COMPUTEX 2023

negator

Egy tervrajz az üzleti agilitás kiépítéséhez, beleértve a peremhálózatot, az általános hálózatot és a felhőt

Tajpej, Tajvan, 2023. május 30., – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a), hogy bemutassa megoldásainak és termékeinek legszélesebb választékát, beleértve az AI-gyorsítású intelligens felügyeletet, a több eszközre és telephelyre kiterjedő biztonsági mentési megoldásokat, a LAN-védelemre tervezett NDR-switcheket, a PB-méretű tárolási megoldásokat, a Thunderbolt™ 4 NAS-t és a vadonatúj 100 GbE switchet. A látogatók szemtanúi lehetnek a QNAP saját felhőalapú tárolási szolgáltatása, a myQNAPcloud One debütálásának is. A QNAP az AMD®-vel és a Seagate®-tel is összefogott, hogy közös tárolási megoldásokat mutassanak be a QNAP NAS-sal.

Izgatottan várjuk, hogy a 2023-as Computexen ismét találkozhassunk a felhasználókkal és barátainkkal a világ minden pontjáról, és bemutathassuk a QNAP legújabb, valamint hamarosan megjelenő termékeit és innovációit” – nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, majd hozzátette: „A QNAP továbbra is a legkorszerűbb megoldásokat fejleszti az AI, a felhő, a sebesség és a biztonság integrálásával, arra törekedve, hogy olyan sokoldalú tárolási, hálózati és felügyeleti megoldásokat biztosítsanak, amelyek megfelelnek az otthoni felhasználók, a kisvállalkozások, a multimédiás alkotók és a vállalati tárolóközpontok igényeinek.

Izgalmas új termékek AMD Ryzen™ 7000 sorozatú processzorokkal, Thunderbolt 4-gyel és működés közben cserélhető E1.S SSD-kkel
A TS-h3077AFU AMD Ryzen 7 7700 8 magos processzorral (akár 5,3 GHz-es órajellel) egy nagy kapacitású, 30 lemezes SATA all-flash tömböt biztosít, amely megfelel az vállalkozások költségvetésének. DDR5-memóriával (támogatja az ECC RAM-ot), kettős 10 GBASE-T (RJ45) porttal, kettős 2,5 GbE porttal és három PCIe Gen 4 bővítőhellyel, amely lehetővé teszi a GPU-kártyák és a 25 GbE adapterek használatát, a TS-h3077AFU megfelel a virtualizáció, a modern adatközpontok és a 4K/8K-tartalomgyártás kompromisszummentes teljesítményigényeinek. Ebbe a sorozatba több, 3,5 hüvelykes SATA-tárolórekesszel felszerelt modell található, beleértve a 12 lemezes TS-h1277AXU-RP-t és a 16 lemezes TS-h1677AXU-RP-t. Ezek a modellek egyben az első olyan QNAP NAS-ok, amelyek PCIe Gen 5 M.2 foglalatokat alkalmaznak a nagy sebességű SSD-tárolókészletekhez vagy gyorsítótárazáshoz, a rendszer teljesítményének növeléséért.

Azúttörő Thunderbolt 4-es NAS, a TVS-h674T és a TVS-874T egyesíti a privát felhőalapú tárolást a kreatív felhasználók által elvárt sebességgel, kényelemmel és hasznossággal. A 12. generációs Intel® Core™ i7 12 magos vagy Intel® Core™ i9 16 magos processzort használó TVS-x74T sorozat két Thunderbolt 4 porttal (Type-C), két 2,5 GbE porttal, beépített GPU-val, két M.2 2280 PCIe Gen 4 x4 foglalattal, két PCIe Gen 4 foglalattal, amelyek lehetővé teszik a 10 GbE-s és 25 GbE-s hálózati bővítést, valamint egy 4K HDMI-kimenettel érkezik. Mindent tartalmaz a média-/fájltárolás egyszerűsítéséhez, és tökéletes együttműködést tesz lehetővé a multimédiás szakembereknek.

A kompakt TBS-574TX, a QNAP első olyan NAS-rendszere, amely támogatja az E1.S SSD-ket, magasabb szintre emelve a 2K/4K-videoszerkesztést és a teljesítményigényes feladatokat. A 12. generációs Intel® Core™ i3 10 magos processzort használóTBS-574TX egyesíti a Thunderbolt 4-et és a működés közben cserélhető E1.S SSD-foglalatokat, így a videoszerkesztők és tartalomgyártók könnyedén válthatnak a projektek között vagy oszthatnak meg fájlokat együttműködéses szerkesztéshez. Kompakt és könnyű, B5-ös méretű és 2,5 kg-nál könnyebb, hogy megőrizze mobilitását és kényelmét. Minden meghajtórekeszhez egy E1.S–M.2 2280 NVMe SSD-adapter is csatlakozik, így a felhasználók rugalmasan választhatnak SSD-ket.

Intelligens felügyelet AI-gyorsítással és videofelvétel-mentéssel
A TS-AI642 8 magos, mesterséges intelligenciával ellátott NAS 6 TOPS teljesítményű NPU-val, a QNAP termékkínálatának egyik legerősebb ARM-alapú NAS-rendszere. AI-képfelismerési és intelligens felügyeleti alkalmazások specializálódására tervezték, emellett két beépített 4K HDMI-kimenettel, alapfelszereltségként 2,5 GbE-vel és egy PCIe Gen 3 bővítőhellyel érkezik az alkalmas hardver 10 GbE-vel történő bővítéshez. A mesterséges intelligenciával ellátott NAS fejlett ARM Cortex-A76 2,2 GHz-es magokat és Cortex-A55 1,8 GHz-es magokat használ a teljesítmény és az energiatakarékosság ideális egyensúlyát kínálva megfizethető áron.

A QNAP és a Hailo közös megoldását energiahatékony, skálázható és megfizethető AI-felügyeleti megoldásként mutatják be nagy kiterjedésű telepítés során. A drága AI-kamerák vásárlása helyett a felhasználók egyszerűen kezelhetik az AI-vezérlésű arcfelismerő és emberszámláló alkalmazásokat a Hailo-8 M.2 AI-gyorsítómodulokkal rendelkező QNAP felügyeleti szerverekkel a megnövelt AI-felismerési teljesítményért.

Hogy megfeleljen a felügyeleti biztonsági mentések megőrzésével kapcsolatos irányelvek követelményeinek, a QVR Rrecording Vault alkalmazás központi biztonsági mentési megoldást kínál a hosszú távú megőrzéshez, lehetővé téve a videofelvételek biztonsági mentését még metaadatokkal vagy arcfelismerési információval együtt is. A rendszergazdák a QVR Pro Client segítségével egyszerűen hozzáférhetnek a videomentésekhez számítógépeken vagy mobileszközökön a zökkenőmentes böngészés, lejátszás vagy fájlkeresés érdekében.

Több eszközös, több telephelyes, és többfelhős biztonsági mentési megoldások
A Hybrid Backup Sync a QNAP híres biztonsági mentési megoldása a 3-2-1 biztonsági mentési stratégiák megkönnyítésére. Ahhoz, hogy leküzdjék több száz NAS biztonsági mentési feladatainak kezelési kihívásait, a QNAP bemutatja a Hybrid Backup Centert, amely egyetlen platformon központosítja a Hybrid Backup Sync nagyszabású, több telephelyen átívelő NAS biztonsági mentési feladatainak kezelését egy kiváló topológiai widgettel, ami leegyszerűsíti a biztonsági mentések kezelésének széles körét.

A QNAP továbbra is folytatja a felhőszolgáltatások fejlesztését, és a kiállításon bemutatja saját márkás felhőjét, a “myQNAPcloud One-t“, melynek célja, hogy leegyszerűsítse a felhasználók hibrid biztonsági mentési terveit a helyszíni QNAP NAS-tól a QNAP felhőjéig. A myQNAPcloud One megoldások sorát kínálja a külünféle típusú adatok védelmére és állandó elérhetőségére, megkönnyítve a hibrid biztonsági mentési stratégiát a szervezeteknek és egyéneknek egyaránt. Amellett, hogy teljes védelmet biztosít az adatok biztonsági mentése, átvitele és tárolása során, a myQNAPcloud One szolgáltatások integrálhatók a QNAP Hybrid Backup Sync, Hybrid Backup Center, HybridMount és még sok más megoldásába.

NDR-switchek, hálózati virtualizációs helyszíni berendezések és rendszerszintű magas rendelkezésre állás
Ahogy a hálózatok mérete és összetettsége folyamatosan növekszik, a szervezetek nemcsak a hálózati hardverek, hanem a kiberbiztonság kezelésében is kihívásokkal néznek szembe. A QNAP a megfizethető ADRA hálózati detektáló és reagáló (NDR) megoldást javasolja, amely egy hozzáférési switchen is telepíthető, lehetővé téve a legszélesebb hálózati szintű biztonsági lefedettséget az összes csatlakoztatott végponti eszköznek LAN-környezetben a célzott zsarolóvírusokkal szemben.

Eközben a QNAP azt a koncepciót is javasolja, hogy a hagyományos szervertermeket egy forradalmi, szoftveresen definiált IT-infrastruktúrává alakítsák át. A QuCPE hálózati virtualizációs helyszíni berendezéssel, a QuCPE-7030A-val, amely akár 10 maggal/20 szállal és OCP 3.0-val – ami a VM/VNF/konténer technológiát használja a dedikált hálózati hardver lecseréléséhez – érkezhet, a szervezetek könnyedén építhetnek ki egy virtualizált, rugalmas szervertermet és akár távolról is kezelhetik a szervertermeket anélkül, hogy a helyszínen kellene lenniük. A QuCPE továbbá támogatja a rendszerszintű magas rendelkezésre állást a szolgáltatáskimaradás minimalizálásához.

Petabájt méretű tárolási megoldások
Az exponenciális adatnövekedéshez megbízható tárhely szükséges bővítési rugalmassággal. A látogatók megtekinthetik a QNAP átfogó, PB-méretű tárolási megoldásait, amelyeket robusztus ZFS-alapú QuTS hero NAS-rendszerekkel és új PCIe-interfészes SATA JBOD-bővítőegységekkel (a TL-Rxx00PES-RP sorozat, beleértve a 12, 16 és 24 lemezes modelleket) építettek meg. A QNAP a Seagate®-el is együttműködik, hogy PB-méretű megoldásokat kínáljon azáltal, hogy a QNAP NAS-okat felkészítik az egyes Seagate Exos E sorozatú JBOD-rendszerek támogatására. Ezek a skálázható és költséghatékony megoldások jövőbiztos adattárolást kínálnak a szervezeteknek a masszív tárolókapacitással kapcsolatos kihívások leküzdéséhez.

A fent említett új termékek elérhetőségét külön kerül majd bejelentésre. A QNAP termékeivel és funkcióival kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.