A BENQ LEGÚJABB, X SOROZATÚ, LENYŰGÖZŐ GAMER PROJEKTORAI PÉLDÁTLAN RÉSZLETGAZDAGSÁGOT NYÚJTANAK A JÁTÉKOSOKNAK

negator

Az iparágvezető 4K HDR alacsony bemeneti késleltetésű X3100i és X500i gamer projektorok bemutatása

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora ma két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.
A 2022-es év legmenőbb gamer projektora, a BenQ X3000i után nem sokkal kihozott új X3100i és X500i a BenQ játékélményt magasabb szintre emelő, részletgazdagságot javító engine-jével rendelkezik, amely a projektorra optimalizált HDR-PRO, CinematicColor és CinematicSound technológiákat egyesítve páratlan játékélményt nyújt a korábban elérhetőnél nagyobb részletességgel.

“Az új X sorozatú játékprojektoraink forradalmasítják a nagyképernyős játékpiacot a valódi 4K HDR audiovizuális teljesítményükkel és az alacsony bemeneti késleltetéssel – mint az AAA játékok egyedülálló érzékelési platformja a különféle beállításokban”, mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. “A zászlóshajó X3100i kompromisszumok nélküli, tökéletes álomjátéktermeket hoz létre, az X500i pedig bármilyen kis helyiséget is játékzónává változtat.”

Az X sorozat kiemelkedő jellemzője a BenQ újszerű, játékon belüli részletfinomító technológiája, amely tökéletesen magával ragadó játékélményt kínál, tele váratlanul feltáruló részletekkel és valósághűséggel. A valódi 4K HDR ultra nagy felbontás a 8,3 millió különálló képponttal kiegészíti a saját fejlesztésű, projektorra optimalizált HDR-PRO technológiát, amely az SSI Dynamic Black és a HDR Tone Mapping technikákat használja az élénk kontraszt és az élethű sötét árnyalatok előállításához, megmutatva a bonyolult részleteket még dim beállítások esetében is. A mozi színvonalú BenQ CinematicColor technológia pedig a 4LED nagy fényerejét és színterjedelmét használja ki a látványos színvisszaadás érdekében, a finom árnyalatok szuperszéles színtartományának akár 100%-os DCI-P3 lefedettségével.

A játékban való elmerülés érdekében a precízen hangolt BenQ CinematicSound az X sorozatú projektorral játszó gamereket irányított hangzással veszi körül az innovatív szimmetrikus treVolo meghajtóknak és a dedikált jelfeldolgozó áramkörnek köszönhetően, ezáltal virtuális 3D-s térbeli hangkörnyezetet hozva létre, amely tele van kidolgozott, élethű hanghatásokkal, valamint telt, gazdag mély- és középhangokkal a játékon belüli varázslatos hangulathoz. A világ legalacsonyabb, 4,16 ms* bemeneti késleltetése révén az X sorozatú vizuális és hangrendszerek késedelem nélkül biztosítják a játékosok számára az azonnali érzékelést és reagálást a sima győzelmek érdekében.

*X3100i támogatás: 4,2ms@240Hz / 8,33ms@120Hz 1080p / 16,9ms@60Hz 4K&2K. A válaszidő minimalizálása érdekében állítsa át a digitális beállításokat (pl. keystone, overscan stb.) 0-ra.

Az X sorozatú gamer projektorok kiválóan illeszkednek bármelyik játékfajtához, és tökéletes testreszabhatóságot kínálnak a role playing / shooter / sports / racing játékmódokkal, az automatikus játékmóddal (Auto Game Mode), amely felismeri és optimalizálja a bemeneti késleltetést és az audiovizuális beállításokat az egyes konzolokhoz, a SettingXChange funkcióval, amely az előre beállított színmódok menet közbeni váltását teszi lehetővé az egyes játékcímekhez, valamint egy praktikus beépített FPS célzókereszttel a pontos célzáshoz.

Ezen felül a BenQ X sorozatú gamer projektorok Google-tanúsítvánnyal ellátott Android TV-vel és beépített Netflix-szel rendelkeznek, ezáltal megnyitva a végtelen szórakozás lehetőségét, beleértve a streaming alkalmazásokat, filmeket, show-műsorokat, sporteseményeket és még több játékot, az eARC és S/PDIF támogatás pedig a teljes felbontású eredeti hang továbbítását biztosítja külső hangrendszerre.
A futurisztikus stílusú, a játék lényegét megtestesítő X sorozatú gamer projektorokat célzottan az egyszerű, rugalmas telepítéshez tervezték, a megfelelő vetítési arányokkal, objektívmozgatással (lens shift)* vagy 2D trapézkorrekcióval és digitális zoommal, hogy megteremtsék a teljes “álomjáték csodaországot”, kialakítsanak egy kis gaming szobát, vagy bárhol egy spontán gaming sarkot.

*Függőleges objektívmozgatás, csak az X3100i esetében.