2022 THERMALTAKE NEONMAKER LIGHTING MIX INVITATIONAL 1 ÉVAD

negator

Harc a legjobbért!

2022. november 8., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be, hogy kezdetét vette a 2022-es Thermaltake Neonmaker Lighting Mix Invitational 1 évada! November elsejétől kezdve hat versenyző Kanadából, az Egyesült Királyságból, Pakisztánból, Spanyolországból és a Fülöp-szigetekről megmutatja, hogy mennyire jól tudnak fényshowt komponálni a Thermaltake RGB-vezérlőszoftverével, a NeonMakerrel, valamint a SWAFAN RGB-radiátorventilátorral együtt.

A versenyzők csak a felsorolt termékeket használhatják, továbbá tilos a NeonMakertől eltérő alkatrészeket használni az első három pozícióért folytatódó küzdelem során, ahol összesen 5000 dollár a nyereményalap. A versenyzőket négy fő irányelv alapján értékelik, beleértve az eredetiséget, a művésziességet, a szoftver használatának módját és videójuk minőségét.

A versenyzőket nemcsak a Thermaltake zsűrije és a TT vezérigazgatója minősíti, hanem gondosan kiválasztott profi modderek is. A Tt Community tagjai 30%-ban szintén hozzájárulnának a végeredményhez. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elképesztő díjakat nyerhess a nyertes megtippelése és a végső nyereményjáték során! Csatlakozz a Tt Communityhez és szavazz kedvenc versenyzőidre!

Egy lenyűgöző fényshow készül, maradj velünk, és ne felejts el támogatni kedvenc versenyzőidet és szavazni rájuk!

Ha szeretnél többet tudni az eseményről, kérjük, látogass el az alábbi oldalakra: Az esemény oldala – https://lightmix.thermaltake.com/2022S1/ Tt Community – https://bit.ly/3STZTEP

Szoftver és termékek
Thermaltake NeonMaker fényszerkesztő szoftver https://www.thermaltake.com/neonmaker
SWAFAN 12 RGB-radiátorventilátor (3 ventilátoros csomag) https://www.thermaltake.com/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html
SWAFAN 14 RGB-radiátorventilátor (3 ventilátoros csomag) https://www.thermaltake.com/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html

Ismerd meg a moddereket!

Claricce Lim, egy Fülöp-szigeteki modder, aki TechLinMod néven is ismert. A modding a szenvedélyévé vált, ez teszi boldoggá.

Derek Wilson már 3-4 éve foglalkozik moddinggal, amelynek középpontjában különböző tematikus összeállítások állnak. Ő a PC Modder alapítója és a PC Modding & Making Podcast házigazdája.

Jason Simm, egy modder az Egyesült Királyságból. 2017-ben kezdett moddolással foglalkozni, és ekkor építette meg első egyedi keménycsöves rendszerét, valamint ő a 2018-as Thermaltake UK modding trófea győztese.

Juanma García, egy sevillai modder Spanyolországból, aki 2022 júliusában, a bilbaói Euskalban megrendezett Casemodot is megnyerte, most pedig készen áll az új kihívásokra.

Rafey Ismail, egy pakisztáni modder, aki jelenleg a RAY TECH STUDIO vezető gamer technológiai tesztelője és moddere. 2019-ben hozta létre a Ray Tech Stúdiót, és lett az egyetlen pakisztáni PC-építő a YouTube-on.

Rob De Luce, aki többnyire Deblow vagy Megadeblow néven ismert, egy vállalkozó az Egyesült Királyság legnagyobb városából, Huddersfieldből. 2001 óta foglalkozik moddinggal.

A szavazás menete és szabályai

A szavazás a Tt Community fórumon zajlik, a nyereményeket pedig azok a tagok zsebelhetik be, akik voksolnak. A közösség tagjai a teljes szavazás körülbelül 30%-át, a Thermaltake a 15%-át, a Thermaltake CEO-ja a 25%-át, más szakértő modderek pedig a 30%-át befolyásolják

A TT Community platform (http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással. Véleményeddel és ötleteiddel te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre!

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos honlapja: http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community: http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók: http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
Thermaltake Facebook rajongói oldal: https://www.facebook.com/ThermaltakeInc