AZ XPG BEMUTATJA A HURRICANE ARGB PWM-VENTILÁTOROKAT

negator

Érezd a hűtés erejét PWM-ventilátorokkal!

2022. október 19., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a gamereknek, esportolóknak és technológiai rajongóknak tervezett, nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bejelentette új HURRICANE ARGB PWM hűtőventilátorait. Az új termékvonal 120 mm-es és 140 mm-es méretben is kapható, és azoknak a felhasználóknak készült, akik kiváló hűtési teljesítményt igényelnek az esztétika megtartásával, kompromisszumok kötése nélkül.

Kiválóságra tervezve

Az XPG hatalmas lépéseket tett hűtési portfóliójának fejlesztésében mind az AIO-folyadékhűtőkkel, mind pedig a piacvezető XPG VENTO ventilátorsorozattal, amelyet a csúcskategóriás XPG VENTO PRO sorozat tesz teljessé. Az XPG büszkén jelenti be új, nagy teljesítményű hűtőventilátorait, az XPG HURRICANE sorozatot.

A 120 mm-es és 140 mm-es modellek külön-külön 2000 és 1800 RPM-es sebességgel optimalizált légáramlási környezetet biztosíthatnak – amely sokkal hűvösebb és hatékonyabb, mint amire az azonos kategóriába tartozó rivális termékek képesek –, miközben magas szinten tartják a statikus nyomást. A hidrosztatikus csapágy (FDB) simább működést, optimalizált hűtést, kevesebb zajt, alacsonyabb energiafogyasztást és hosszabb élettartamot biztosít. Hasonlóképpen, a kétgyűrűs LED-elrendezés a teljes ARGB-testreszabással hipnotikus fényhatást kelt, így tökéletes egyensúlyt teremt a hűtési hatékonyság és az esztétikai értékek között.

Szabadalmaztatott ventilátorlapát kialakítás

Az XPG HURRICANE ventilátorlapátok egy szabadalmaztatott kétrétegű kialakítást használnak a maximális hűtési teljesítményért. A főlapát és a Booster lapát párhuzamosan működik, hogy fokozza a légáramlást és a statikus nyomást, miközben minimalizálja a szélellenállást. Ez lehetővé teszi, hogy a ventilátor kiváló hűtést biztosítson, miközben a zajt is csökkenti.
4 pines PWM kialakítás Daisy-Chain támogatással

Az XPG HURRICANE ventilátorok olyan szintű vezérlést nyújtanak, amely korábban még nem volt tapasztalható az XPG ventilátoraiban. Az impulzusszélesség-modulációval (PWM) ezek a modellek valós időben figyelik a rendszer hőmérsékletét, valamint zökkenőmentesen és folyamatosan állítják be a ventilátorsebességet. Ez lehetővé teszi a ventilátor alacsonyabb hőmérsékleten történő kikapcsolását, így elősegíti mind a zaj, mind pedig a hosszú távú degradáció csökkentését. Az XPG HURRICANE ventilátorok kompatibilisek a legtöbb nagy alaplapgyártó ARGB-szoftverével, hogy az ARGB-beállítások könnyedén testre szabhatók legyenek és szinkronizálni lehessen több daisy-chainbe kapcsolt ventilátort. A ventilátorok közvetlenül az XPG saját szoftverével, az XPG PRIME segítségével is személyre szabhatók.

További termékinformációk XPG HURRICANE ARGB 120mm PWM ventilátor XPG HURRICANE ARGB 140mm PWM ventilátor