MEGJELENT AZ XPG ALPHA WIRELESS GAMER EGÉR

negator

A 2022-es Red Dot Design díjnyertes egér kiemelkedő ergonómiát, teljesítményt és stílust biztosít

2022. június 3., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be az XPG ALPHA WIRELESS gamer egér megjelenését.  A 2022-es Red Dot Design díjnyertes egér ergonomikus kialakítással, energiatakarékos PAW-3335 szenzorral és prémium OMRON kapcsolókkal érkezik a megfelelő kényelemért és a teljesítményért.  

Díjnyertes ergonomikus kialakítás  
Az ALPHA gamer egér egyszerű és elegáns ívelt körvonalakkal és kényelmes markolatú kialakítással rendelkezik, amely egyben az XPG Exoskeleton ipari formatervezési irányelvét is tükrözi. Ez az irányelv a kialakítás és a funkciók egyensúlyát, az ergonómiát és a zökkenőmentes játékélményt hangsúlyozza. Mi több, az egér kialakítása az XPG által végzett globális felmérés adatai alapján készült. Például teljes szélessége az ideális markolatú eszköz létrehozásáról szóló felmérésben résztvevők ujjainak méretei alapján lett kialakítva. 

A legjobb játékélményre tervezték  
Az XPG ALPHA belseje is lenyűgöző! A Pixart nagy teljesítményű és energiahatékony PAW-3335 szenzorát használja, amely 100 és 16000 közötti DPI-értékek beállítását teszi lehetővé, hogy megfeleljen a különböző típusú játékok követelményének. Továbbá, az egér tetején található programozható, háromszög alakú gomb kiváló rugalmasságot biztosít az XPG PRIME szoftverrel történő párosítást követően. Az XPG ALPHA hosszú élettartamú, 60 millió kattintásra hitelesített prémium OMRON kapcsolókkal érkezik. Egyaránt támogatja a 2,4 GHz-es és a Bluetooth vezeték nélküli csatlakozási módokat, beépített akkumulátora pedig akár 60 órás üzemidőre is képesi. 

Az ALPHA RGB-fényei finoman és elegánsan szóródnak szét a három, egymástól független világításai zónában. A fénybeállítások 3 testreszabható hardverprofilban vagy az XPG PRIME szoftverben tárolhatók.  

Testreszabás az XPG PRIME segítségével  
Az XPG ALPHA egy szoftveresen programozható gamer egér, ahol a gombok, a DPI-beállítások és az RGB-világítási effektusok egyaránt személyre szabhatók a felhasználók igényei szerint. A programozható gombok, a funkció-hozzárendelések és makrók beállításai az egéren tárolható felhasználói profilokba is elmenthetők, így más PC-hez történő csatlakozás során sem vesznek el a beállítások. Tudj meg többet az XPG PRIME-ról ITT

Ha többet szeretnél megtudni az elérhetőségről és az egyes régiók árazásáról, kérjük, lépj kapcsolatba az XPG helyi képviseletével az www.xpg.com oldalon. Az XPG ALPHA hamarosan vezetékes változatban is elérhető lesz.