A THERMALTAKE BEMUTATJA A TOVÁBBFEJLESZTETT TH V2 ARGB SYNC AIO-FOLYADÉKHŰTŐ SOROZATOT

negator

Új verzió, új dizájn

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a TH120/240/280/360/420 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő és a TH240/280/360/420 V2 Ultra ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő megjelenését, a népszerű TH sorozat 2. generációját. Hogy egy teljesen új szintre emelje az esztétikát, a Thermaltake most először használ Infinity Mirror Lighting dizájnt a TH V2 ARGB AIO-khoz, ami pedig a TH V2 Ultra ARGB-t illeti, azok az Ultra termékek ikonikus LCD kijelzőjével érkeznek, ami az indusztriális stílusú fedélen található. A legújabb CPU-k igényeihez tervezett AIO-sorozat erőteljes CT ARGB Sync ventilátorokkal érkezik a jobb hűtési teljesítményért. Ráadásul a TH V2 ARGB és a TH V2 Ultra ARGB számos 120/140 mm-es ventilátormodellt alkalmaz, hogy illeszkedjenek az eltérő toronyházak méreteihez.

A TH V2 ARGB sorozat fantasztikus vizuális esztétikát biztosít számítógépednek. A TH V2 ARGB egy 360 fokban elforgatható, indusztriális stílusú fedelet használ, amely lehetővé teszi a folyadékblokkon lévő logó megfelelő irányba fordítását függetlenül attól, hogy hogyan helyezed el a hűtést. Hovatovább, a TH V2 ARGB az egyetlen Thermaltake termék Infinity Mirror Lighting dizájnnal, ami egyedi réteges fényeffekteket jelenít meg. A TH V2 Ultra indusztriális stílusú fedele egy 2,1 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, ami valós idejű információkat jelenít meg a CPU-ról, az időjárásról és a hőmérsékletről. Az AIO-folyadékhűtő magas szintű személyre szabásához az LCD kijelző bármilyen képet vagy GIF-et képes megjeleníteni 16,8 millió színben a TT RGB PLUS 2.0 szoftveren keresztül, és különféle fájltípusokat támogat, mint például JPG, GIF, MP4 stb. Minden TH V2 ARGB sorozatú ventilátor 9 állítható LED-del rendelkezik, és a felhasználók egyszerűen beállíthatják álmaik fényeffektjeit az 5 V-os alaplapi fényvezérlő szoftverrel.

A TH V2 ARGB és a TH V2 Ultra ARGB egyaránt CT120/CT140 ARGB Sync ventilátorokkal érkezik, amelyek 2000/1800 RPM-mel működnek, és úgy tervezték őket, hogy kiegyensúlyozott légáramlást és légnyomást biztosítanak, optimális hűtési teljesítményt nyújtva a pénztárcabarát AIO-árszegmensben. A TH V2 sorozat egy vadonatúj, 27 mm-es vastagságú radiátorral készült, amely egy 20 mm-es vastagságú rézkamrával rendelkezik a kiváló hőelvezetésért. A teljes hőelvezetés felgyorsításáért a folyadékblokk egy kiváló minőségű rézlemezt tartalmaz, és a továbbfejlesztett pumpa hatékonyabb vízkeringést biztosít.

A TH V2 ARGB és a TH V2 Ultra ARGB továbbfejlesztett AIO-folyadékhűtések új, indusztriális stílusú fedéllel, a legújabb CT ARGB Sync ventilátorokkal számos különböző méretű modell formájában kaphatók. Ha költséghatékony AIO-folyadékhűtőt keresel elképesztően esztétikus kialakítással, kiemelkedő hűtési teljesítménnyel és széleskörű vázkompatibilitással, akkor a Thermaltake TH V2 ARGB sorozatú AIO az ideális választás számodra.

A Thermaltake TH V2 ARGB és TH V2 Ultra ARGB sorozatú AIO-k jellemzői:
Nem számít milyen a PC-d, ránk számíthatsz!

A TH V2 ARGB sorozat bármilyen típusú PC-hez használható. A TH V2 ARGB három 120 mm-es ventilátorral érkező modellt, beleértve a TH 120/240/360 V2 ARGB-t, valamint kettő 140 mm-es ventilátoros modellt kínál, köztük a TH 280/420 V2 ARGB-t. A TH V2 Ultra ARGB három 120 mm-es ventilátorral érkező modellt, beleértve a TH 120/240/360 V2 Ultra ARGB-t, valamint kettő 140 mm-es ventilátoros modellt kínál, köztük a TH 280/420 V2 Ultra ARGB-t.

