AZ ACRONIS MEGNYITOTTA ELSŐ FELHŐALAPÚ ADATKÖZPONTJÁT MAGYARORSZÁGON

negator

2023. március 8., Budapest, Magyarország – Az Acronis, a kibervédelem egyik globális piacvezető vállalata nemrég új Acronis Cyber Cloud adatközpontot nyitott Budapesten. Az új adatközpont a kibervédelmi megoldások teljes skáláját teszi elérhetővé a szolgáltatóknak, amelyre új szolgáltatásokat építhetnek, miközben gyorsabb hozzáférést, állandó adatelérhetőséget és adatszuverenitást biztosíthatnak ügyfeleik számára.

Az Acronis Cyber Cloud adatközpontok globális hálózata néhány kelet-európai várost is magában foglal, köztük Varsót, Prágát, Tallinnt és Rigát. Az új budapesti adatközponttal a szolgáltatók országon belüli helyszínen tárolhatják partnereik kritikus üzleti adatait. A helyi szolgáltatók által biztosított adatkezelés és az Acronis Cyber Protect Cloud platformon keresztül elérhető menedzselt felhő- és kibervédelmi megoldások teljes skálájának kombinálása mindenki számára előnyt jelent.

„Az Acronis elkötelezetten dolgozik azon, hogy szolgáltatásait világszerte elérhetővé tegye, ez pedig egy újabb lépés azon célunk felé, hogy minden partnerünknek a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk termékeink használata közben” – nyilatkozta Artur Cyganek, az Acronis kelet-európai regionális igazgatója. „Örömünkre szolgál, hogy magyar ügyfeleinknek a lehető legjobb kibervédelmet nyújthatjuk, méghozzá hihetetlen sebességgel.”

Ez az új adatközpont egyike az Acronis 49 adatközpontból álló globális hálózatának, és kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a vállalati és szabályozási követelményeknek, valamint elérhetővé tegye a partnereknek a megfelelőségi-, adatszuverenitási- és teljesítménycélok túlteljesítését. Az Acronis globális adatközpontjai a legmagasabb szintű fizikai biztonsági szabványokat alkalmazzák a jogosulatlan hozzáférés korlátozása érdekében, és hogy megvédjék az ügyféladatok biztonságát. A magyarországi adatközpontot érintő szabványok és beszámolók: ISO 27001:2014
 
Minden egyes létesítmény a legkorszerűbb berendezésekkel, valamint a legjobb működési és biztonsági rendszerrel rendelkezik, és bizonyítottan a legmagasabb szintű adatelérhetőséget, vállalati adat-, alkalmazás- és rendszerbiztonságot nyújtja. Az Acronis Cloud adatközpontok szintén a szükséges plusz egy (N+1) szemléletet követik a nagyobb redundancia érdekében az infrastruktúra minden hardverrétegében, minimalizálva a kockázatot és kiküszöbölve az az egyedi hibapontokat.

„A Servergarden elkötelezett ügyfelei hatékony és átlátható kiszolgálása mellett, valamint magas technikai tudáson, modern technológián és rendszeres kommunikáción alapuló partnerségeket épít ki”
Azon szolgáltatók, akik szeretnének többet megtudni a rendelkezésre álló integrált kibervédelmi megoldások nyújtotta előnyökről és lehetőségekről, az alábbi weboldalon tájékozódhatnak: https://www.acronis.com/en-us/products/cloud/cyber-protect/.

Az Acronisról

Az Acronis egyesíti az adatvédelmet és a kiberbiztonságot, hogy integrált, automatizált kibervédelmet nyújtson, ami megoldja a modern digitális világ biztonsági, hozzáférhetőségi, adatvédelmi, hitelességi és biztonsági (SAPAS) kihívásait. A szolgáltatók és informatikai szakemberek igényeinek megfelelő rugalmas telepítési modellekkel az Acronis kimagasló kibervédelmet biztosít az adatok, alkalmazások és rendszerek számára innovatív, következő generációs víruskeresési, biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és végpontvédelmi felügyeleti megoldásokkal, melyeket mesterséges intelligencia támogat. A legkorszerűbb gépi intelligenciával és blokklánc alapú adathitelesítési technológiával működő fejlett kártevőirtó segítségével az Acronis minden környezetet megvéd – a felhőtől a hibriden át a lokálisig – alacsony és kiszámítható költségek mellett.

Az Acronis egy svájci cég, melyet Szingapúrban alapítottak. A két évtizedes innovációt ünneplő Acronis több mint 2 000 alkalmazottat foglalkoztat 45 helyszínen. Az Acronis Cyber Protect megoldás 26 nyelven érhető el több mint 150 országban, és 16 000 szolgáltató használja több mint 750 000 vállalat védelmére.

A Servergardenről

A Servergarden Magyarország legnagyobb teljesítménysűrűségű, ultramodern adatközpontja, kiemelkedő, 99,99%-os rendelkezésre állással és a hét minden napján 24 órában elérhető telefonos és mérnöki támogatással. A felhő-, virtuális- és hagyományos szerver hosting szolgáltatásaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyorsan és rugalmasan tudjunk személyre szabott megoldásokat nyújtani a különböző üzleti igényekre. Szakmai kompetenciánkat az Ön szolgálatába állítva személyre szabott megoldásokat kínálunk a kis- és középvállalkozásoktól a nagyvállalatokig.

Szolgáltatásainkat rugalmas havidíjas konstrukcióban kínáljuk, mindenfajta invesztíció nélkül. Ajánlatainkért, kérjük, látogasson el a https://www.servergarden.hu weboldalra.