A STEELSERIES, A KONTROLFREEK ÉS A BUNGIE LIMITÁLT KIADÁSÚ DESTINY 2: LIGHTFALL KOLLEKCIÓVAL JELENTKEZIK

negator

Merülj el a Neptunusz csillogó Neomuna megapoliszában az egyedi Destiny 2 x SteelSeries termékekkel!

2023. február 16., CHICAGO | BELLEVUE, Washington állam– A SteelSeries, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, a KontrolFreek®, a Performance Gaming Gear™ megalkotója és a Bungie, a meghatározó akció MMO-játék, a Destiny 2 kiadója ma bemutatta a limitált kiadású gaming felszerelések új kollekcióját, amely a hamarosan megjelenő Lightfall-t népszerűsíti.  

A Neptunusz csillogó Neomuna megapoliszának színei és dizájnja ihlette, limitált kiadású kollekció életre kelti a Destiny sci-fi univerzumát a díjnyertes Arctis 7+ headsettel, az Aerox 5 Wireless gaming egérrel, a QcK Prism XL egérpaddal és a KontrolFreek Thumbsticks-szel. Bónuszként, akik megvásárolják a speciális kiadású kollekciót, exkluzív játékon belüli karakterkiegészítőket kapnak a Destiny 2-höz

  • Arctis 7+ | Destiny 2: Lightfall Edition – Az Arctis 7+ Wireless Destiny 2: Lightfall Edition headset a Neptunusz csillogó Neomuna megapoliszának nyüzsgését közvetíti, miközben tökéletes hangzást és kommunikációt biztosít minden játékplatformon, beleértve a PC-t, PS4-et, PS5-öt, Xbox One-t, Xbox X|S konzolokat és a Nintendo Switchet. Kifejezetten többrendszeres kompatibilitásra tervezték PC-hez, PlayStationhöz, Machez, Androidhoz, Switch-hez és Oculus Quest 2-höz. Az Arctis 7+ veszteségmentes 2,4 GHz-es vezeték nélküli hangtovábbítást használ kompakt USB-C adapteren keresztül az ultraalacsony késleltetésű gaming hangzásért. Hogy a gamereket bármeddig játékban tartsa, az Arctis 7+ több mint 30 óra akkumulátor-üzemidővel rendelkezik a folyamatos játékhoz, könnyen elérhető headseten elhelyezett vezérlést használ, beleértve a ChatMixet is, továbbá tartós, könnyű acélváza, valamint állítható rugalmas, széles (ski-goggle) fejpántja kényelmes viselést biztosít. A Discord-tanúsítvánnyal rendelkező, visszahúzható ClearCast mikrofon kétirányú kialakítást használ a kiváló zajszűrésért és a hangtisztaságért, valamint LED-es némítás visszajelzést is kapott. Az Arctis 7+ Destiny 2: Lightfall Edition tartalmazza a Viral Celebration emote és a Luminescent Precision embléma kódjait, ami kifejezetten a Destiny 2 és a SteelSeries együttműködéshez készült. 
  • Aerox 5 Wireless | Destiny 2: Lightfall Edition – Az Aerox 5 Destiny 2: Lightfall Edition vezeték nélküli gaming egér dizájnját a Neptunusz csillogó Neomuna megapolisza ihlette. A bolygó legkönnyebb, több műfajú vezeték nélküli egereként 74 g-ot nyom, miközben akár 180 óra üzemidőt biztosít. A mindössze 15 perces töltési idő több mint 40 órányi használatot biztosít. A Quantum 2.0 Wireless és a Bluetooth használatával a játékosok több eszközön is kötetlenül, ultrakönnyű szabadsággal játszhatnak. Kilenc programozható gomb és a TrueMove Air Sensor biztosítja a páratlan pontosságot és a precizitást. Az Aerox 5 Wireless Destiny 2: Lightfall Edition egér tartalmazza a Viral Celebration emote és a Luminescent Precision embléma kódjait, ami kifejezetten a Destiny 2 és a SteelSeries együttműködéshez készült. 
  • QcK Prism XL egérpad | Destiny 2: Lightfall Edition – A QcK Prism XL Destiny 2: Lightfall Edition egérpad 2 zónás dinamikus RGB-vel ragyog, utánozva a Neptunusz csillogó Neomuna megapoliszának színeit. A QcK Prism XL a felületi teljesítmény, az innováció és a stílus csúcsa. A tartós mikroszövött anyag kifejezetten az alacsony és magas DPI-n történő mozgások követéséhez készült, míg a 900 mm x 300 mm x 4 mm-es felület maximális kontrollt biztosít a gamereknek. A SteelSeries XL gaming egérpadok bármilyen szintű játékhoz alkalmasak, és a profi esportolók kifejezetten ajánlják. A QcK Prism XL Destiny 2: Lightfall Edition egérpad tartalmazza a Viral Celebration emote és a Luminescent Precision embléma kódjait, ami kifejezetten a Destiny 2 és a SteelSeries együttműködéshez készült. 
  • Nova Pro Booster Pack | Destiny 2: Lightfall Edition – A játékosok személyre szabhatják díjnyertes Nova sorozatú fejhallgatójukat a limitált kiadású Destiny 2 fedlapokkal és fejpántokkal, amikor csatlakoznak a Árnyéklégió elleni küzdelemhez. Kompatibilis az Arctis Nova Pro és a Nova 7 sorozatú fejhallgatókkal, továbbá kizárólag a SteelSeries.com és a  BungieStore.com webhelyeken érhető el. 
  • **KontrolFreek Performance Thumbsticks |**Destiny 2: Lightfall Edition – A Destiny ikonjai ihlették, a lézermart kialakítás és a lila színvilág hozza a Destiny 2 új kiadásának, a Lightfall stílusjegyet, ezzel új magasságokba emelve a gamerek Árnyéklégió elleni küzdelemét. Sokoldalú kettős magasságú kombinációval, a KontrolFreek Destiny 2 Lightfall Edition Performance Thumbsticks tökéletesen megfelel az online versenyek intenzív igényeinek. A megnövelt ívtávolságért és pontosságért, az eredetihez képest 10,0 mm-rel növelt karmagasság csökkenti a Thumbstick mozgatásához szükséges erő intenzitását, a kéz fáradtságát és javítja a pontosságot, míg a közepes magasságú Thumbstick növeli az általános irányítást. Az eredmény maximális agilitás, amivel a gamerek a játékon belüli érzékenységet optimalizálhatják. A KontrolFreek Destiny 2: Lightfall Edition Performance Thumbsticks tartalmazza a Luminescent Precision embléma kódját, ami kifejezetten a Destiny 2 és a SteelSeries együttműködéshez készült. 

