MEGÉRKEZETT A THE G-LAB KORP RADIUM RGB GAMING HEADSETE MAGYARORSZÁGRA, AMELY FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNBEN IS ELÉRHETŐ

negator

2023. április 27. – Megérkezett Magyarországra a The G-Lab gyártó Korp Radium RGB Gaming Headsete, amely fekete és fehér színben is elérhető. A kiváló ár-érték arányú Korp Radium nagyszerű hangzást biztosít extra kényelemmel párosítva.

Kiváló minőségű sztereó hangzás

A fejhallgató Xtra-Bass Sound System technológiával rendelkezik az optimális basszus biztosításáért, így kiváló játékélményt nyújt a játékosok számára. Merülj el kedvenc játékaidban és élvezd a valósághű hanghatásokat! A fejhallható ideális választás játékra és filmnézéshez egyaránt.

Flexibilis és eltávolítható mikrofon

A Korp Radium mikrofonja eltávolítható, felixibilitásának köszönhetően pedig a saját igényed szerint állíthatod be, milyen távolságra helyezkedjen el a szádtól. A minőségi mikrofon kristálytiszta hangot biztosít az optimális játékon belüli kommunikációért, így biztos lehetsz benne, hogy csapattársaid mindig hallani fognak.

Forgatható és kényelmes fülpárnák

A Korp Radium tervezése során a kényelem rendkívül fontos szempont volt. A headset fülpárnái strapabíró műbőrből készültek, ultrapuha memóriahabbal. A fülkagylók forgathatók, így jobban alkalmazkodnak a fejformához, továbbá ezáltal egyszerűbben magaddal viheted bárhová.

Állítható és párnázott fejpánt

A Korp Radium fejpántja állítható és extra komfortos habbal párnázott, súlya pedig mindössze 275 g, így rendkívül kényelmes használtot biztosít.

RGB-világítás és távirányító

A Korp Radium látványos RGB-háttérvilágítással rendelkezik a fülkagyló mindkét oldalán. Az aktiváláshoz egyszerűen csatlakoztasd az USB-kábelen keresztül a számítógéphez vagy a konzolhoz és máris használatra kész. A headset fonott, minőségi kábelén található távirányítóval egyszerűen vezérelheted a hangerőt, a mikrofon aktiválását/deaktiválását és az RGB-világítást egyaránt.

Plug and play és kompatibilitás

A Korp Radium plug and play funkciójának köszönhetően a csatlakozást követően azonnal működik anélkül, hogy konfigurációra lenne szükség. A Korp Radium egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik és kompatibilis PC-vel, PS4-gyel, Xbox One-nal, Nintendo Switch-csel, okostelefonnal, táblagéppel és laptoppal egyaránt.

A Korp Radium fejhallható elérhető fekete és fehér színben. További információért, kérjük, látogass el a hazai viszonteladó oldalára.

The G-Lab-ról

A márkát 2016-ban egy lelkes és elhivatott csapat alapította meg. A The G-Lab a legjobb felszerelést kínálja játékteljesítmény növelésére, legyen szó hobbi vagy profi játékosoktról. Egereik, billentyűzeteik és fejhallgatóik a legújabb technológiával készülnek, lehetőséged adva a felhasználóknak arra, hogy új szintre emeljék a játékélményüket. Mengyelejev periódusos rendszere felsorolja az univerzum összes alapvető elemét. A G-Lab termékeit a táblázat alapján nevezték el, mivel tudják, hogy minden egyes elem alapvető eszköz a játékban! Büszkék arra, hogy szponzorálhatják azokat az #esport csapatokat, akik jelen vannak a legnagyobb ligákban és versenyeken.