GARETT BEAUTY POWERFUL – IZOMLAZÍTÓ MASSZÁZSPISZTOLY AKTÍV SPORTOLÓKNAK

negator

2022. június 13. – Az intenzív testedzés rendkívül megerőltető lehet, különösen akkor, ha valaki hosszabb ideig nem mozgatta meg aktívan az izomzatát. A test hirtelen túlzó megerőltetése izomlázzal és izomgörcsök kialakulásával járhat. A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója Garett Beauty Powerful masszázspisztolyával segít enyhíteni az intenzív edzések után kialakuló izomgörcsök fájdalmán. A Beauty Powerful masszázspisztoly bármelyik testrész izomzatának ellazítására alkalmas, így képes kiváltani az időigényes és költséges masszázsterápiát is. 

99 eltérő erősség 

A 99 állítható erősséggel a felhasználók eldönthetik, hogy gyengéd masszázzsal vagy erőteljes rezgésekkel szeretnék fellazítani az izommerevségeket. A rezgések erőssége menet közben állítható, így egy intenzívebb masszírozást követően gyengéd rezgésekkel is be lehet fejezni az otthoni masszázsterápiát. 

6 cserélhető masszázsfej 

A masszírozás erősségének beállítása egy különösen előnyös funkció, a 6 cserélhető fejjel pedig még hatékonyabban személyre szabhatod a masszázsélményt. Az extra masszázsfejek különböző alakúak, így egyes testrészekhez válogatottan is lehet használni azokat. A csere folyamata kifejezetten egyszerű, mindössze el kell forgatni a készülékben található masszázsfejet, ki kell húzni azt, majd a helyére be kell illeszteni az új fejet. 

Egyszerű használat 

Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Garett Beauty Powerful használata valódi élmény. A készülék egy LED-kijelzővel érkezik, amely megjeleníti a legfontosabb információkat. Az egyszerű háromgombos kivitelezésből adódóan a masszázspisztoly kényelmesen irányítható, így a készülék teljesen intuitív módon vehető igénybe. 

Elérhetőség 

A Garett Beauty Powerful már elérhető a magyarországi kiskereskedelmek kínálatában. A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük, keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR- és marketing képviseletét. 

Termékoldal: Garett Beauty Powerful massage gun black – Garett Electronics