A NETGEAR ÚJ NIGHTHAWK M6 ÉS M6 PRO MOBIL ROUTEREI MÁR ELÉRHETŐK AZ AT&T KÍNÁLATÁBAN

negator

Az M6 Pro a biztonságos és mobilis WiFi-kapcsolatot kínál a világ első WiFi 6E mobil routereként

2022. június 9., San José, Kalifornia – 2022. április 22-től az amerikai AT&T telekommunikációs szolgáltató ügyfelei a NETGEAR vadonatúj Nighthawk M6 és Nighthawk M6 Pro mobil hotspotjai segítségével férhetnek hozzá az AT&T 5G hálózatához. Az 5G forradalmi erejét kihasználva a NETGEAR ismét együttműködik az AT&T-vel, hogy kiváló tervezésű, több gigabites internetkapcsolatot biztosítsanak otthoni és az útközben dolgozó felhasználóknak. 

Ahogy a világban továbbra is tart a hibrid és mobil életvitel térhódítása – beleértve a távmunkát és tanulási környezetet  a hatékony és biztonságos internet-hozzáférés iránti igény a mindennapi élet szerves részévé vált. 2020-ban mindösszesen 10,9 millió amerikai nevezte magát digitális nomádnak – ez csaknem 50%-os növekedés az előző évhez képest –, és további 19 millióan tervezik, hogy a következő két-három évben azzá válnak. Az igényekre válaszolva a NETGEAR ismét együttműködésre lépett az AT&T-vel, hogy két különböző szintű terméket biztosítson az M6 sorozatból. Az új termékek ideális választást jelentenek a mobil- vagy helyhez kötött vezeték nélküli hozzáféréséhez otthoni és irodai környezetben, továbbá támogatják a 4G LTE-szabványt is, ha az 5G-kapcsolat nem lenne elérhető. 

Nighthawk M6 Pro 

A kategóriájában vezető M6 Pro támogatja a fejlett 5G mmWave-Sub-6 kettős csatlakozást, a 2,5 G Ethernet portot, valamint az átváltható WiFi 6- és 6E-kapcsolatot, emellett nyolcszor gyorsabb, mint a 4G, így a felhasználók bárhonnan kihasználhatják a leggyorsabb adatkapcsolat előnyeit. Az első WiFi 6E mobil hotspotként az M6 Pro elérhetővé teszi a 6 GHz-es sávot a legújabb, leggyorsabb eszközök számára. Az mmWave még sok éven át képes lesz kiszolgálni a felhasználókat  ahogy az adathasználat növekszik, az 5G mmWave is úgy lesz egyre kifinomultabb. Egyszerre több ember és eszköz csatlakozhat, hogy megtapasztalhassák a gyors letöltések, a késleltetésmentes játékok és a 8K streaming élményét otthonaikban vagy az irodában egyaránt. 

Nighthawk M6 

Az M6 5G Sub-6 és WiFi 6 támogatással érkezik, amely a 4G kapacitásának és sebességének négyszeresét kínálja. Egyszerre akár 32 eszköz csatlakoztatásával az egész háztartás megtapasztalhatja a zökkenőmentes 4K streaming, a zavartalan online játék és a megszakítás nélküli videóhívások élményét. Az AT&T ügyfelei bármelyik eszközzel hozzáférhetnek az 5G internethez a routerre való csatlakozással, még akkor is, ha az adott készülék önmagában nem támogatja az 5G-t. A gigabites Ethernet és USB-C portok megkönnyítik a csatlakoztatást, a robusztus akkumulátor pedig több órányi útközbeni használatot biztosít. 

További üzleti előnyök 

Az említett előnyök mellett a NETGEAR mindkét mobil routere élvonalbeli üzleti megoldást kínál a modern hibrid irodai környezethez. A NETGEAR Insight Pro Cloud Management segítségével a szervezetek egyszerűen kezelhetik, telepíthetik és konfigurálhatják a mobil routereket teljes láthatósággal és egyszerű vezérléssel, mielőtt azokat kiadnák munkavállalói használatra, továbbá központilag alkalmazhatnak vállalati szabályzatokat, profilokat és felügyeletet egyetlen eszközre vagy egy teljes eszközcsoportra. A cégtulajdonosok emellett térképen is megjeleníthetik a telepített eszközöket, továbbá jelentéseket kaphatnak a mobiladat és más egyéb használatról is. 

Az új NETGEAR Nighthawk M6 és Nighthawk M6 Pro hotspotok FirstNet Ready® támogatást is kapnak, így a segélyszolgáltatók is kihasználhatják azokat a speciális képességeket, amelyeket kifejezetten a FirstNet® használatához terveztek. A FirstNet® egy országos szinten elérhető, nagy sebességű, szélessávú kommunikációs platform, ami kifejezetten az amerikai segélyszolgáltatók és a közbiztonságért felelős közösségek számára készült. 

További információ és árazás: https://about.att.com/story/2022/netgear-nighthawk-hotspots-5g.html