A Destiny 2 és SteelSeries  együttműködésének részeként, a Destiny hangmérnökei létrehozták az egyedi Sonar Audio Software Suite ekvalizer profiljait, amivel a gamerek a játékon belüli hangokat egy másik dimenzióba repíthetik. A Sonar az iparágvezető audioszoftver, amely hatékony hangtestreszabást biztosít a gamereknek az első professzionális szintű parametrikus hangszínszabályzóval. Kifejezetten úgy tervezték, hogy bármilyen fejhallgatót felturbózzon, és korlátlan lehetőséget biztosítson a játékok közötti hangvezérlésére, magával ragadó térbeli hangzással, csapatkommunikációval és a mikrofonnal. A Sonarral a gamerek minden egyes frekvenciát beállíthatnak és hallani fogják a legfontosabb hangokat. A Sonar a SteelSeries GG szoftveres ökoszisztéma része, amely magában foglalja a Moments ingyenes alkalmazást, amivel a gamerek klipeket rögzíthetnek, szerkeszthetnek és megoszthatják nagy pillanataikat, a SteelSeries Engine-nel pedig a díjnyertes egereket, billentyűzeteket és fejhallgatókat vezérelhetik.  

A Destiny 2-ben, a játékosok Őrzők, az emberiség utolsó városának védelmezői egy naprendszerben, amelyet veszélyes erők ostromolnak. Fedezd fel Őrzőként a Naprendszer rejtélyeit, fedd fel az erőteljes elemi képességeket, és gyűjts egyedi felszerelést az Őrző megjelenésének és játékstílusának testreszabásához! Élvezd a Destiny 2 filmszerű történetét, kihívást jelentő szövetséges küldetéseit és a különféle PvP-módokat akár egyedül vagy barátaiddal!  

A Lightfallban a gamerek Calusszal fognak szembenézni, a Cabal rosszindulatú egykori császárával, aki visszatért Naprendszerünkbe a Pyramid flottával a Tanú tanítványakénta kozmikus ellenségként, amelyet először a Destiny 2: The Witch Queenben fedeztek fel. A vadonatúj Strand klassz képességeit felhasználva az Őrzők egy új helyet fedeznek felNeptunusz csillogó Neomuna megapoliszát, melyet Calus titokzatos és halálos Árnylégiója ostromol. 

A Destiny 2 x SteelSeries kollekció elérhető a SteelSeries.com, a KontrolFreek.com és a BungieStore.com oldalakon a következő ajánlott fogyasztói árakkal: 

  • Arctis 7+ Wireless headset | Destiny 2: Lightfall Edition – NA: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD 
  • Aerox 5 Wireless gaming egér | Destiny 2: Lightfall Edition – NA: 149,99 USD | EMEA: 159,99 EUR | APAC: 159,99 USD 
  • QcK Prism XL egérpad | Destiny 2: Lightfall Edition – NA: 69,99 USD | EMEA: 69,99 EUR | APAC: 69,99 USD 
  • Nova Booster Pack | Destiny 2: Lightfall Edition – NA: 34,99 USD | EMEA: 34,99 EUR | APAC: 34,99 USD  
  • KontrolFreek Performance Thumbsticks | Destiny 2: Lightfall Edition – NA: 19,99 USD 

Képek a korlátozott kiadású Destiny 2 x SteelSeries kollekcióhoz: https://steelseries.bynder.com/web/1c5c02bb9d0f7bda/destiny-2–lightfall-collection-media-kit/ 

Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeriesről, látogass el a steelseries.com oldalra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Instagramon @SteelSeries és Twitteren @SteelSeries! További információért a Destiny 2-ről, látogass el a destinythegame.com webhelyre, továbbá kövesd a @DestinyTheGame és @Bungie oldalakat a Twitteren, valamint a @DestinyTheGame és @Bungie oldalakat az Instagramon.