A THERMALTAKE BEMUTATJA A CERES 500 TG ARGB KÖZEPES TORONYHÁZAT

negator

Hűsnek született

2023. február 28., Las Vegas, Egyesült Államok –A Thermaltake, prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be a Ceres 500 TG ARGB Black és Ceres 500 TG ARGB Snow megjelenését, az új Ceres termékcsalád legújabb közepes toronyházait. Hogy alkalmazkodjon a legújabb grafikus kártyákhoz és CPU-khoz, melyek erőteljesen melegszenek, a Thermaltake szigorúan a hőelvezetésre és a házon belüli hűtésre összpontosított, egy kétségtelenül tartós házat létrehozva, amely megfelel a csúcskategóriás hűtés igényeknek. Ráadásul, egy 360 mm-es vagy egy 420 mm-es radiátor segítségével, biztosan páratlan hűtési teljesítményre számíthatsz a Ceres 500 TG ARGB-től. 

A hűsnek született Ceres 500 TG ARGB, ahogy a neve is sugallja, nagy teljesítményre jött létre: mesh előlappal és tömör fémvázzal, beépített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorokkal, valamint nagy radiátorok befogadására alkalmas kapacitással, hogy optimális teljesítményt érhess el a hardvereiddel. Kapásból, a Ceres 500 TG ARGB elöl egy eltávolítható konzollal érkezik, ami támogatja egy 360 vagy 420 mm-es radiátor felszerelését.  

Ráadásul, a CT140 ARGB Sync PC-ventilátorokkal párosítva – ami most először mutatkozik be nyilvánosan – a Ceres 500 TG ARGB akár egy 360 mm-es radiátort is képes a felső részén befogadni, így hihetetlen teljesítményt tud nyújtani. Ha rendszeresen frissíted hardvereidet, akkor jó hírünk van számodra. Ahelyett, hogy a teljes oldalpanelt el kéne távolítani, a Ceres 500 TG ARGB egy 3 mm-es zsanéros edzett üvegpanellel érkezik, amit a PC-építők egyszerűen csak félrehúzhatnak. 

Kiváló hűtési teljesítményével, testreszabhatóságával, könnyű kezelhetőségével és felhasználóbarát kialakításával a Ceres 500 TG ARGB egy ideális gépház ahhoz, hogy a következő PC-det nagyszerűvé, nagy teljesítményűvé és egyedülállóvá tegye. 

A Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház jellemzői: 

Négy új CT140 ARGB-ventilátorral felszerelve 
A Ceres 500 TG ARGB négy 140 mm-es ARGB PWM-ventilátorral érkezik, melyekből három elöl és egy hátul helyezkedik el. A CT140 ARGB Sync PC-ventilátor a legjobb teljesítményű házventilátor a Thermaltake kínálatában az eddigi házventilátorok között. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben a lehető legnagyobb hűtési teljesítményt élvezhetik. 

Fémkeretes kialakítás a gépház elülső részén 
A gépház egyedi szerkezetét néhány fémelem egészíti ki, ellentétben a legtöbb toronyházzal, amelyek csak műanyagból készülnek. A toronyház textúrája szintén új szintre emeli a termék megjelenését. 

3 mm-es edzett üveg oldallap zsanérokkal 
A bal oldali 3 mm-es zsanérokkal ellátott edzett üvegpanel tartósabb, karcálló és átlátszó a felhasználók komponenseinek megtekintéséhez. 

Támogatja a továbbfejlesztett LCD-panelkészletet 
A 3,9 hüvelykes LCD-kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. A legújabb verzió hőmérséklet és óra üzemmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát. 

Egy GPU-tartóval érkezik 
A GPU-tartó extra támogatást nyújt a grafikus kártyáknak. A felhasználóknak nem kell aggódniuk a nehéz grafikus kártyák – például a 40-es sorozat – miatti meghajlás miatt. 

Szabadalmaztatott, forgatható PCI-E bővítőhelyek  
A szabadalmaztatott, forgatható PCI-E bővítőhelyek lehetőséget biztosítanak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret létrehozva a rendszerednek. 

Riser adapterkeret 
A riser adapterkeret lehetővé teszi az adapter 90 fokban vagy 180 fokban döntött telepítését, nagyobb rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak a rendszerkonfigurációban.  

Nagyszerű tárolóhely támogatás 
A Ceres 500 akár 5 db 3,5 hüvelykes HDD vagy 8 db 2,5 hüvelykes SSD befogadását támogatja, bőséges tárolási lehetőségeket biztosítva. 

A Ceres 500 TG ARGB közepes toronyházzal kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a következő oldalakra: 
Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – Black https://www.thermaltake.com/ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.html 
Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – Snow https://www.thermaltake.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.html 
LCD-panelkészlet Ceres 500-hoz – Black https://www.thermaltake.com/lcd-panel-kit-for-ceres-500.html 
LCD-panelkészlet Ceres 500-hoz – Snow https://www.thermaltake.com/lcd-panel-kit-snow-for-ceres-500.html 

Megvásárolható 

Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – BlackTT Premium Global –  
https://www.ttpremium.com/product/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassisTT Premium China – https://ttpremium.com.cn/product/thermaltake-劲透-ceres-500-tg-argb-中直立式机箱TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Australia – https://ttpremium.com.au/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Taiwan – https://ttpremium.com.tw/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Asia – https://asia.ttpremium.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.html 

Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – Snow TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis 
TT Premium China – https://ttpremium.com.cn/product/thermaltake-劲透-ceres-500-tg-argb-中直立式机箱-雪白版TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Australia – https://ttpremium.com.au/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Taiwan – https://ttpremium.com.tw/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Asia – https://asia.ttpremium.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.html 

Videók: 
Thermaltake Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház animáció:  https://www.youtube.com/watch?v=uuzhQkKK8z0 
Thermaltake Science – Ceres 500 TG ARGB rendszer- és hőmérsékletteszt:  https://youtu.be/zr7ZH3sGqIQ 
Thermaltake Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház bemutató: https://youtu.be/qwvv18McEH0 

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai: