FSP-TÖLTŐK AJÁNLÁSA ÉS KIVÁLASZTÁSA

negator

2022. december 6., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group már közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló áramellátási termékek gyártásában és még nagyobb előnnyel bír a műszaki integráció terén. Ezzel a tapasztalattal segítik a töltőket vásárlókat kísérleti tesztelések során, amelyet berendezésekkel és akkumulátorokkal egyaránt kiegészítenek a valósághű használat szimulálásához, hogy a lehető legnagyobb kompatibilitást és stabilitást biztosítsák az elektromos berendezések, akkumulátorok és töltők között. Az FSP magasan tapasztalt biztonsági csapata még abban is segíti a vásárlókat, hogy megoldják a különböző országokban és alkalmazásokban felmerülő szabályozási követelmények betartását, ezzel minimalizálva az ügyfelek szükségtelen kiadását. Az FSP legnagyobb ereje a több mint 400 fős kutatás és fejlesztési csapatában rejlik, valamint úttörőként a specifikus iparágak tápegységeinek fejlesztésében, az FSP tapasztalata páratlan. Az FSP tehát nemcsak átfogó megoldásokat nyújt ügyfeleinek, hanem mikrotestreszabási szolgáltatásokat is kínál kevés, de igencsak változatos megoldások formájában. Az FSP emellett gyorsan megtervezte és importálta professzionálisan használható tápegységeit a közepes méretű és speciális alkalmazást igénylő vásárlóinak.

A megfelelő töltő kiválasztásakor azonban először a következő kérdéseket kell megválaszolni: Milyen eszközt fog kiegészíteni a töltő? Milyen töltőre lenne szükségük: beépített vagy külső töltőre? Még ha az ügyfelek már meg is válaszolták a fenti kérdéseket, továbbra is figyelembe kell venniük a következő dolgokat: Mik az akkumulátor pontos specifikációi? Milyen anyagból készült a berendezés burkolata? Milyen hőszabályozási mechanizmust használ a berendezés? Mekkora a kimeneti feszültség? Milyen a kommunikációs felület? Szükséges-e a víz- vagy porállóság? Meg kell-e felelnie egy adott ország biztonsági előírásainak?

A töltővel kiegészített berendezések nagyrészt a következők:
Drónok, automata mobil robotok (AMR), elektromos robogók, elektromos kerékpárok, energiatároló berendezések, elektromos járművek, elektromos buszok, elektromos hajók, ipari/kereskedelmi porszívók, automata földi járművek (AGV), elektromos targoncák.

Az FSP elsőként a következőket ajánlja: FSP600-1UAC01
Ez a töltő 202 x 132 x 69 mm-es mérettel és mindössze 2,2 kg-os tömeggel érkezik. A 600 W-os beépített töltő kompakt, könnyű, és nagy hatékonyságú kialakítással büszkélkedhet – mindezt 58,8 V-os kimeneti feszültséggel és 10,0 A-es kimeneti árammal kiegészítve. Az IP65-os besorolású, zárt kialakításnak és a hőelvezetést biztosító vízálló ventilátornak köszönhetően ez a töltő ipari alkalmazásokhoz vagy szennyeződésekre érzékeny környezetekben is használható. Egy beépített, elkülönített CANBus kommunikációs interfészt használ, vezetékekkel, terminálokkal és töltési görbékkel, amelyek egyaránt megtervezhetők és testreszabhatók az ügyfelek igényei alapján.

· Az FSP egy hasonló, 600 W-os külső töltőt (modellszám: FSP600-1 UBC01) is kínál az eltérő igényű ügyfeleknek. Az FSP600-1 UBC01 azonos térfogattal, tömeggel, hőleadási módszerrel, 58,8 V kimeneti feszültséggel és 10,0 A kimeneti árammal érkezik, továbbá IP54-es besorolású.
· A fenti termékek olyan végfelhasználói alkalmazásokhoz használhatók, mint az elektromos kerékpárok, elektromos robogók, AGV-k és AMR-ek. 

Az FSP másodszor a következőt ajánlja: FSP1800C-1Q01C
Az FSP1800C-1Q01C egy nagy teljesítményű, 1800 W-os integrált, kettős kimenetű töltő, amelynek a kimeneti feszültsége 28-60 V, kimeneti árama 30 A, 12 V-on pedig 0,3 A-es alacsony feszültségű módban működik. A termék egy megmunkált fémház és egy külső ventilátor köré lett tervezve, IP65-ös besorolású, és beépített izolált CANBus kommunikációs interfésszel rendelkezik. A szabványos CC/CV móddal, valamint a CC&CP móddal és specifikációival optimálisan megtervezhető és testreszabható az ügyfelek igényei alapján. A fenti termékek olyan végfelhasználói alkalmazásokhoz használhatók, mint az elektromos targoncák, AMR-ek és elektromos járművek.

További termékinformációkért, kérjük, látogass el a következő oldalakra:
Az FSP Group hivatalos oldala: www.fsp-group.com 
Az FSP-márkás termékek oldala: www.FSPLifestyle.com 
Instagram: https://www.instagram.com/fspglobalfan/ 
Facebook: www.facebook.com/FSP.global 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554