A THERMALTAKE BEMUTATTA A MÁGNESES RÖGZÍTŐDIZÁJNÚ SWAFAN EX12/EX14 RGB PC-VENTILÁTORT

negator

Gyors csatlakoztatású mágneses rögzítődizájn

Las Vegas, Egyesült Államok –2023. február 17.– A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel mutatja be a vadonatúj SWAFAN EX12/EX14 RGB PC-ventilátort. A SWAFAN EX RGB sorozat felülmúlja a kiemelkedő SWAFAN RGB sorozatot és bevezeti az innovatív mágneses rögzítődizájnt a SWAFAN sorozatba, amely lehetővé teszi három ventilátor összekapcsolását egyetlen 12 V-os kábelen, valamint a ventilátorkereten és a csatlakozókábelen lévő mágneses chipeken keresztül. Ez a mágneses rögzítődizájn megkönnyíti a ventilátor csatlakoztatását, és kivételes kábelmenedzsmentet biztosít, így nincs szükség bonyolultabb telepítési lépésekre vagy több kábelre a számítógépházban; az erős mágneses csatlakozók azonnal összekapcsolják a kereteket. A SWAFAN EX RGB alkalmas bármely PC gaming rendszer hűtésére és megvilágítására. Mágneses rögzítődizájnt használ a gyors ventilátorcsatlakozáshoz, miközben megőrzi a jellegzetes, cserélhető forgólapát-kialakítást és fokozott teljesítményt.  

A SWAFAN EX RGB sorozat 3 ventilátoros kiszerelésben érkezik, valamint kétféle méretben, 120 mm-es és 140 mm-es változatban érhető el. Megtartják a SWAFAN zseniális cserélhető forgólapátos kialakítását, továbbá mindegyik csomagban hat levehető ventilátorlapát található: három előtelepített standard lapát és három fordított irányú lapát. A forgólapátokat szabadon cserélheted a légáramlás irányának megváltoztatásához anélkül, hogy azzal negatívan befolyásolnád számítógéped mesés világítását. A levehető forgólapátos kialakítás a tisztítást és a karbantartást is egyszerűvé teszi. Egyszerűen pattintsd ki a forgólapátot a gyors vízzel történő öblítéshez! Miután megszáradt, szükség esetén használd a csomagban található kenőanyagot, majd rakd vissza a ventilátorlapátot a helyére! 

Az új SWAFAN EX12/EX14 RGB-től nagyobb hűtési teljesítményt és világítási testreszabhatóságot várhatsz. A SWAFAN EX sorozat garantálja az optimális hűtési teljesítményt szigorú körülmények között, akár vastag radiátorokra, léghűtésekre vagy több szűrővel ellátott toronyházba szerelik fel. A SWAFAN EX standard ventilátorlapátjának statikus nyomása 2,39 mmH2O (max), légáramlása pedig 57,11 CFM (max). A fordított irányú ventilátorlapát statikus nyomása 2,02 mmH2O (max), légáramlása pedig 56,26 CFM (max). Ami a világítást illeti, a SWAFAN EX RGB két egymástól független LED-gyűrűt tartalmaz 20 ultrafényes LED-del; a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel pedig egyszerre három ventilátort és akár 60 LED-es világítást is vezérelhetsz. Több TT RGB PLUS termékeket is szinkronizálhatsz, valamint személyre szabhatod az LCD-kijelző effektjeit, hogy saját 16,8 millió színű RGB-fényshowt állíthass össze.  

A SWAFAN EX12/EX14 RGB gyorsan csatlakoztatható mágneses rögzítődizájnnal, cserélhető ventilátorlapátokkal, valamint fejlett hűtési teljesítménnyel és testreszabható világítással érkezik. Borítsd fénybe számítógépedet ezzel a csodálatos hűtőventilátorral, és kapcsold össze őket azonnal! 

 A SWAFAN EX12/EX14 RGB jellemzői: 

Gyorsan csatlakoztatható mágneses rögzítődizájn 

A SWAFAN EX RGB a mágnes erejét használja 12 V-os kábelen és a ventilátorkereten a láncszerű összekapcsoláshoz. A ventilátorok gyorsan párosíthatók a mágnesek segítségével, így könnyedén csatlakoztathatók, így nincs szükség bonyolultabb beállításokra. Ezenkívül a doboz három 12 V-os kábelt is tartalmaz a ventilátorok saját igényeid szerinti beszereléséhez. 

Kivételes kábelmenedzsment 

A SWAFAN EX RGB jobb lehetőségeket nyújt a kábelmenedzsmenthez. Lehetővé teszi, hogy az összes kábelt a tartólemez mögé helyezd, így kisebb az esélye annak, hogy karbantartás során a többi kábel kihúzódna. A gépház belseje tisztábbá és rendezett maradhat, ráadásul hihetetlen felhasználói élményt biztosít a PC-k összeszerelése során is. 
Vigyázat: A teljesítménykorlátozás miatt egyetlen kábelre maximum 3 ventilátor csatlakoztatható 

Cserélhető forgólapátos kialakítás 

A SWAFAN EX RGB csomagolása hat cserélhető forgólapátot rejt (3 standard ventilátorlapát előtelepítve és 3 fordított irányú ventilátorlapát). A ventilátorokat a kétféle forgólapáttal eltérő légáramlású irányban telepítheted, ezzel pedig egyidejűleg megőrizheted a ventilátor teljes világítását. Ez a hihetetlen kialakítás nagyobb rugalmasságot biztosít a számítógép összeszerelésénél.  

 Megerősített teljesítmény 

A SWAFAN EX RGB standard és fordított irányú ventilátorlapátjait úgy tervezték, hogy jól teljesítsenek úgy a radiátor, mint a gépház hűtésként; a kiegyensúlyozott légáramlás és a statikus nyomás pedig lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a ventilátort eltérő célokra telepítsék. 

 Könnyen tisztítható és karbantartható 

A ventilátor eltávolítható csapágyakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a ventilátorlapátok bármikori kipattanását tisztítás és karbantartás céljából. Továbbá a csomagolás kenőanyagot tartalmaz, amelyet szükség esetén a csapágyakra kenhetsz. 

 Hagyományos RGB-világítás 

A ventilátor összesen 20 állítható LED-del rendelkezik (14 a külső gyűrűn, 6 a belső gyűrűn), amelyek biztosítják a Thermaltake ikonikus RGB-stílusát. Készülj fel ideális RGB-világításod bemutatására a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel, vagy szerkessz személyre szabott világítási beállításokat a NeonMakerrel! 

A SWAFAN EX12/EX14 RGB-vel kapcsolatos további információért látogass el a következő oldalakra: 
SWAFAN EX12 RGB PC-ventilátor TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag) https://www.thermaltake.com/swafan-ex12-rgb-pc-cooling-fan-tt-premium-edition-3-pack.html 
SWAFAN EX14 RGB PC-ventilátor TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag) https://www.thermaltake.com/swafan-ex14-rgb-pc-cooling-fan-tt-premium-edition-3-pack.html 
SWAFAN EX12 RGB fehér PC-ventilátor TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag) https://www.thermaltake.com/swafan-ex12-rgb-pc-cooling-fan-white-tt-premium-edition-3-fan-pack.html 
SWAFAN EX14 RGB fehér PC-ventilátor TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag) https://www.thermaltake.com/swafan-ex14-rgb-pc-cooling-fan-white-tt-premium-edition-3-fan-pack.html 

SWAFAN EX videó: https://www.youtube.com/watch?v=2yJbZiEwPTg 

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai: