A BENQ MOBIUZ MONITOROK EXTRA KÉPESSÉGEI

negator

2022. június 8. – A gamer monitorok piaca igazi csatatérré nőtte ki magát a játékosok legnagyobb örömére. Ha szeretnél igazán elmerülni a játékok világában, akkor szükséged van egy élenjáró megoldásra. Azoknak, akiknek csak a győzelem számít, a termékspecifikációk a legfontosabbak. De, ha elkötelezett gamerként olyan monitort keresel, amellyel még jobban elmerülhetsz a játékok világában, akkor a MOBIUZ a legjobb választás. A fejlett technológiának köszönhetően, amelyek valósággal beszippantanak a játékba, teljesen elmerülhetsz a játékélményben. 

A MOBIUZ monitorok ezekkel a „plusz” funkciókkal kínálnak többet a versenytársaiknál. 

HDRi: intelligens HDR 

A HDR mára egy szabványává vált a legtöbb monitor esetében. A MOBIUZ gamer monitorokon a BenQ egyedi technológiájával optimális HDR-hatást és jobb megjelenítési teljesítményt valósít meg. A HDRi automatikusan beállítja önmagát, hogy ideális HDR-hatást hozzon létre a környezeti fényviszonyokat, valamint a képernyőn megjelenő tartalmakat figyelembe véve. Segítségével megtapasztalhatod a lenyűgöző színintenzitást, egyensúlyt és telítettséget, amelyet a BenQ MOBIUZ monitorok kínálnak, magával ragadóbbá téve a játékok világát. Akár egy sötét erdőben vagy hófedte vidéken tartózkodsz, ahol visszaverődik a napfény, minden új játékvilágot nagyszerű látványélményekkel fedezhetsz fel a tökéletes játékélmény érdekében! 

A Light Tuner különféle fényerőszintekkel módosítja a képet 

A HDRi mellett a BenQ MOBIUZ monitorok beépített Light Tunerrel érkeznek. A játékosok számíthatnak erre a funkcióra a fények és az árnyékok finomabb beállításában. A funkció szintjét mindenki ízlése szerint manuálisan beállíthatja, így a felhasználók pontos részleteket kaphatnak a sötét barlangokban vagy még részletesebben láthatják a falak látványos freskóit. Merülj el az AAA-játékokban és fedezd fel az életteli nyitott világokat! 

Hogyan érheted el gyorsan ezeket a beállításokat a MOBIUZ monitorokon? 

A monitorok PC-vel és konzolokkal is tökéletesen együttműködnek, azonban váltás esetén a legtöbb monitornál bemeneti forrásonként újra kell konfigurálni minden beállítást. A MOBIUZ termékcsalád ebben is segít! Az intuitív Scenario Mapping automatikusan kiválasztja a kívánt beállításokat, miután bemeneti forrást választottál. Ha játszani támadna kedved, a monitor beállításával már nem kell foglalkoznod. Mindemellett az 5 irányú joykar segítségével egyszerűen hozzáférhetsz a Quick OSD-hez, hogy pillanatok alatt elérj minden képjavító funkciót. A Quick OSD és a Scenario Mapping kombinált kényelmével műfajtól függetlenül is tökéletes élményben lehet részed. 

Quick OSD: Előre beállított fekete-tónusszabályzó, valamint hangerő- és fényerő beállítások a különböző forgatókönyvekhez. Válaszd ki egyszerűen az OSD-beállításaidat! 
Scenario Mapping: Párosítsd az egyes Quick OSD-beállításokat egy-egy billentyűkombinációhoz! Csak válts bemenetet, és a beállítások automatikusan módosulnak! 

Ezek a „plusz” technológiák lehetővé teszik, hogy még többet várhassunk el egy olyan játékmonitortól, mint a MOBIUZ. 

BenQ MOBIUZ gamer monitorok 

A kifejezetten esportra tervezett, TN-alapú Zowie monitorokkal ellentétben a MOBIUZ termékek jelentős része (a hajlított kijelzős modelleket leszámítva) IPS-panelt használ. A termékkínálatban egyaránt találhatók 25, 27, 32 és 34 hüvelykes kijelzővel felszerelt változatok is. Az alacsony válaszidő mellett pedig az EX2510S, EX2710S és EX2710Q már 165 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, míg a további modellek, beleértve a 32 hüvelykes EX3210U-t és a hajlított IPS-panellel felszerelt, 34 hüvelykes EX3410R-t, 144 Hz-es sebességgel gondoskodnak a képalkotás gyorsaságáról. A BenQ MOBIUZ monitorok ezenfelül HDR és FreeSync Premium támogatással, valamint beépített 2.1-es treVolo hangrendszerrel is rendelkeznek. 

Elérhetőség 

A BenQ MOBIUZ monitorok már elérhetők a gyártó hazai partnereinek kínálatában. Ha szeretnél többet is megtudni a BenQ megoldásairól, kérjük, látogass el a BenQ.eu oldalra.