ASUSTOR PHOTO GALLERY 3 – AZ INTUITÍV FOTÓKEZELÉSI ÉS TÁROLÁSI MEGOLDÁS

negator

2023. január 24. – A Photo Gallery 3 – a Photo Gallery legfrissebb verziója – az ASUSTOR által fejlesztett ingyenes NAS-alkalmazás, amely rengeteg hasznos funkciót kínál a fotókezelésre. A fő tárolási és biztonsági mentési funkciók mellett a felhasználók ingyenes online fotóalbumokat is készíthetnek, továbbá jelszavas biztonságot és zökkenőmentes megosztást biztosítanak. A Photo Gallery könnyen használható, intuitív felhasználói felülettel rendelkezik.

A Google Fotók korlátlan tárhelyének megszűnése miatt az ASUSTOR NAS a lehető legjobb választás, hiszen a NAS-ok teljes körű fotótárolási megoldást biztosítanak a felhasználók számára.

Online fotóalbumok létrehozása

Az ASUSTOR NAS közvetlen drag and drop fájlkezelést biztosít, amely megőrzi a NAS-ra átvitt mappák eredeti többszintű mappaszerkezetét. A Photo Gallery 3 mappa könyvtárszerkezetet is használ az albumok létrehozásához, ami rendkívül kényelmessé teszi több album vagy akár több száz album azonnali létrehozását.
1.png



Intuitív albumok és böngészési módok

A Photo Gallery 3 két megtekintési módot biztosít: Album és Böngészés.

Az Album módban nincsenek elkülönítve a különböző almappák, az összes fénykép látható a zökkenőmentes böngészés érdekében. Az albumborítók egyetlen képből állnak, valamint a közelmúltban hozzáadott fényképek 4 kisebb miniatűrjéből. Egy album kiválasztásakor egy eszköztár segítségével a felhasználók számára lehetővé teszi az album nevének, leírásának és jogosultságainak szerkesztését, a feltöltést, letöltést, áthelyezést, másolást, az összes kijelölését és az összes kijelölésének megszüntetését.

Böngészés módban a fényképek miniatűrjei helyettesítik a régebbi mappaikon megjelenítési stílusát, így a felhasználók az eredeti mappa könyvtárszerkezetet használhatják a fényképek böngészéséhez.

A Photo Gallery 3 pedig mostantól biztosítja az intuitív kategorizálást is: Idővonalak és új funkciók, beleértve, de nem kizárólagosan az intelligens albumokat, az általános albumokat, a megosztott albumokat és a mappamódokat egyaránt. Továbbá mostantól a felhasználók könnyedén kétszeresére nagyíthatják fényképeiket, valamint a megtekintési módot beállíthatják nap, hónap és év szerint is, ezzel javítva a böngészési élményt. Diavetítés során pedig mostantól a felhasználók kedvenc dalukat is lejátszhatják.
2.png



Szabadulj meg a másolatoktól!

A Photo Gallery 3 mostantól támogatja az összes másolat törlését egy kattintással. A felhasználók gyakran készítenek véletlen másolatokat az albumokba a fotók mentése vagy feltöltése közben. A Photo Gallery 3 intelligens albumai mostantól automatikusan felismerik a duplikációkat és párosítják őket.
4.png

További információ az applikációról és a letöltésről.