A HATALMAS KÉP: ÉLVEZD A LENYŰGÖZŐ SPORTESEMÉNYEKET ÉS JÁTÉKOKAT A BENQ TH575 PROJEKTORRAL!

negator

Lenyűgöző fényerő, dedikált sport és játék üzemmódok, valamint garantált, hosszú élettartam a 4 év garanciának köszönhetően.

2022. november 10. EINDHOVEN, HOLLANDIA – Jelentős sportesemény van a láthatáron, ami először kerül megrendezésre télen. Ezzel egyidőben a BenQ, a világ egyik vezető DLP® projektor márkája, büszkén mutatja be új TH575 modelljét. Ennek a pénztárcabarát DLP® projektornak a tervezése során a BenQ a nagyobb sportesemények egyedi élményére és az otthoni látványra, a magával ragadó funkciókra helyezte a hangsúlyt (valamint a nappaliban eltöltött téli esték hangulatára). Az eredmény egy 3800 ANSI lumen fényerővel és speciális üzemmódokkal felszerelt projektor, amely fokozza a megtekintés és a nagy képernyős vetítés élvezetét otthnodban. Az alacsony, mindössze 16ms-os késleltetés (1080p@60Hz) és a Full HD felbontás (1920×1080 képpont) mellett a TH575 DLP® projektor extra bónuszt kínál a regisztráló vásárlók számára a termékre adott 4 évre meghosszabbított garanciaidővel. Az új BenQ TH575 projektor kedvezményes, 639 eurós akciós bruttó áron kapható a boltokban, amely ár 2022. december 31-ig érvényes.

Magával ragadó – életnagyságú – sportesemények és játékok 
A BenQ TH575 tökéletesen illeszkedik a helyiségek széles skálájához rugalmas vetítési távolságának és automatikus függőleges trapézkorrekciójának köszönhetően, amelyek megkönnyítik a beállítást. A beállítás egyszerűségét tovább fokozza a beépített 10 wattos hangszóró, amellyel a TH575 erőteljes hangzást biztosít. A Rec.709 szabvány azt jelenti, hogy a színvisszaadás élénk és valósághű. A 3800 ANSI lumenes fényerőnek köszönhetően pedig az új projektor kiváló, nagy formátumú képteljesítményt nyújt nappal, valamint este vagy éjszaka a jól megvilágított nappaliban. A TH575 akár 100 hüvelykes képátlójú vetítésre is képes, ami érdekes alternatívát jelent a hagyományos TV-k területén. Ráadásul a nappali kényelme sokkal hívogatóbb, mintha kimerészkedne a hideg és nyirkos téli estén egy sportbárba a barátokkal, ami meglehetősen költséges is lehet.

A TH575 egyedülálló speciális sport üzemmódja a bőrtónusokat természetesnek, a játéktér zöld füvét pedig valósághűvé és élénkebbé teszi. Ezen túlmenően, ez az üzemmód kiemeli és felerősíti a kommentátor hangját, és az egész stadion hangulatát behozza otthonodba, beleértve közönség morajlását és éljenzését.

Az integrált játék üzemmód a képek kontrasztjának és színátmenetének finomhangolásával javítja a vetített képet a sötét és árnyékos jelenetekben, így a játékosok még a kép sötét területein is leleplezhetik ellenfeleiket és felismerhetik az esetleges rejtett titkokat. A 16ms-os válaszidővel a TH575 zökkenőmentes játékmenetet biztosít, lehetővé téve a virtuális valós idejű interakciókat – tökéletes a gyors tempójú sportokhoz, a válaszkritikus lövöldözős játékokhoz és az időérzékeny harci arénákhoz.

Hosszú élettartam a DLP technológiának köszönhetően
A tartós digitális fényfeldolgozás (DLP®) technológiájával, szűrőmentes, porálló kialakítással, nulla színfakulással, kiváló hőállósággal és a DLP chipek maximális tartósságával rendelkező TH575 robusztus képminőséget és pontosságot biztosít, a színek elhalványulása és karbantartás nélkül. A TH575 lámpa élettartama akár 10.000 óra is lehet, és a Smart Eco® vagy a Lamp Save energiahatékonysági üzemmódok használatával ez akár 15.000 órára is meghosszabbítható.

Azok, akik a promóciós időszak alatt vásárolják meg a TH575 projektort, és regisztrálják terméküket a BenQ-nál, egy év meghosszabbított garanciát kapnak, így a teljes garancia 4 évre emelkedik. Ez az egyedülálló garancia-kiterjesztés biztosítja, hogy a TH575 projektor jövőálló legyen, és 4 éven belül számos közelgő nagy eseménynél, és előreláthatólag még a nagyobb sporteseményeknél is rendelkezésre álljon!

További információ a BenQ TH575-ről az alábbi linken érhető el: https://www.benq.eu/en-eu/projector/gaming-projector/th575.html