EGYSZERŰ FÁJLKEZELÉS AZ ASUSTOR ADM FILE EXPLORER ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL

negator

Az ADM beépített fájlkezelő alkalmazása megkönnyíti az ASUSTOR-felhasználóknak a NAS-on tárolt adatok böngészését és kezelését. Az ADM fájlkezelő támogatja a feltöltést, letöltést, áthelyezést, másolást, archiválást, kibontást, ISO képfájlok rögzítését és még sok mást!

A megosztási hivatkozások létrehozása a File Explorer segítségével mostantól még egyszerűbb! A fájl vagy mappa kiválasztása után mindössze néhány kattintással létrehozható a kívánt link: kattints a jobb gombbal a helyi menü megnyitásához, majd nyomd meg a megosztás gombot, válassz egyet a különféle lehetőségek közül, és oszd meg fájljait barátaiddal, családoddal avgy akár ügyfeleiddel pillanatok alatt!

Az új ADM 4.2.2 mostantól lehetővé teszi az Office-dokumentumok előnézetét közvetlenül a File Explorerben anélkül, hogy azokat le kellene tölteni. Az Office-dokumentumok online megtekintéséhez csupán engedélyezned kell az EZ-Connect szolgáltatást, majd választhatsz a Google Docs vagy a Microsoft Office Online között, hogy közvetlenül webböngészőn keresztül tekinthetsd meg az Office-dokumentumokat, ezzel is könnyítve a NAS-on történő böngészést.

További információért, kérjük, látogass el a File Explorer oldalra.