A QNAP BEMUTATJA A TS-1655 NAGY KAPACITÁSÚ 2,5 GBE HIBRID TÁROLÓT 8 MAGOS INTEL PROCESSZORRAL, AMI IDEÁLIS VÁLASZTÁS AZ ÜZLETI BIZTONSÁGI MENTÉSHEZ ÉS VIRTUALIZÁCIÓHOZ

negator

Megfelel a sebességgel és sokoldalúsággal kapcsolatos üzleti IT-elvárásoknak az Intel® QAT technológiával, a kétportos 2,5 GbE-vel és a PCIe-bővíthetőséggel

2023. január 18., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta a nagy kapacitású TS-1655 toronykialakítású 2,5 GbE NAS-t, amely tizenkét 3,5 hüvelykes merevlemez és négy 2,5 hüvelykes SSD-meghajtó befogadására alkalmas. A teljesítményt és költségeket egyensúlyban tartó hibrid tárolóarchitektúrával tervezett TS-1655 8 magos számítási teljesítményt, nagy sebességű 2,5 GbE-t és PCIe-bővíthetőséget integrál, hogy javítsa az üzleti hatékonyságot a csapatok közötti fájlmegosztás, együttműködés, biztonsági mentés és katasztrófa utáni helyreállítás, valamint a virtualizáció terén.

„A TS-1655 a HDD/SSD hibrid tároló kialakításával megteremti a költségek és a teljesítmény közötti egyensúlyt, miközben támogatja a RAID 50/60-at, amely nagyobb adatvédelmet és optimális tárhelykihasználást biztosít a nagy kapacitást igénylő NAS-felhasználóknak” – nyilatkozta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Ezen túlmenően az SSD-fókuszú kialakítás beépített M.2 NVMe PCIe-bővítőhelyeket és dedikált 2,5 hüvelykes SSD-rekeszeket is tartalmaz a teljesítményigényes üzleti alkalmazások futtatásához, miközben lehetővé teszi a rétegzett tárolást a maximális költséghatékonyság eléréséhez.”

A TS-1655 egy Intel® Atom® C5125 8 magos, 2,8 GHz-es QuickAssist technológiát (QAT) támogató processzort használ, és négy UDIMM DDR4-foglalattal érkezik (8 GB beépített), amely a nagyobb munkaterhelések támogatásához 128 GB-ra is bővíthető. A hibajavító kódolást (ECC) alkalmazó memóriamodulok szintén támogatottak, hogy egy költséghatékony NAS-megoldásként szerverszintű teljesítményt és megbízhatóságot biztosítsanak a robusztus vállalati informatikai környezeteknek. Egy kétportos 25 GbE hálózati kártya telepítésével a TS-1655 kimagasló, 3 499/2 465 MB/s-os szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosít.

A TS-1655 két 2,5 GbE RJ45 (2,5 G/1 G/100 M) hálózati portot biztosít, amelyek támogatják a porttrönkölést a terheléselosztáshoz és a hibatűréshez, ezzel segítséget nyújtva a szervezeteknek a sávszélességet igénylő alkalmazásokban, beleértve a virtualizációt, a nagy terjedelmű fájlátvitelt, a nagy sebességű biztonsági mentést és helyreállítást, valamint a valós idejű alkalmazásokat. Képes együttműködni a QNAP menedzselhető/nem menedzselhető 2,5 GbE/10 GbE switcheivel, hogy nagy sebességű, biztonságos és méretezhető hálózati környezeteket lehessen létrehozni a költségvetés túllépése nélkül. A TS-1655 támogatja az SR-IOV-t és három PCIe-foglalattal rendelkezik a NAS-képességek különböző bővítőkártyákkal történő kibővítéséhez, beleértve az 5/10/25 GbE hálózati kártyákat, a QM2-kártyákat M.2 SSD-k vagy 2,5 GbE/10 GbE hálózati portok hozzáadásához, a Fibre Channel kártyákat a SAN-tárolók kiépítéséhez, valamint tárolási bővítőkártyákat a QNAP bővítőegységek csatlakoztatásához.

A megbízható és multitasking-képes TS-1655 megfelel a biztonsági, mentési, fájlmegosztási és központi vezérlési igényeknek, valamint garantálja az adatok védelmét a Pillanatképek segítségével, amely azonnali helyreállítást kínál a zsarolóprogramok hatásai ellen. További üzleti funkciók: virtuális gépek és konténerek hosztolása, helyi/távoli/felhő biztonsági mentési feladatok egyszerűsítése, VMware®/Hyper-V VM-mentés megkönnyítése, felhőtároló-átjáró telepítése, S3-kompatibilis objektumtároló létrehozása a NAS-on, és még sok más.

Legfőbb tulajdonságok
TS-1655-8G:
Toronymodell, 12x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps HDD-rekesz és 4x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD-rekesz, Intel® Atom® C5125 nyolcmagos, 2,8 GHz-es processzor, 8 GB DDR4-memória (1x 8 GB, {2>4x 32 GB-ra<2} bővíthető), 2x M.2 2280 PCIe Gen 3 bővítőhely, 2 x 2,5 GbE RJ45-port, 3x PCIe Gen 3 x4 bővítőhely, 4x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port.

További információért és a QNAP NAS-ok teljes kínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.