A QNAP BEMUTATJA ÚJ NVR HÁLÓZATI FELÜGYELETI SZERVEREIT: QVP-85B ÉS QVP-63B

negator

Költségoptimalizált, könnyedén használható és bővíthető; több mint 6 700 kamerát támogat több mint 190 márkától és ONVIF-szabvánnyal.

2023. április 26., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta új NVR hálózati felügyeleti szervereit: a QVP-85B-t nyolc 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel és Intel® Core™ i5 hatmagos processzorral, valamint a QVP-63B-t hat 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel és Intel® Core™ i3 négymagos processzorral. A QVP-85B és a QVP-63B a QVR Pro felügyeleti rendszert használja, és nyolc IP-kamera csatornát támogat ingyenesen. Egy gazdaságos és nagy teljesítményű szoftveres és hardveres integrált videofelügyeleti megoldást kínálva, a QVP-85B és QVP-63B megfelel a kisvállalkozások és irodák biztonságos, megbízható és központilag vezérelhető videofelügyeleti tárolásra vonatkozó követelményeinek.

„A QVP-85B és a QVP-63B könnyen használható felhasználói felületet biztosít a kényelmes felügyeleti menedzsmenthez, és széles körben kompatibilis a piacon elérhető IP-kamerák akár 95%-ával” – mondta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A felhasználók emellett kihasználhatják a rugalmas licencterveket a videocsatornák bővítéséhez és a QVR Centert a nagy kiterjedésű igény szerinti telepítésekhez”.

A nagy kapacitású QVP-85B és QVP-63B a QVR Pro felügyeleti rendszert használja, azonban más felügyeleti alkalmazásokat is magába foglal. A QVP Center központilag képes több QVR Pro szervert kezelni és felügyelni, valamint eseményértesítéseket fogadni; a QVR Guard automatikusan átveszi a rögzítési feladatokat, ha egy QVR Pro szerver meghibásodik; a QVR Face valós idejű és automatikus arcfelismerést és elemzést nyújt; a QVR Smart Search pedig képes megtalálni egy meghatározott időn és területen belüli eseményfelvételeket.
A két beépített 2,5 GbE port csatlakoztatható QNAP 2,5 GbE switchekhez, hogy zökkenőmentesebb felügyeleti streaming élményt nyújtson a hosszú időn keresztül több videóforrást fogadó felügyeleti host szervernek. A HDMI-kimenet közvetlen felügyeleti videólejátszást biztosít, így nincs szükség külön munkaállomásra. A QVR Pro Client szoftver telepíthető Windows® és macOS® eszközökre vagy mobilalkalmazásokra, hogy teljes körű ellenőrzés alá vonja a megfigyelt területeket. A QVP-85B és QVP-63B tárolóhelyét is bővítheted a QXP-bővítőkártyák és QNAP bővítőegységek használatával.

Legfőbb tulajdonságok

• QVP-85B
Intel® Core™ i5 6 magos, 12 szálas processzor, 8x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtó, 32 GB DDR4 (2 x 16 GB)

• QVP-63B
Intel® Core™ i3 4 magos, 8 szálas processzor, 6x 2,5 hüvelykes/3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtó, 16 GB DDR4 (1 x 16 GB)
Akár 64 GB DDR4 RAM; 2 x M.2 2280 PCIe Gen 4 x4 foglalat; 2 x 2,5 GbE RJ45-port, 2 x PCIe Gen 4 foglalat; 1 x HDMI-kimenet, 1 x USB 3.2 Gen 2 10 Gbps Type-C port, 2 x USB 3.2 Gen 2 10 Gbps Type-A port

További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.