AZ XPG BEMUTATJA AZ AMD EXPO TÁMOGATÁSSAL ÉRKEZŐ LANCER DDR5 5600-AT

negator

Az ADATA és XPG teljes DDR5 DRAM kínálata kompatibilis a legújabb AMD Ryzen platformmal

2022. augusztus 30., Tajpej, Tajvan, – Az XPG, a gamereknek, esportolóknak és technológiai rajongóknak tervezett, nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója ma bejelentette új XPG LANCER 5600 DDR5-memóriamoduljainak megjelenését, amelyek a gyártó DDR5-kínálatában elsőként támogatják az AMD EXPO-t (Extended Profiles for Overclocking). Mi több, az ADATA és az XPG teljes DDR5 memóriamodul-kínálata kompatibilis az AMD legújabb platformjaival, optimális stabilitást és teljesítményt biztosítva. 

A LANCER DDR5 5600 az első megoldás, amely támogatja az AMD EXPO-t 

Az XPG LANCER DDR5 5600 akár 5600 MT/s teljesítményre is képes, valamint RGB-világítással vagy anélkül is kapható. Két eltérő színű hűtőbordával is elérhetőek, beleértve az éjfeketét és a hófehéret, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek. Az AMD Ryzen 7000-es sorozatú processzorok bejelentésekor az XPG kezdeményezte az XPG LANCER DDR5 5600 piacra dobását, hogy a még mindig frissítésen gondolkodó játékosok DDR5-re válthassanak, és élvezhessék az AMD EXPO egyszerű túlhajtási előnyeit. Az XPG DDR5-memóriamodelljeinek teljes kínálata – beleértve a CASTER-t, a LANCER-t és a HUNTER-t – támogatni fogja az AMD EXPO-t, és világszerte októberben lesz elérhető.  

Az ADATA és XPG DDR5-memória kompatibilis a legújabb AMD-platformokkal 

Az XPG LANCER DDR5 5600 mellett az ADATA megragadta a lehetőséget, hogy piacra dobja az ADATA DDR5 5600 U-DIMM memóriamodult, amely szintén kompatibilis a legújabb AMD-platformokkal. Úgy tervezték, hogy a lelkes alkotóknak és más felhasználóknak is nagy számítási hatékonyságot, valamint stabil teljesítményt biztosítson. Mind az XPG LANCER DDR5 5600, mind pedig az ADATA DDR5 5600 U-DIMM memória akár 16 GB-os kapacitással is elérhető, továbbá egyetlen modulos, valamint dual channel kiszerelésben is kapható. Sőt, a nagyobb nyugalom érdekében az ADATA és az XPG memóriamodulokra korlátozott élettartamú garancia vonatkozik. Az ADATA DDR5 5600 U-DIMM memóriamodul már elérhető, míg a LANCER RGB és a LANCER 5600 várhatóan szeptember közepétől lesz kapható világszerte. 

Ha szeretnél többet megtudni a naprakész árazásról és az elérhetőségről a régiódban, kérjük, lépj kapcsolatba a helyi XPG képviselettel a www.xpg.com oldalon.  

További termékadatok:   
LANCER RGB DDR5: www.xpg.com/en/xpg/DRAM-modules-LANCER-RGB-DDR5 
LANCER DDR5: www.xpg.com/en/xpg/DRAM-modules-LANCER-DDR5 
DDR5 5600 U-DIMM: https://www.adata.com/en/consumer/dram-module-ddr5-5600-u-dimm