli kábelmenedzsmentet és légáramlást.

A GF3 Snow és a GF A3 Snow 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkezik, és a legújabb grafikus kártyákat is támogatja, kivételes telepítési rugalmasságot biztosítva. A vadonatúj Snow Edition tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionális és esztétikai szempontok között. Ne maradj le ezekről a fehér ATX 3.0-s tápegységekről teljesen fehér setupod áramellátásához!

A Toughpower GF3 1200 W Snow jellemzői:
Teljesen kompatibilis az Intel PSDG ATX 3.0 specifikációkkal

A Toughpower GF3 Snow sorozat teljes mértékben kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, melyek akár 200%-os túlteljesítést is támogatnak, eléri a 60%-os alacsony terhelési hatékonyságot, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is. A GF3 Snow sorozat képes fenntartani a GPU áramfelvételének háromszorosát és a teljes kapacitás kétszeres túlteljesítését.

A legújabb grafikus kártyákhoz tervezve
Ahogy nőtt a grafikus kártyák energiafogyasztása, úgy nőtt az energiafelvételi igényük is. A GF3 Snow sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat és a különböző csatlakozásoktól függően biztosítsa azok tápellátását.

PCIe Gen 5.0 támogatás
A Toughpower GF3 Snow sorozat egy 12+4 pines csatlakozóval érkezik, amely erőteljes és stabil teljesítményt kínál, így a tápegység biztosítja a következő generációs GPU-k natív támogatását.

80 PLUS Gold tanúsítvány
A Toughpower GF3 Snow sorozat energiát takarít meg magas, akár 90%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Gold tanúsítvánnyal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosság eléréséért.

Ultracsendes Smart Zero Fan
Smart Zero Fan tervezéssel a ventilátor addig nem forog, amíg a terhelés el nem éri a tápegység teljesítményének bizonyos százalékát, ezzel minimalizálva a ventilátor zaját.

<30 mV-os alacsony hullámzaj
Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal. A GF3 1200 W Snow összes hullámzaja kisebb mint 30 mV a +12, +5 vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket, hogy azok megbízhatóan és hosszabb ideig működjenek.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás
A GF3 Snow sorozat feszültségszabályozása megfelel az Intel szabványos +5% és -7%-os értékeinek a fő síneken, valamint a GF3 1200 W Snow értékhatárait legfeljebb ±2%-ra állították a fő síneken, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít a kivételes feszültségstabilitás által.

100%-ban kiváló minőségű japán 105°C-os/221°F-os kondenzátorok
Kiváló tartósságot és a legnagyobb stabilitást biztosítanak, miközben megbízható maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és csúcskategóriás technológiák
Az erőteljes +12 V-os sín pontosan azt a teljesítményt nyújtja, amire szükséged van a legjobb kompatibilitáshoz. Az LLC használata és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.

Kiváló hűtési teljesítmény
A GF3 1200 W Snow egy 140 mm-es folyadékcsapágyas ventilátorral érkezik, amely garantálja a kiváló hűtési teljesítményt.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés
Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fehér szalagkábel megkönnyíti a kábelmenedzsmentet, csökkenti a zsúfoltságot és növeli a légáramlást a gépházon belül.

80 PLUS Gold hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás
A Toughpower GF3 Snow sorozat energiát takarít meg magas, akár 90%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Gold tanúsítvánnyal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosság eléréséért.

Elérhetőség és garancia
A Toughpower GF3 1200 W Snow – TT Premium Edition 2023 szeptemberétől már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.

A Toughpower GF A3 850 W/1050 W Snow jellemzői:
Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 szabványokkal

A Toughpower GF A3 Gold Snow sorozat teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, melyek akár 200%-os túlteljesítést is támogatnak, eléri a 60%-os alacsony terhelési hatékonyságot, valamint megfelel az előírt tápegység-időzítési szabványoknak

A legújabb grafikus kártyákhoz tervezve
Hogy megfeleljen a grafikus kártyák növekvő energiafogyasztási igényének, a GF A3 Gold Snow sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és az AMD grafikus kártyákat, és képes legyen a grafikus kártyáknak különböző csatlakozási módokon keresztül energiát biztosítani.

PCIe Gen 5.0 támogatás
A Toughpower GF A3 Snow sorozat a 12+4 pines csatlakozóval érkezik, amely erős és stabil teljesítményt nyújt, lehetővé téve a tápegységnek a következő generációs GPU-k natív energiaellátását.

80 PLUS Gold tanúsítvány
A 80 Plus Gold tanúsítvánnyal a Toughpower GF A3 Snow hatékonyan alakítja át az energiát, ezzel kevesebb energiaveszteséget és belső hőfelhalmozódást eredményezve.

Okos és csendes
120 mm-es folyadékcsapágyas ventilátorral érkezik, amely kiváló légáramlást biztosít. Ezenkívül a Smart Zero Fannel a ventilátor addig nem kezd el forogni, amíg a terhelés el nem éri a tápegység teljesítményének 30%-át, ezzel minimalizálva a nem kívánatos zajt.

Stabilabb a Japánban készült elektrolit kondenzátorokkal
A kiváló minőségű japán 105 °C-os/221 °F-os elektrolit főkondenzátorok stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak, ami megnöveli a GF A3 Gold Snow sorozat tartósságát.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és csúcskategóriás technológiák
A stabilitás garantálásáért a GF A3 Snow +12 V-os egysínes kivitelezéssel készült, hogy energiát biztosítson a legjobb kompatibilitás eléréséhez, valamint LLC és DC-DC áramkörrel tervezték a feszültségszabályozás megerősítéséhez.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés
A teljesen moduláris kialakítású, alacsony profilú fehér szalagkábelek megkönnyítik és rugalmasabbá teszik a kábelmenedzsmentet, így növelve a belső rendezettségét és légáramlását.

80 PLUS Gold hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás
A Toughpower GF A3 Gold Snow sorozat energiát takarít meg magas, akár 90%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Gold tanúsítvánnyal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosságért.

Elérhetőség és garancia
A Toughpower GF A3 850 W/1050 W Snow – TT Premium Edition 2023 szeptemberétől már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.