A BENQ ÚJ, 4 LED PROJEKTORA MAGÁVAL RAGADÓ RÖVID VETÍTÉSI TÁVOLSÁGGAL, KONZOL JÁTÉKHOZ XXL FORMÁTUMBAN

negator

A BenQ TH690ST fokozza a játékélményt a 1080p@120Hz-es felbontással és a 100 hüvelykes vetítési mérettel, mindössze 1,5 méteres távolságból

A BenQ TH690ST fokozza a játékélményt a 1080p@120Hz-es felbontással és a 100 hüvelykes vetítési mérettel, mindössze 1,5 méteres távolságból 

2022. szeptember 8, Eindhoven, Hollandia – A BenQ, mint a világ egyik vezető márkája a DLP® projektorok terén, bemutatja legújabb, 4LED rövid vetítőtávolságú gamer projektorát a TH690ST-t. A BenQ gamer projektor-sorozatának új kiegészítője minden típusú szórakozáshoz kiválóan alkalmas, legyen szó konzol játékról, filmek és sorozatok megtekintéséről vagy élő sportesemények követéséről. A 2 HDMI (2.0b) interfészen keresztül a TH690ST minden népszerű játékkonzollal használható, mint például a Sony PS5/PS4, Nintendo Switch vagy Xbox sorozat, és tökéletes partner a gyors tempójú virtuális sportokhoz, a válaszkritikus FPS-hez és időérzékeny csatákhoz az alacsony, mindössze 8,33 ms-os 120Hz-es bemeneti késleltetésével, a 1080P HDR képminőségével és a 2300 ANSI lumen fényerejével. A TH690ST már elérhető a boltokban, bruttó 1199 eurós ajánlott fogyasztói áron. 

Nagyképernyős játékmenet és szórakozás 

A vetítési felülettől mindössze 1,5 méteres távolságból akár 100 hüvelykes képátlójával a TH690ST 4LED rövid vetítőtávolságú projektor költséghatékony alternatívája a nagyképernyős tévéknek. A 2D trapézkorrekció kiküszöböli a trapéz effektusokat és optimalizálja a kép igazítását a könnyű és kényelmes megjelenítés érdekében a helyiség különböző pontjairól. A 4LED fényforrásával a TH690ST lenyűgöző képminőséget kínál nagy fényerővel, tiszta kontraszttal és kiegyensúlyozott telítettséggel. A LED-es fényforrás élettartama ECO módban 30.000 óra, ami körülbelül, napi 4 órás használatot feltételezve, körülbelül 21 éves használatnak felel meg, lámpacsere nélkül. 

Színpompás játék 

A játékosok a játékon belüli interakciókat extra valósághűséggel és intenzitással élvezhetik a TH690ST speciálisan tervezett előre beállított játék üzemmódjainak köszönhetően. A világos és sötét környezethez optimalizált játék üzemmódok is rendelkezésre állnak a nagyobb tisztaság és részletesség érdekében, hogy még jobban elmerülhessen a játékok világában.  

A BenQ 4LED gamer projektor különösen színpontosságot ér el 84% DCI-P3 és 98% Rec. 709 színtér lefedettséggel. Ráadásul a TH690ST 4K HDR-kompatibilis, így a HDR 4K-ban és 1080P felbontásban is reprodukálható. 

Meggyőző hangzás  

A két beépített 5 wattos treVolo sztereó hangszóró erőteljes hangzásvilágot biztosít a magas, közép és mély hangok kiegyensúlyozásával, és ezek kombinálásával lenyűgöző hangélményt teremt. A felhasználók gyorsan válthatnak a normál, a mozi, a zene, a játék, a sport és az egyéni hang üzemmódok között, hogy a legjobb hangélményt érjék el a megjelenő tartalomnak megfelelően. 

További információ a BenQ TH690ST 4LED gamer projektorról a következő linken érhető el: https://www.benq.eu/hu-hu/projector/gaming-projector/th690st.html