AZ FSP BEJELENTI A LEGÚJABB GOLD TANÚSÍTVÁNYÚ ORVOSI TÁPEGYSÉGÉT A CMEF KIÁLLÍTÁSON

negator

Tajpej, 2022. november 18. A 86. kínai nemzetközi orvostechnikai kiállítás (CMEF), amelyet idén 2022. november 23. és 26. között tartanak meg, egy nagy kiállítás, ahol az orvosi végpontberendezések, elektronikai alkatrészek, érzékelők és különféle alkatrészek beszállítói gyűlnek össze, ezáltal integrálva az ipari láncokat a beszerzéstől az értékesítésig.

Az FSP négy fő termékvonalán – adaptereken, beépített tápegységeken, számítógépes tápegységeken és megszakításbiztonsági funkciókkal rendelkező tápegységeken – keresztül fejleszt végpont-alkalmazásokat, beleértve az otthoni orvosi berendezéseket, betegellenőrzőket, a biokémiai elemzést, a tesztelőberendezéseket és az orvosi számítógépeket. Az újonnan megjelent FSP700M-70PB növeli a számítógépes áramforrások gyártósorainak hatékonyságát, alkalmazható X86 számítógépekhez, valamint használható ultrahang, röntgen, képelemzési és AI-adatszámítási területeken. Ez az IEC 60601-1 TÜV és UL tanúsítvánnyal érkező tápegység kiváló X86-kompatibilitást nyújt és megfelel a 80PLUS® Gold hatékonysági besorolásnak. Európából, az Egyesült Államokból, Kínából és Japánból érkező ügyfeleink sikerrel zárták ennek az eszköznek az értékelését. További információért, kérjük, fordulj az FSP üzleti részlegéhez:

Termékjellemzők: FSP700M-70PB
· Megfelel az IEC 60601-1, IEC 62368-1 biztonsági előírásoknak.
· Megfelel az IEC 60601-1-2 B osztályú elektromágneses vezetési és elektromágneses sugárzási szabványnak.
· Megfelel a Body Floating (BF) szigetelési követelményeknek.

A tápegységek jelentős nemzetközi gyártójaként az FSP évtizedek óta mély gyökerekkel bír az orvosi áramellátási iparban. A PROTEK, az FSP orvosi tápellátással foglalkozó márkája, az orvosi tápegységek közösségének legjobbjai közé tartozik. Az FSP elkötelezett a különféle kiváló minőségű és nagy stabilitású tápegységek fejlesztése iránt az orvosi ipar számára, továbbá az orvosi berendezésekhez is készítenek tápegységeket. Orvosi áramellátással kapcsolatos igényeiddel fordulj bátran az FSP-hez!

Információ az FSP standjáról
Dátum: 2022. november 23-26.
A kiállítás helyszíne: Shenzhen Világkiállítási és Kongresszusi Központ (Bao’an körzet)
A stand száma: ICMD 11Q43
Orvosi tápegységek oldala: https://www.fsp-group.com/en/microsite/medical/index.html

További termékinformációkért, kérjük, látogass el a következő oldalakra:

Az FSP Group hivatalos oldala: www.fsp-group.com
Az FSP-márkás termékek oldala: www.FSPLifestyle.com 
Instagram: https://www.instagram.com/fspglobalfan/ 
Facebook: www.facebook.com/FSP.global 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554