TH V2 ARGB: Új verzió, új dizájn
A TH V2 ARGB indusztriális stílusú külsőt kapott, hogy feldobja a 360 fokban elforgatható fedél megjelenését. Az Infinity Mirror Lighting hozzáadásával a sorozat változatosabb vizuális effekteket nyújthat rendszerednek nagyobb mélységgel, mint azt elsőre gondolnád.

TH V2 Ultra ARGB: Új design, ugyanaz a minőség
A TH V2 Ultra ARGB indusztriális stílusú megjelenést kapott, hogy feldobja a 2,1 hüvelykes LCD kijelzőt. 480×480-as nagy felbontásával könnyedén megjelenítheted a 16,8 millió színű videókat vagy fényképeket.

TH V2 Ultra ARGB: Szabd személyre LCD kijelződet!
A TH V2 Ultra LCD kijelző nagymértékben testreszabható, a valós idejű információk megjelenítésétől a JPG, GIF, PNG, MP4, MOV és AVI fájlok lejátszásáig, vagy akár a helyi idő és időjárás megjelenítéséig a kijelzőn; mindez csodálatos vizuális látványt hoz a számítógépedbe.

Szinkronizáld CT120/140 ARGB-ventilátorokkal!
A CT ventilátorsorozatból kifejlesztett TH V2 ARGB CT120/140 ARGB-ventilátorokat használ megnövelt sebességgel, és kombinálhatod azokat egyes toronyházaink előtelepített ventilátoraival a PC-d hűtésének egységesítéséhez. A CT120 ARGB 57,05 CFM-es légáramlást biztosít 2,23 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben 25,8 dBA-s zajszintet tart fent. A CT140 ARGB ventilátorok 1800 RPM-es sebességgel rendelkeznek és 84,32 CFM-es légáramlást biztosítanak 3,02 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben 34,7 dBA-s zajszintet tartanak fent.

Továbbfejlesztett hűtési felület kompakt kialakítással
A TH V2 ARGB sorozat egy 27 mm vékony radiátorral és egy vastagított, 20 mm-es rézkamrával rendelkezik, amely továbbra is egyszerű telepítést biztosít, miközben még jobb hűtési teljesítményt nyújt.

Kevesebb kábel, kisebb rendetlenség
Az új, kábelbe integrált daisy-chain kialakítás lehetővé teszi a ventilátorok közvetlen összekapcsolását, így minimálisra csökkenti a 4 pines PWM- és 3 pines ARGB-portokkal kapcsolatos igényeket az alaplapon, és lerövidíti a ventilátorok közti kábelhosszt. Egy 900 mm-es PWM-kábelt és egy 900 mm-es ARGB-kábelt is mellékeltünk az egyszerű kábelmenedzsmentért az összeszerelés során.

Helyben tartja a kábeleidet
Lehet, hogy már te is tapasztaltad az 5 V-os ARGB-kábelek könnyű kihúzódását, miközben összeraktad számítógépedet. Ne aggódj, az 5 V-os ARGB-csatlakozókapocs garantálja a kábelek megfelelő csatlakozását, és nem fognak kilazulni váratlan körülmények között sem!

Tartsd hűvösen rézzel!
A nagy teljesítményű rézlemez felgyorsítja a hőelvezetést. A kiváló minőségű és megbízható pumpa maximális vízkeringetést tesz lehetővé, folyamatosan hűtve a rézlemezt. Az alacsony párolgást biztosító cső hatékonyan csökkenti a hűtőfolyadék-veszteséget, ezért nincs szükség utántöltésre.

Bármelyik CPU megfelelő lehet
A csomag tartalmaz rögzítőkereteket a legújabb Intel és AMD CPU-foglalatokhoz, hogy kompatibilis legyen a legmodernebb CPU-platformokkal, beleértve a legújabb Intel LGA1700 és AMD AM5 CPU-kat.

Kompatibilitási lista:
Intel: LGA 2066/2011/1700/1200/1156/1155/1151/1150
AMD: AM5/AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!
Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, így a fények közvetlenül a fent említett szoftverből vezérelhetők, anélkül, hogy extra fénykezelő szoftvert vagy vezérlőket kellene telepíteni.