A STEELSERIES BEMUTATJA AZ ARCTIS NOVA 7-ET – MINDEN IDŐK EGYIK LEGTÖBBET ELADOTT GAMING HEADSETÉNEK UTÓDJÁT

negator

A SteelSeries minden gamer számára tovább bővíti az Arctis Nova multiverzumát a Nova 7, 3, 1 headsetekkel

 A SteelSeries Sonar Audio Softwarével az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 fejhallgatók gyökeresen változtatják meg a játékot a kategóriájukban legjobb teljesítménnyel és hangminőséggel 

2022. AUGUSZTUS 23., CHICAGO – A gyártótól, aki megalkotta nektek az Arctis-t, a legtöbb díjjal kitüntetett audio termékcsaládot a gamingben. A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries ma bemutatta új headsetetét, amely az egész világon dominálni fogja a hangzást és rádióhullámokat. Ez az Arctis Nova 7 – minden idők egyik legtöbbet eladott gaming headsetének örököse. 

Négy évnyi innovatív és aprólékos tervezés után a SteelSeries készen áll a határok feszegetésére, hogy megoldja a mai gyorsan változó kultúránkban a játékstílus problémáit, és újraalkossa a világ első számú prémium gaming headsetét. A Nova Akusztikus Rendszerrel tervezett, magas hanghűségű (Hi-Fi) audióval, Sonar Audio Software Suite-talés a 360°-os térhatású hangzásnak köszönhetően a Nova 7-tel a gamerek meghallhatják azokat az apró részleteket, amelyeket mások nem. 

A vezeték nélküli szabadságnak és a szimultán hangzásnak köszönhetően a játékosok egyszerre két hangfolyamot hallgathatnak 2,4 GHz-en és Bluetooth-on, így egyszerűen válthatnak PC, Mac, PlayStation és Switch között USB-C segítségével. A kommunikáció kulcsfontosságú, az új, mesterséges intelligencia által vezérelt 2. generációs ClearCast zajszűrés pedig kristálytiszta kommunikációt biztosít a gamereknek. A kétirányú mikrofon ugyanazt a technológiát használja, amelyet a Forma-1-es csapatok. A Sonar Software-rel párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, kivágva a billentyűleütések és gombnyomások hangját a gamer és csapata közötti kommunikációból. Ezenkívül a mikrofont újragondolták egy egyedi kialakítással, amely totálisan beleilleszkedik a kagylóba, ha útközben épp teljesen be van húzva. 

Az Arctis Nova 7 mellett a SteelSeries az Arctis Nova 3 és Nova 1 headsetek bemutatásával még tovább bővíti a Nova multiverzumát és a gaming hangzás jövőjét. Az emberek elmondták a véleményüket, amit a SteelSeries meghallgatott. Függetlenül attól, hogy a rossz hangminőség és a bömbölő basszus meglévő problémáiról, vagy egy fejhallgató több platformon történő használatának lehetetlenségről, illetve akár az egész napos használatból eredő fáradtságról beszélünk, a bővített Arctis Nova headsetcsalád számos problémára nyújt megoldást a gamereknek. A márka figyelembe vette ezeket a visszajelzéseket, és tökéletes hangélményt alkotott egy teljesen új fejhallgató-sorozaton keresztül, amelyet kifejezetten a különféle fogyasztói igények és árkategóriák figyelembevételével terveztek. 

Az elit teljesítmény az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 fejhallgatók alapja. A bővített Nova-család minden tagja Nova Akusztikus Rendszerrel érkezik, ami egyesíti a hardvert és a szoftvert, a versenytársak fölé emelve a lécet és szuperképességet biztosítva a gamereknek, amit „Almighty Audio”-ként ismerünk. Egyedi tervezésű High Fidelity driverek kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térhatású hangzás biztosítanak a magával ragadó hangzásért. Sonar Audio Software Suite, amely a gamereknek először professzionális szintű parametrikus ekvalizert nyújt, amivel minden egyes frekvenciát beállíthatnak. Mindezek páratlan játékon belüli előnyt biztosít a gamereknek. 

