A NETGEAR HÁROM INNOVÁCIÓS DÍJAT KAPOTT A 2023-AS CES KIÁLLÍTÁSON

negator

2023. január 24. – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életét egyszerűsítő díjnyertes hálózati megoldások vezető gyártója 2023-ban három CES® Innovációs Díjat kapott a számítógépes perifériák és kiegészítők kategóriájában. A további díjazott termékek a CES oldalán tekinthetők meg.

A Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA)® tulajdonában lévő CES Innovációs Díj program egy olyan évente megrendezésre kerülő verseny, ami a legjobb elgondolású és mérnöki tervezésű fogyasztói piacra szánt technológiai termékeket tünteti ki 28 kategóriában. A legjobb értékelést kapó termékek az „Innováció legjobbja” elismerésben részesülnek. Az iparág szakértőiből álló elit zsűri, beleértve a média képviselőit, tervezőket, mérnököket és másokat, az innováció, a tervezés, a funkcionalitás, az esztétikai és a dizájn alapján bírálták el a benyújtott jelentkezéseket.

A NETGEAR 2023-ban három CES Innovációs Díjat is elnyert az alábbi termékekkel.

A WiFi 6 mesh és a 10 GbE találkozása – Orbi 860 sorozatú mesh rendszer

Az Orbi 860 sorozatú WiFi 6 mesh rendszer páratlan vezeték nélküli sebességet, lefedettséget és védelmet nyújt. A díjnyertes Orbi háromsávos mesh és a szabadalmazott, az iparágban egyedi dedikált backhaul-technológia tervezése során a fókusz azon volt, hogy stabil kapcsolatokat tartson fent és maximális sebességgel működjön az otthonod összes szobájában, de még a kertben is. A rendszer jövőálló is a 10 GbE Ethernet portnak köszönhetően, amely támogatja a multigigabites kapcsolatokat. A továbbfejlesztett antennadizájn jobb WiFi-teljesítményt biztosít, míg a mellékelt, 1 éves NETGEAR Armor™ az otthonokat egy automatikus biztonsági pajzzsal ruházza fel az internetes fenyegetésekkel szemben az összes csatlakoztatott eszközön.

A legfejlettebb négysávos Orbi router – Orbi 960 sorozatú mesh router

Az Orbi RBRE960 a NETGEAR legerősebb routere. A díjnyertes RBKE963 mesh rendszerhez tervezett 960-as router támogatja a 6 GHz-es WiFi 6E frekvenciasávot, – egy gyorsforgalmi út a jelen új WiFi 6E eszközökhöz – ami a leggyorsabb sebességet és a legnagyobb eszközkapacitást biztosítja. A 16 WiFi 6 adatfolyammal – a legtöbb, amit a specifikáció lehetővé tesz – az Orbi RBRE960 garantálja a maximális adatátvitelt és lefedettséget az új és a régebbi eszközök esetén is. Tökéletes választás azokhoz a kisebb otthonokhoz és lakásokhoz, ahol a legjobb WiFi-teljesítményre vágynak, amit szükség esetén könnyedén és rugalmasan Orbi mesh rendszerré lehet bővíteni.

Az iparág legerősebb WiFi 6E hozzáférési pontja KKV-knak – WAX630E hozzáférési pont

2020 elejétől a pandémia drasztikusan befolyásolta a hálózati kihasználtságot, és korábban még soha nem látott hálózati forgalomkiugrásokhoz vezetett. Ez a trend az üzleti szempontból szükséges hálózati adattárolók növekvő számával együtt arra késztette a kis- és középvállalkozásokat, hogy jobb WiFi-képességű eszközt keressenek a teljesítmény, a spektrumhatékonyság és az átvitel javítására. A WAX630E az összes követelménynek megfelel, köszönhetően a WiFi 6 hozzáférési pontok tulajdonságainak és képességeinek biztosításával, miközben támogatja az új és szélesebb 6 GHz-es WiFi-frekvenciasávot. A könnyű helyi és távoli telepítéssel, az üzleti szintű védelemmel és a NETGEAR Insight menedzsmenttel a WAX630E a csatlakozási lehetőségek új birodalmát nyitja meg a KKV-k előtt.