A QNAP MEGVÁLTOZTATJA A BOXAFE IRÁNYELVEIT A 2.0-S VERZIÓ MEGJELENÉSÉVEL

negator

Frissíts Boxafe 2.0-ra (várhatóan 2022 júliusában jelenik meg), és élvezd a vállalati szintű SaaS biztonsági mentési és visszaállítási funkciókat!

A QNAP® Systems, Inc. ma változtatásokat jelentett be a Boxafe, a Google™ Workspace és a Microsoft 365® biztonsági mentési megoldásával kapcsolatban. Minden módosítás a 2.0-s verzió megjelenésével lép életbe, beleértve az új funkciókat és a licenccsomagokat is. 

A Boxafe 2.0 nemcsak a teljesítményét, hanem a használhatóságot is javítja a vállalatok számára. 

Szerepek és engedélyek: Az IT-csapat több ezer alkalmazotti SaaS-fiókot kezelhet hatékonyan, miközben megvédik a személyes adatokat a biztonsági mentési és visszaállítási feladatengedélyek rugalmas engedélyezésével, mint a globális rendszergazda, a tartományi rendszergazda, az auditor és a testreszabott felhasználói szerepkörök. 

Továbbfejlesztett biztonsági mentés menedzsment:Míg a korábbi Boxafe rejtett útvonalon tárolja a biztonsági mentési adatokat azon a NAS-köteten, ahol a Boxafe telepítve lett, a következő verziók már támogatni fogják a biztonsági mentések készítését személyre szabható tárolási útvonalakkal. Ez magába foglalja a biztonsági mentést helyi tárolóra, felhőre (a HybridMount segítségével), iSCSI-re vagy VJBOD-re. Az adatbiztonság megőrzése érdekében a biztonsági mentések akkor is megmaradnak, ha a felhasználók eltávolítják a Boxafe-et.

Másodlagos biztonsági mentés a kettős védelem megvalósításához: A felhasználói erőfeszítések csökkentéséért a Boxafe 2.0 támogatja az egyszerű másodlagos biztonsági mentést a Hybrid Backup Sync-kel, valamint a meglévő biztonsági mentési adatok újra párosítását is. Az adatok helyreállítása egyszerű és gyors lehet a teljes adatexportálás és -visszaállítás segítségével, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az eredeti adatok felülírásával egyetlen mappába állítsák vissza a biztonsági mentési adatokat.
 
A Boxafe 2.0-tól elérhető licenccsomagok

A nagyvállalati szintű biztonsági mentési és visszaállítási funkciók teljes körű kihasználásához a felhasználók frissíthetnek a Boxafe 2.0-ra. Frissítés előtt, kérjük, tekintsd át az alábbi táblázatot az ingyenes licencekre vonatkozó új korlátozások megismeréséhez. 

**Új licenccsomag**  **Google Workspace-hez**  **Microsoft 365-höz** 
Ingyenes  0 USD maximum 30 felhasználóig + 10 megosztott meghajtó  0 USD maximum 30 felhasználóig <br>+ 10 SharePoint-oldal + 5 csapat a Microsoft Teamsben 
Előfizetés  Felhasználónkénti havi/éves díj+ Korlátlan számú megosztott meghajtó  Felhasználónkénti havi/éves díj+ Korlátlan SharePoint-oldal+ Korlátlan számú csapat a Microsoft Teamsben 
Nagyvállalat  Egyedi(Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha a vállalkozásodban több mint 1000 felhasználó található egyetlen domainben.)  Egyedi<br>(Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha a vállalkozásodban több mint 1000 felhasználó található egyetlen domainben.) 



Az új licenctervek egyszerűbb megértéséhez tekintsd meg az alábbi használati példákat: 

* A-vállalat a Google Workspace-t használja. 25 e-mail fiókjuk és 10 megosztott meghajtójuk van több mint 100 fájllal. Könnyedén használhatják az **Ingyenes csomagot**.

* B-vállalat a Google Workspace-t használja. 200 e-mail fiókjuk és megszámlálhatatlan megosztott meghajtójuk van. Legalább **170** licencet kell vásárolniuk. Korlátlan számú megosztott meghajtóról készíthetnek biztonsági másolatot és vissza is állíthatják azokat.

* C-vállalat a Microsoft 365-öt használja. 30 e-mail fiókjuk, 10 SharePoint-oldaluk (sok fájllal) és 5 csapatuk van a Microsoft Teams-ben (sok fájllal). Könnyedén használhatják az **Ingyenes csomagot**.

A további részleteket hamarosan közöljük. További információért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.