A QNAP KIADJA A QFILE PRO MOBILALKALMAZÁST, A TOVÁBBFEJLESZTETT MOBILOS BIZTONSÁGI MENTÉSI MEGOLDÁST

negator

Élvezd a továbbfejlesztett NAS-fájlelérést és a mobilos fotók/videók biztonsági mentési élményét egy vadonatúj felhasználói felülettel!

Tajpej, Tajvan, 2023. június 7. – A QNAP® Systems, Inc. ma kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS®-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.
A kifinomult felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználóknak a fájlok egyszerű biztonsági mentését mobileszközökről a NAS-ra, a gyors böngészést, hozzáférést, streamelést és a NAS-fájlok megosztását A QNAP fokozatosan új funkciókat fog hozzáadni, például az „Utoljára/Legutóbb” füleket és a Qsync integrációt a felhasználói élmény folyamatos javításáért.

A mobiladatok biztonsága kritikus fontosságú a modern felhasználóknak, azonban a biztonsági mentés mindig zavaró tud lenni az egyre növekvő adatmennyiség és a felhőtárolás költségei miatt” – nyilatkozta Jimmy Tan, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Egy QNAP NAS nagyobb és megfizethetőbb tárhelyet biztosít hosszú távon a felhőszolgáltatásokhoz képest, és a vadonatúj Qfile Próval a mobileszközökről NAS-ra történő biztonsági mentés sokkal korszerűbbé válik. Hiszünk benne, hogy a QNAP nagyszerű tárolási megoldás az otthoni felhasználóknak, alkotóknak és vállalkozásoknak.

Qfile Pro funkciók

• Fényképek/videók biztonsági mentése mobileszközről a NAS-ra
Automatikus mentést készít a mobilos fényképekről/videókról a felhasználói beállítások alapján.
• NAS-fájlok kezelése mobileszközökkel
A felhasználók böngészhetnek, hozzáférhetnek és streamelhetnek fájlokat NAS-rendszerükről, bárhol is legyenek.
• Biztonságos, mégis egyszerű kapcsolatok
A felhasználók egyszerű és biztonságos kapcsolattal érhetik el NAS-fájlokat a myQNAPcloudon keresztül. Nincs szükség UPnP- vagy porttovábbítási beállításokra.
• Fájltovábbítási központ fül
A felhasználók ellenőrizhetik az összes megosztott hivatkozást, a csapatmappát és a csoportokat/tagokat, akik hozzáférnek az egyes megosztási hivatkozásokhoz. Ez akkor hasznos, ha a felhasználók NAS-fájlokat osztanak meg családjukkal, barátaikkal, kollégáikkal vagy ügyfeleikkel. Rugalmas hozzáférési engedélybeállítások is rendelkezésre állnak.
• Legutolóbb feldolgozott fájlok
A Qfile Pro felismeri és felsorolja a közelmúltban megnyitott és törölt fájlokat, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy gyorsabban elérjék a kívánt fájlokat.
• Qsync integráció (2023 harmadik negyedévében lesz támogatott)
A Qfile Pro integrálni fogja a Qsync Prót. A Qfile Pro előzetes használata javasolt a NAS-mappák mobileszközökkel történő szinkronizálásához. A Qsync oldala a későbbiekben további információkkal bővül majd.

A Qfile Pro iOS-hez ingyenesen letölthető a Mobilalkalmazások gyűjtőoldalunkról. A Qfile Pro Android™-hoz 2023 júliusban lesz elérhető.

Megjegyzés: A funkciók változhatnak, valamint előfordulhat, hogy nem minden QNAP termékhez állnak rendelkezésre.

A QNAP-ról
A QNAP (Quality Network Appliance Provider) elkötelezett, hogy átfogó megoldásokat kínáljon a szoftverfejlesztés, a hardvertervezés és a házon belüli gyártás területén. A tárolásra, a hálózatépítésre és az intelligens videós innovációkra összpontosító QNAP mindemellett egy forradalmian új Cloud NAS-megoldást is bemutat, amely az élvonalbeli, előfizetéses szoftveres megoldások és változatos szolgáltatások ökoszisztémájának legújabb kiegészítése. A QNAP úgy véli, hogy a NAS több mint egy egyszerű tárolóeszköz, és egy valódi felhőalapú hálózati infrastruktúrát hozott létre a felhasználóknak, hogy a QNAP megoldásaikon mesterséges intelligencia elemzést, peremhálózati számítást és adatintegrációt fejleszthessenek ki és futtathassanak.