AZ FSP ÚJ ÉLETET TEREMT MIKROHÁLÓZATI ENERGIATÁROLÓ RENDSZERÉVEL AZ OTTHONI INTELLIGENS ENERGIÁRA VÁLTÁS MEGVALÓSÍTÁSÁVAL

negator

Tajpej, november. 3, 2022 Az éghajlatváltozás és az üvegházhatás hatásainak enyhítéséért az Éghajlatváltozással Foglalkozó Kormányközi Testület (IPCC) felszólította a világ országait, hogy 2030 előtt 50%-kal csökkentsék az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, 2050-ig elérve a karbonsemleges kibocsátást, hogy a globális felmelegedést 1,5 °C-on belül tartsák. Hogy megvalósítsa régóta fennálló törekvését a globális környezet megóvásáért, az FSP erőfeszítést nem kímélve gyakorolja az energiatakarékosság és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését gyártósorainál és irodai működésében. A Tajvani Környezetvédelmi Igazgatóság (EPA) statisztikái kimutatták, hogy az FSP 2021-ben 23 tonnával csökkentette szén-dioxid-kibocsátását. Az otthoni energiatároló rendszerek népszerűsítéséért az FSP bemutatta mikrohálózati energiatároló rendszerét a németországi „Light+Building 2022” épületvilágítási kiállításon, hogy több felhasználót vezessen el az intelligens energiával működő új élet felé.

Válaszul a globális karbonsemlegességi célkitűzésekre és a karbonsemleges átmenet terveire, az FSP átfogó termékkínálattal rendelkezik a megújuló energia gyűjtésében, átalakításban, tárolásban és integrálásában. Mindez lehetővé tette egy otthoni energiatároló-rendszer termékcsalád bevezetését, beleértve az 5 kW-os hálózati csatlakozó rendszert, 8 kW-os hálózaton kívüli rendszert és az 1 kW-os mobil energiatároló rendszert. Az All-In-One (AIO) kialakítás csökkenti az energiaátvitel és az elosztó létesítmények beruházási költségeit, valamint mérsékli az energiaátviteli veszteséget. Ha a központosított energiatermelő hálózatok áramellátása megszakad, az elosztott energiatároló rendszer azonnal átveszi az energiaellátás feladatát az energiagazdálkodási rendszeren (EMS) keresztül, hogy a rendszerben tárolt energia felhasználásával továbbra is biztosítsa az áramellátást a közeli kritikus terhelésekhez, ezáltal elérve mind az önfogyasztásra elegendő energia termelését, mind pedig a redundanciát vészhelyzetek esetére.

Ezenfelül a HySpirit háromfázisú 10 kW-os inverter, az FSP egyik kiemelt terméke, egy áramátalakító rendszer (PCS), amely be- és kikapcsolható hálózati energiatároló funkcióval rendelkezik. A HySpirit inverter kimenete 60 kW-ra növelhető, hogy megfeleljen a különböző villamosenergia-szükségleteknek a testreszabott akkumulátormodulok vagy speciális célú nagyfeszültségű akkumulátor-modulok segítségével. Az ügyfelek akkumulátorkezelő rendszerének (BMS) protokolljaira épülő mikrotestreszabás és integrált fejlesztés szintén lehetséges.

A világ vezető PSU-gyártójaként az FSP alapos és széleskörű termékportfóliója segít abban, hogy szolgáljuk a mindennapi élet minden egyes területét, és segítsük a környezetet, ezzel megvalósítva az alapításunk óta változatlan küldetésünket: a társadalom teljes gondozását.

További termékinformációkért, kérjük, látogass el a következő oldalakra: 
Az FSP Group hivatalos oldala: www.fsp-group.com 
Az FSP-márkás termékek oldala: www.FSPLifestyle.com 
Instagram: https://www.instagram.com/fspglobalfan/ 
Facebook: www.facebook.com/FSP.global 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554