A STEELSERIES MÁSODIK ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI A THE INTERNATIONAL DOTA 2 BAJNOKSÁG HIVATALOS PERIFÉRIAMÁRKÁJAKÉNT

negator

A legendás esport márka büszke partnere az idei év egyik legikonikusabb csapatának: a Red Bull OG-nek (kétszeres bajnok)

2022. OKTÓBER 24., SZINGAPÚR – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries idén ünnepli második évfordulóját a világ legnagyobb esport versenye, a The International Dota 2 bajnokság hivatalos perifériapartnereként. A The International Dota 2 bajnokság hivatalos perifériamárkájaként a SteelSeries díjnyertes egér-, billentyűzet-, fejhallgató- és egyéb tartozékainak kínálatát biztosítja a játékosoknak, valamint megjelenik a szingapúri döntők körüli eseményeken és kommentátorok rendszerein.

A szurkolók szintén találkozhatnak a még egy hétig tartó eseményen a SteelSeries-zel Szingapúrban, ahol a márka lehetőséget biztosít a termékeivel való ismerkedésre és exkluzív ajándékok megnyerésére, miközben közvetíti az eseményt, beleértve a meccsek kommentárját, a csapatok összeállítását, elemzéseket, valamint a játékosokkal készített interjúkat a Twitch.TV/SteelSeries oldalon. A rajongók az Instagramon és a Twitteren is értesülhetnek a legfrissebb hírekről, a heti tudósításokat pedig a SteelSeries.com/blog oldalon tekinthetik meg.

A SteelSeries hosszú múltra tekint vissza a The International Dota 2 bajnoksággal, 2013 óta támogat csapatokat és a Valve-vel együttműködve támogatja a Dota közösséget is. A rangos esemény 11. évfordulóján a SteelSeries büszke visszatérő partnere a Red Bull OG-nek, a The International Dota 2 bajnokság immáron kétszeres bajnokának.

A The International hivatalos perifériamárkájának lenni egy újabb fontos pillér a cég számára, amely tavaly ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját a világ eredeti esport-márkájaként. Szintén 2021-ben a SteelSeries új partnermegállapodást jelentett be a T1 Entertainment & Sports-al és a Mercedes-AMG Petronas Esports Teammel, a Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team esportcsapatával. A profik több pénzdíjat nyertek a SteelSeries-zel, mint bármely más márkával, és a vállalat továbbra is sokat fektet be azokba az esport- és a gamer ökoszisztémákba, melyeknek létrehozását segítette.

Ha szeretnél többet megtudni a The International Dota 2 bajnokságról, kérjük, látogass el a Dota2.com/International oldalra és csatlakozz a beszélgetéshez az Instagramon és a Twitteren. Ha szeretnél többet megtudni a Valve Software-ről, kérjük, látogass el a ValveSoftware.com oldalra és kövesd őket Twitteren.