A THERMALTAKE THE TOWER 200 MINI TORONYHÁZ ÚJ ZÖLD SZÍNEKBEN DEBÜTÁL

negator

A Turquoise, a Racing Green és a Matcha Green már világszerte elérhető

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. Ezentúl a The Tower 200 öt színben vásárolható meg: fekete, Snow, Turquoise, Racing Green és Matcha Green. Legyen szó játékról, videószerkesztésről vagy csak mindennapi használatról, a klasszikus és a különleges színek lehetővé teszik, hogy a The Tower 200 tökéletesen illeszkedjen bármilyen helyzetbe.

A The Tower 200 megtartja a The Tower sorozat klasszikus függőleges vertikális kialakítását, minimálisra csökkentve a toronyház lábnyomát a munkaterületen és a gamer asztalon. Kompakt toronyházként a The Tower 200 továbbra is kiemelkedő támogatást nyújt nagy teljesítményű hardverekhez. Akár 220 mm hosszú szabványos tápegységet és legfeljebb 380 mm hosszú GPU-t, például egy 4090 GPU-t képes befogadni. Az alkatrészek rögzítéséhez ezt a toronyházat GPU-stabilizátorral szerelték fel, amely megakadályozza a GPU rezgését használat vagy szállítás közben. Továbbá a The Tower 200-ba egy maximum 200 mm-es magasságú CPU-hűtő és egy 280 mm-es AIO-radiátor is beépíthető. Ezenfelül a The Tower 200 jól megtervezett légbemenetekkel és meleglevegő-kimenetekkel, valamint egy-egy előtelepített CT140 PC-ventilátorral rendelkezik felül és hátul, hogy kivételes hűtési teljesítményt nyújtson.

A kiváló hardverkompatibilitás és hűtési teljesítmény mellett a The Tower 200 célja az is, hogy vizuálisan kellemes élményt nyújtson a felhasználóknak. A Tower 200 öt divatos színben kapható, hogy megfeleljen a vizuális esztétikai igényeknek különböző stílusokban. Ezenkívül az elülső edzett üveglap lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megmutassák lenyűgöző PC-alkatrészeiket a toronyházon belül. Ha interaktívabb és testreszabottabb The Tower 200-at szeretnél, a külön megvásárolható LCD-panelkészlet jó választást jelent a bővítéshez. A 3,9 hüvelykes LCD-kijelző képes megjeleníteni az alkatrészek valós idejű információit, valamint az aktuális időt és időjárást is. Sőt, a TT RGB Plus 2.0 szoftveren keresztül kedved szerint bármilyen képet vagy GIF-et feltölthetsz.

A Tower 200 egy páratlan toronyház kompakt mérettel, bámulatos hűtési teljesítménnyel és nagyszerű hardveres támogatással, beleértve akár egy 4090 GPU-t és egy 280 mm-es AIO-t is. A Turquoise, Racing Green, és Matcha Green színekben kapható The Tower 200 sorozat egyedi színválasztékot kínál a felhasználóknak, hogy megteremtsék ideális munkahelyi és szórakozási helyüket.

A The Tower 200 Mini toronyház jellemzői:
Kicsi, mégis tágas
A The Tower sorozat új kiegészítéseként a The Tower 200 ugyanazokkal a kontúrokkal rendelkezik, mint elődei, így a számítógép komponenseire akadálytalan betekintést nyújt. A Tower 200 egy 4090-es GPU-t, egy standard méretű, akár 220 mm-es tápegységet és egy 280 mm-es radiátort is képes befogadni az optimális teljesítmény érdekében. A két előre telepített ventilátoron kívül – egy 140 mm-es felül és egy 140 mm-es hátul – egy 120/140 mm-es ventilátort is rögzíthetsz a tápegység takarólemezének tetejére. Ezek a funkciók lehetővé teszik a legújabb PC-hardverek egyszerű integrálását anélkül, hogy negatívan befolyásolnák a gépépítési élményt, így a The Tower 200 kiváló választás azoknak, akik bővíteni szeretnék hardverképességeiket.

