AZ FSP GROUP CRPS TÁPEGYSÉGMODULJAI TÁMOGATJÁK A 2.2-ES VERZIÓJÚ SPECIFIKÁCIÓKAT

negator

2022. október 5., Tajpej, Tajvan – Az adatközpontok és a mesterséges intelligencia iránti erős hatékonysági igényekre válaszolva Tajvan vezető tápegységmárkája, az FSP Group bejelentette legújabb CRPS tápegységmoduljait, amelyek támogatják a CRPS 2.2 csúcsteljesítmény-specifikációkat, hogy jobb teljesítményt biztosítsanak a szerveralkalmazásokhoz.

Az FSP Group több éven keresztül fejlesztette a CRPS termékcsaládot 550-3000 W közötti modellek teljes palettájával. A CRPS digitális tápegységek tervezése és a kiválasztott alkatrészek, valamint a szoftver és firmware kutatás-fejlesztési eredményei együttesen 96%-ot meghaladó hatékonyságot eredményeznek 80 PLUS Platinum vagy 80 PLUS Titanium hitelesítéssel. A CRPS termékcsalád már eddig is megfelelt a vállalati ügyfelek jövőbeli specifikációkkal kapcsolatos követelményeiknek.

A kimagasló hatékonyságon, nagy sűrűségen és digitalizált kialakításon túl az FSP Group CRPS termékcsaládja a következő tulajdonságokkal bír:
· 80 PLUS Platinum vagy 80 PLUS Titanium átalakítási hatékonyságú hitelesítés
· Megfelel a legújabb CRPS tervezési előírásoknak
· Megfelel a PMBus tervezési előírásainak
· Támogatja a HVDC (240 V) bemenetet
· Támogatja a passzív redundanciát

Az FSP Group CRPS tápegységei különféle alkalmazási esetekben használhatóak, beleértve a kis- és közepes méretű felhőszervereket, a nagy adatfeldolgozó központokat és más hasonló környezeteket. A szabványos PMBus 1.2 kommunikációs protokollt támogató CRPS mellett a CRPS firmware-je szintén professzionálisan személyre szabható. Az IT-menedzserek az üzleti partnerek által fejlesztett menedzsmentszoftverrel kiegészítve azonnal nyomon követhetik a tápegységek működési állapotát, ezzel is javítva a hardverműveletek stabilitását. A CRPS termékek hátlapokkal, valamint nem moduláris vagy moduláris kimenetekkel is kiegészíthetők, hogy megfeleljenek a különféle rendszerkonfigurációs követelményeknek. Az FSP Group a szabványosított termékek átfogó választékával és kimagaslóan termék-testreszabási képességével a legjobb elektronikus tápegységgyártónak számít az olyan elektronika megoldások területén, mint az 5G, az internetes adatközpontok (IDC), a mesterséges intelligencia (AI) és az ipari-IoT (IIoT).

Ha szeretnél többet megtudni az egyes termékekről, kérjük, keress minket e-mailben vagy vedd fel a kapcsolatot az FSP Group értékesítési irodájával.