A zöldfülűektől a feltörekvő esport profikig, az árérzékenyektől a sokat költőkön át a felvágósokig, az átlagosaktól az audiofilekig, minden gamer olyan eszközöket érdemel, amelyek felülmúlják szükségleteiket és elvárásaikat, még nagyobb élményt nyújtanak, és úgy érezhetik tőlük magukat, mint egy sztár. A gamerek három lehetőség közül választhatnak a bővített Nova-kínálaton belül játékstílusuk, költségvetésük és személyes preferenciáik alapján. 

  • Arctis Nova 7 – Felejtsd el a hétköznapokat és ugorj bele az Almighty Audio világába az Arctis Nova 7-tel! Hallgass két hangsávot egyidejűleg 2,4 GHz és Bluetooth-kapcsolattal, válts könnyedén PC, Mac, PlayStation és Switch eszközök között USB-C-vel! Maradj csatában a 38 óra üzemidejű akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, ami 6 óra használatot tesz lehetővé mindössze 15 perc töltés után! Tapasztald meg a zajmentes kommunikáció élményét, ahogy az AI-algoritmusokkal vezérelt 2. generációs ClearCast mikrofon kristálytisztává teszi a csapatbeszélgetés bejövő és kimenő hangját! A ComfortMax rendszer 4 pontos állíthatóságot és légáteresztő AirWeave Memory Foam párnákat biztosít a maratoni játékmenetekhez bármilyen platformon. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje… Üdvözlünk a játékok hangzásvilágának jövőjében! (Elérhető PC, PlayStation és Xbox-specifikus kivitelekben.) 
  • Arctis Nova 3 – Itt az ideje, hogy stílusosan ragyogj a Nova 3 PrismSync RGB 16,8 M testreszabható színeivel. Az Almighty Audio soha nem volt még ennyire elérhető. Hatékony mesterséges intelligencia-algoritmusok vezérlik a zajszűrős mikrofont a háttérzaj kiküszöbölésére – mind a felhasználó, mind pedig a csapattársak kommunikációjánál. A játékosok belefeledkezhetnek a hangzásvilágba az Almighty Audióval számos USB-C-kompatibilis platformon, beleértve a PC-t, PlayStationt, Mac-et, Nintendo Switchet, mobileszközt vagy iPadet. A ComfortMax rendszer egész napos kényelmet biztosít.  
  • Arctis Nova 1Almighty Audio mindenkinek! Az Arctis Nova 1 kiváló hangminőség mellett ComfortMax rendszert és 4 pontos állíthatóságot biztosít, hogy könnyen megtaláld a tökéletes illeszkedést az AirWeave Memory párnákkal ellátott, könnyű fejhallgatón. A broadcast minőségű zajszűrős mikrofon csökkenti a háttérzajokat kristálytisztán tartva a játékon belüli kommunikációt, miközben a hosszú játékmenetek során is kényelmes marad.  Az Arctis Nova 1 a 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen platformmal működik, legyen az PC, PlayStation, Xbox, Switch, illetve a mobileszközöd. (Elérhető fekete vagy fehér színben, valamint PC-, PlayStation- és Xbox-specifikus modellekben.) 

Az Arctis Nova, Nova 3 és Nova 7 elérhető a SteelSeries.comoldalon és a kiskereskedőknél világszerte, a következő ajánlott végfelhasználói árakon: 

  • Arctis Nova 7 – NA 179,99 USD | EMEA 199,99 € | APAC 199,99 USD 
  • Arctis Nova 7P – NA 179,99 USD | EMEA 199,99 € | APAC 199,99 USD 
  • Arctis Nova 7X – NA 179,99 USD | EMEA 199,99 € | APAC 199,99 USD 
  • Arctis Nova 3 – NA 99,99 USD | EMEA 109,99 € | APAC 109,99 USD 
  • Arctis Nova 1 – NA 59,99 USD | EMEA 69,99 € | APAC 69,99 USD 

A digitális eszközök a következő oldalon érhetők el: https://steelseries.box.com/v/Arctis-Nova-1-3-7