A QNAP AZ INTELLEL KÖZÖSEN BEMUTATTA AZ IPARI MINŐSÉGŰ TS-I410X 10 GBE NAS-MEGOLDÁST

negator

IoT-re optimalizált Intel® processzorral, széles hőmérsékleti tartományú kialakítással és ventilátor nélküli dizájnnal érkezik, valamint digitális adatkezelésre optimalizálták zord környezetben

2022. augusztus 4., Tajpej, Tajvan - A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta robusztus, ipari, 10 GbE NAS-rendszerét – a TS-i410X-et. A ventilátor nélküli kialakítással, masszív borítású vázzal, többféle rugalmas elhelyezési lehetőséggel (set-top box vagy falra szerelhető) érkező, valamint a széles hőmérsékleti tartományt és egyenáramot támogató TS-i410X az ideális NAS-megoldás gyáraknak, raktáraknak, félig kültéri környezetekhez és közlekedéshez. 

Az irodaitól eltérő közegeknek is jelentős előnyöket nyújthat egy NAS, amit a kimagasló teljesítményre terveztek változó hőmérsékleti-, környezeti- és más körülmények között. A robusztus TS-i410X megbízható működést nyújt -40°C és 70°C (-40°F ~ 158°F) között, ha ipari minőségű SSD-kkel használják. A 9-36 V közötti széles tartományú DC-tápegység megfelel az eltérő bemeneti feszültséget igénylő ipari és közlekedési alkalmazások követelményeinek. A TS-i410X a nagy teljesítményű Intel® Atom® x6425E négymagos processzorral (Turbo Boost 3,0 GHz), AES-NI hardveres titkosítással és legalább hét éves, hosszú távú elérhetőséggel és támogatással érkezik, amelyet 8 GB memóriával és négy 2,5 hüvelykes – ideális esetben SSD-khez tervezett – SATA 6 Gb/s meghajtórekesszel párosítottak. A továbbfejlesztett kialakításnak köszönhetően a felhasználók hatékonyan megvalósíthatják az SSD-gyorsítótárazást, ami javítja a teljes körű NAS-teljesítményt és a hozzáférési sebességét. 

„Örömmel folytatjuk együttműködésünket a QNAP-pel, hogy nagy teljesítményű NAS-megoldásokat kínáljunk a vállalkozások számára” – nyilatkozta Jason Ziller, az Intel Corporation ügyfélkapcsolati részlegének vezérigazgatója. „Az Intel Atom x6000E processzorsorozat új generációs CPU- és grafikus teljesítményt biztosít a valós idejű számításokhoz, az iparközpontú I/O-hoz és az alacsony energiafogyasztás eléréséhez. Drasztikus változást garantáló képességeket biztosít az ipari szintű NAS-szegmensben.” 
„Az ipari területek, a közlekedés és a félig kültéri környezetek intelligens és modern adatkezelést igényelnek. Ez komoly elvárásokat támaszt a nagyobb teljesítményű, megbízhatóbb és széles hőmérsékleti tartományban is működő NAS-okkal szemben” – mondta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, majd hozzátette: „Az Intel Atom x6000E sorozatú processzorral érkező és extrém hőmérséklettűrő képességű TS-i410X NAS-t az irodaitól eltérő környezetekhez optimalizálták, hogy ideális tárolási megoldást kínáljon a központi adatkezeléshez, a hatékony biztonsági mentéshez és a valós idejű szinkronizáláshoz, ezzel megkönnyítve a nagy mennyiségű adatok kezelésével járó kihívásokat, miközben a termelékenység, a hozamráta és a jövedelmezőség javul. 

A TS-i410X két 10 GBASE-T RJ45 (10 G/5 G/2,5 G/1 G) portot tartalmaz, amelyek kiválóan teljesítenek a sávszélesség-igényes alkalmazásokban (beleértve a terjedelmes fájlátvitelt, a nagy sebességű biztonsági mentést, helyreállítást, a multimédiás streamelést és a virtualizációt). A QNAP átfogó és költséghatékony tárolóinak köszönhetően, beleértve a kivételes hálózati megoldásokat is, a felhasználók könnyedén frissíthetik és jövőbiztossá tehetik hálózati környezeteiket. Az új, ipari szintű, 12 portos 10 GbE menedzselhető switch QSW-IM1200-8C egy remek kiegészítő a TS-i410X NAS mellé – nagy sebességű hálózati telepítést biztosít a robusztus Ipar 4.0 környezetekben. Ezenkívül a TS-i410X egy HDMI-kimenettel (4K @30Hz) is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy közvetlenül jelenítsék meg a NAS-on tárolt multimédiás tartalmakat, biztonsági felvételeket vagy virtuális gépeket. 

A TS-i410X több, mint egy tárolóvédelmi-, biztonsági mentési- és a központi felügyeleti megoldás fájlmegosztással és bővítési lehetőségekkel. A pillanatképek támogatása biztosítja az adatvédelmet és az azonnali visszaállítást – megvédi az felhasználókat a folyamatosan növekvő zsarolóvírus-fenyegetésektől. A hozzáadott értéket növelő App Center tovább bővíti a NAS alkalmazási potenciálját, például megkönnyíti a helyi/távoli/felhőalapú biztonsági mentést, a virtuális gépek és a konténeres alkalmazások üzemeltetését, a professzionális videós felügyeleti rendszerek kiépítését, a felhőtároló-átjárók telepítését, és más egyéb szolgáltatások használatát is. 

Legfőbb tulajdonságok 

TS-i410X-8G: 4x gyorsan cserélhető 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtóhely, Intel® Atom® x6425E négymagos processzor (3,0 GHz-es Turbo Boost), 8 GB memória, 2x 10 GBASE-T RJ45 port, 4x USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port, 1x HDMI (4K @ 30Hz) kimenet, 96 W-os adapter (100-240V) és 9-36V DC bemenet 

További termékinformációért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.