4090 GPU tökéletesen beleillik!
A The Tower 200-at úgy tervezték, hogy az összes alapvető komponenst befogadja, beleértve a legújabb nagy teljesítményű grafikus kártyákat, például a 4090-es GPU-t is. Emellett akár 380 mm hosszú grafikus kártyákat is támogat, így rugalmasan választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő grafikus kártyát. Biztos lehetsz benne, hogy a The Tower 200 minden igényednek megfelel, függetlenül attól, hogy milyen GPU-t választasz.

Klasszikus függőleges kialakítás
A The Tower 200 megtartja elődei ikonikus kontúrjait függőleges kialakításával, amely lehetővé teszi, hogy az toronyház kisebb helyet foglaljon el, rugalmasságot biztosítva és minimalizálva a gaming- és munkaterület akadályait.

Akár egy 280 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon
Kis mérete ellenére a The Tower 200 kivételes hűtési teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Akár 280 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon, ami hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet a ház belsejében és fenntartja az optimális rendszerteljesítményt.

Két előtelepített CT140 PC-ventilátor
A The Tower 200 két 140 mm-es PWM-ventilátort használ, az egyiket felül, a másikat hátul, hogy jó hűtési teljesítményt nyújtson.

Egységesítsd ventilátoraidat a számítógépeddel!
A Thermaltake bevezette a legújabb CT sorozatú ventilátorokat, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

Hatalmas légáramlás és hihetetlen teljesítmény
A hűtési tesztek során hőkamerás felvételek készültek. A két előtelepített CT140 PC-ventilátornak köszönhetően biztosítani tudtuk, hogy a The Tower 200 hatalmas légáramlással érkezzen, ami lenyűgöző hűtési teljesítményt és alacsony belső hőmérsékletet garantál a legelőkelőbb komponensek használata mellett is.

Kellemes látvány, teljesen interaktív
Hozd ki a legtöbbet a Tower 200 vizuális effektjeiből az optimális LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel! A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépjen azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió időjárás- és óra üzemmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

Védd meg komponenseidet!
A Tower 200 egy GPU-stabilizátorral érkezik, amely biztosítja, hogy a GPU ne rezegjen használat vagy szállítás közben.

Válaszd ki a telepítés módját!
Jobb oldalt a The Tower 200 elegendő hellyel rendelkezik két 120/140 mm-es ventilátor vagy egy 280 mm-es radiátor támogatásához. A beszerelés gyerekjáték a levehető ventilátorkeretnek köszönhetően, amely leegyszerűsíti a folyamatot.

Be- és kimeneti légáramlás
Egy mini-ITX ház hűtési teljesítményével kapcsolatban sokszor aggályok fogalmazódnak meg. A The Tower 200-unk azonban tökéletesen tervezett hideglevegő-beömlőkkel és meleglevegő-elszívókkal rendelkezik, hogy a belső hőmérsékletet mindig alacsonyan tartsák.

Tökéletes porvédelem
A Tower 200 tökéletesen tervezett, kivehető porszűrőket használ hátul, a belső oldalakon és az alsó részen is. A kivehető szűrők kiváló porvédelmet biztosítanak a pormentes környezetért.

Hardveres támogatás és hűtési megoldás
A The Tower 200 jó hardveres támogatással rendelkezik. Egy maximum 200 mm magas CPU-hűtőt, egy maximum 380 mm hosszú GPU-t (tápfedél nélkül), egy maximum 220 mm hosszú tápegységet, az oldalsó konzollal két 2,5 hüvelykes SSD-t, valamint az alaplapi tálca mögött két 2,5 hüvelykes SSD-t vagy két 3,5 hüvelykes HDD-t (hátsó ventilátor nélkül) támogat. Habár a The Tower 200 egy mini-ITX toronyház, mégis jó hűtésre optimalizálták. A toronyház tetején és hátulján két előtelepített CT140 ventilátor található, amelyek javíthatják a hűtési hatékonyságot. A tápegységfedél tetejére további egy 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor telepíthető, a ház jobb oldalára pedig akár egy 280 mm-es all-in-one CPU-hűtés is felszerelhető.

Praktikus I/O-portok
Egy USB 3.2 (Gen 2) Type-C és két USB 3.0 port található a felső panelen, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

DMD: Szétszerelhető moduláris kialakítás
Nincs több rés vagy elérhetetlen csavar a sarkokban, a gépszerelés gyerekjáték lehet a szétszerelhető moduláris kialakítással.