ÍGY HOZD KI AZ EXTRÉM TELJESÍTMÉNYT MSI GAMER LAPTOPODBÓL!

negator

Az MSI a Titan GT77-tel egy olyan gamer laptopot vezetett be a piacra, amely valóban egy álommegoldás az extrém teljesítmény eléréséhez, köszönhetően a legújabb 12. generációs Intel® Core™ i9-12900HX processzornak és az NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti grafikus megoldásnak. A Titan újjászületett, továbbá csúcskategóriás teljesítményt és dizájnt kapott.

Az MSI egy rendkívül hasznos MSI Center szoftvert is biztosít, amely sok bonyolult beállítást helyez át egy felhasználóbarát felületre a teljesítmény testreszabásához. Ettől függetlenül érdemes megismerned még néhány tippet, amivel megtudhatod, hogyan hozhatod ki laptopodból a legjobb teljesítményt a játékokhoz. Ne felejtsd el frissíteni az MSI Centert a legújabb verzióra, hogy megbizonyosodhass a funkciók megfelelően működéséről, valamint győződj meg arról, hogy a töltőadapter megfelelően csatlakozik a laptopodhoz, hogy elegendő energiát kapjon a legjobb teljesítmény eléréséhez!

Ezekkel a lépésekkel optimalizálhatod a beállításokat az extrém teljesítmény eléréséhez.

1. MSI Center – User Scenario (alapértelmezett: Smart Auto AI)
Váltsd át a profilt „Extreme Performance”-re, és kattints a fogaskerékre a speciális beállítások eléréséhez! Itt megemelheted a GPU-mag és -VRAM órajelét. A legnagyobb teljesítmény eléréséhez elég csupán +200 MHz-re állítani ezeket.
Ezután állítsd át a ventilátor sebességét „Cooler Boost”-ra, hogy a rendszer mindig a legjobb hűtést kapja!

2. Discrete Graphics Mode (alapértelmezett: MSHybrid Graphics Mode)
Lépj a „General Settings” elemre, és egyszerűen váltsd át a GPU üzemmódját a GPU Switch résznél található „Discrete Graphics Mode” elemre kattintva, hogy a rendszer újraindítását követően a jelátvitel közvetlenül a dedikált GPU-ról történjen!

3. Gaming Mode
Először is ellenőrizd a Gaming Mode állapotát a modulban! Ha nem jelenne meg a funkciók lapon, a Feature Sets menüből telepítheted fel. Ha a játékod nem szerepel a listában, egyszerűen kattints az „Add Game” ikonra a manuális hozzáadáshoz!

4. Energiagazdálkodási üzemmód (alapértelmezett: Kiegyensúlyozott)
Az energiagazdálkodási mód megváltoztatásához kattints a Start > Gépház> Rendszer > Energiaellátás és akkumulátor menüpontra! Energiagazdálkodási módnál válaszd ki a „Legjobb teljesítmény” lehetőséget a legmagasabb teljesítmény eléréséhez!

Az összes beállítás elvégzése után készen állsz arra, hogy megtapasztalhasd az extrém teljesítményt. Egy Titan GT77-et használunk 12. generációs Intel® Core™ i7-12800HX processzorral és NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti grafikával, hogy összehasonlítsuk 2 játékban az alapértelmezett és a módosított beállításokat.

A konfigurálás után jelentős, akár 28%-os teljesítménynövekedést is sikerült elérni (ez játéktól függően változhat). Ha szeretnél többet megtudni a nagy teljesítményű bestiáról, a Titan GT77-ről, kérjük, kattints az alábbi linkre.

További információért, kérjük, látogass el az MSI hivatalos weboldalára: https://www.msi.com/Laptop/Titan-GT77-12UX

MSI Twitch: twitch.tv/msigaming MSI GAMING: https://www.msi.com/ MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/ MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets