BENQ – AZ OTTHONI PROJEKTOROK ELŐNYEI

negator

2022. augusztus 10. – A BenQ, a világ vezető kijelzőtechnológiai és projektor márkája segítséget nyújt a felhasználóknak a televíziók és a projektorok közötti választásban. Az otthoni projektorok, remek választást jelentenek azoknak, akik szeretik a filmeket, de olyan különleges körülmények között élnek, amelyek miatt a televízió nem ideális.  

Az igazi mozirajongók csak nagyvásznon élvezik igazán a filmeket, és csak a projektorok jellegzetes fénye és hangja teszi őket igazán boldoggá. A televíziónak egyszerűen nincs meg ez a varázsa. Ami a praktikumot illeti, a projektorokokkal vászonra és falra vetítve is nézhetünk tartalmakat, ráadásul a képernyő mérete akár kétszer akkora is lehet, mint a legnagyobb televízióké.  

Élet utazás közben és****megannyi nézni való 

Elkötelezett vagy a karriered vagy a tanulmányaid iránt, ezek pedig megkövetelik a rendszeres utazást. Ebből adódóan egy nagy, állandó lakhely egy saját házimozival nem igazán jöhet szóba. A projektorok hordozhatóságának és kis helyigényének köszönhetően bárhol élvezheted a kompakt mozi varázsát. Érdekes módon a projektorok sokkal kevesebb helyet foglalnak, mint a nagyképernyős televíziók, és a közhiedelemmel ellentétben, eleve hordozhatóbbak, mint a televíziók.  

Kis szoba,hatalmasfilm és****TV iránti szerelem 

A streamelés masszív térnyerésével rengeteg lehetőség közül lehet választani, ha filmekről és tévéműsorokról van szó. Azonban egy kis méretű szobában nehéz jó megvalósítani a moziélményt. A rövid vetítési távolságú kompakt projektorokkal a kisebb méretű szobák is kiválóan alkalmasak lehetnek a filmek és egyéb tartalmak megtekintésére. A rövid vetítési távolság lehetővé teszi a nagy képek vászonhoz vagy a falhoz történő közeli vetítését. Maguk a projektorok manapság már egyre kompaktabbak, ráadásul a vetítővásznak is letekerhetők vagy felhúzhatók, ha már nem használják őket.  

Az élmények megosztására tervezték 

Sokan szeretik a közös időtöltést, a barátokkal való filmezést vagy sportközvetítést, azonban a helyhez kötöttség hátrány lehet. Az élet a rugalmasságról szól, és nem lehet mindenkinek minden szobában egy hatalmas televízió. Egy projektorral csak egy vetítővászonra van szükség ahhoz, hogy a nappaliból a kertbe is eljusson a filmezés, a televíziózás és a sport élvezete.  

Nagyszerű választás gyerekeknek 

Míg a televíziók helyben maradnak, a projektorok bárhová elvihetők. A moziestet nem kell feltétlenül a nappaliban megrendezni, akár a konyhában is megvalósítható, ha valakinek ahhoz van kedve. Ráadásul bármelyik hálószobában indulhat a rajzfilmmaraton. Persze az egészség sem elhanyagolható. Számos tanulmány kimutatta, hogy a televíziókészülékek jóval nagyobb megterhelést okoznak a szemnek, mint a kivetített képek, különösen akkor, ha a felhasználók közel ülnek a képernyőhöz. A kisgyermekes családok így sokkal közelebb kerülhetnek a kivetített képhez anélkül, hogy a szemfáradságtól kellene tartaniuk. 

BenQ CineHome projektorok 

Az otthoni házimozi élményhez remek választást jelentenek a BenQ CineHome sorozatú projektorai. A sorozatba tartozó termékek fejlett DLP-vetítőtechnológiát használnak, továbbá kiváló színmegjelenítést garantálnak a CinematicColor™ technológiának köszönhetően. Egyes modellek a FullHD-tól kedve egészen a valódi 4K-felbontás kivetítésére is képesek, ráadásul beépített hangszórókkal érkeznek. 

Ha szeretnél többet megtudni a BenQ projektorairól, kérjük, látogass el a BenQ.eu oldalra.