MEGÉRKEZETT AZ XPANSTOR 4, AZ ASUSTOR LEGÚJABB BŐVÍTŐEGYSÉGE

negator

Az ASUSTOR bemutatta legújabb bővítőegységét, az Xpanstor 4-et. Az USB 3.2 Gen 2 Type-C-vel felszerelt Xpanstor 4 támogatja a MyArchive hideg biztonsági mentési technológiát, amely kompatibilis a 22 TB-os, akár 10 Gbps sebességű meghajtókkal, így kiváló választást biztosít a NAS kapacitásának bővítéséhez.

A vadonatúj négy lemezes bővítőegység az USB 3.2 Gen 2 Type-C szabványnak köszönhetően extra sebességet kínál. Az Xpanstor 4 megduplázza a csatlakozási sebességet 5 Gb/s-ról 10 Gb/s-ra az USB-porton keresztül, és visszafelé is kompatibilis az USB 3.2 Gen 1 szabvánnyal. Továbbá az Xpanstor 4 támogatja a MyArchive hideg biztonsági mentési technológiát is, amely mostantól lehetővé teszi az ütemezést, ezzel megkönnyítve a 3-2-1 biztonsági mentés elkészítése.

Intelligens vezérlés szempontjából, amikor egy csatlakoztatott NAS alvó állapotba lép vagy kikapcsol, az Xpanstor 4 egyidejűleg alvó üzemmódra vált, csökkentve a LED-ek fényerejét az energiamegtakarítás érdekében, valamint megőrzi merevlemezek hosszú élettartamát. Az intelligens ventilátorkialakítás automatikusan szabályozza a sebességet a merevlemezek hőmérséklete szerint, így fenntartva az egyensúlyt a teljesítmény és a zaj között. Emellett az Xpanstor 4-nek egy speciálisan tervezett kábellel együtt érkezik, amely segíti a bővítőegység csatlakoztatását más eszközökhöz, elkerülve a véletlenségből eredő leválasztást.

Az Xpanstor 4 négy működés közben cserélhető tárolórekesszel rendelkezik, amelyek az ADM bármely más meghajtójához hasonlóan használhatók. A bővítőegység számos különböző módon használható, például az extra tárolórekeszeket használhatod MyArchive biztonsági mentésre vagy RAID-kötetekként is az ASUSTOR adatvédelmi funkcióinak teljes készletével kiegészítve, így segíti a munkafolyamatokat az igények növekedésével arányosan.

Az Xpanstor 4 három év garanciával érkezik. Vásárlási információkért kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ASUSTOR hivatalos magyarországi forgalmazójával.

További információért, kérjük, látogass el a Xpanstor 4 termékoldalára.