A STEELSERIES BEMUTATJA A PRIME BOUNTY PROGRAMOT

negator

Professzionális esportólok küzdenek meg egymással a 20 000 USD-ért, különböző FPS-versenyeken

CHICAGO, EGYESÜLT ÁLLAMOK – 2022. JÚNIUS 1. – A SteelSeries, az esport és a játékperifériák piacvezető vállalata, ma bejelentette a SteelSeries Prime Bounty programot, amely az innovációban élenjáró márka több mint 20 éves fennállása alkalmából, a professzionális játékosokkal és az esport közösséggel együtt kívánja megünnepelni és visszaadni azt a számtalan felejthetetlen pillanatot, ami az esport és a professzionális gaming hajtóereje.

A Prime Bounty program létrehozásával a SteelSeries ismét egy új dolgot valósít meg egyébként is gazdag története során, új kihívás elé állítva a gamereket. Minden profi játékos számára, aki megnyer egy offline versenyt egy kijelölt játékban és szinten SteelSeries egeret használva, a cég 20 000 dollár jutalmat ad. A programban résztvevő egerek közé tartozik a SteelSeries Prime Pro sorozat (vezetékes, vezeték nélküli, Prime, Prime Mini), az ultrakönnyű Aerox sorozat (beleértve a vadonatúj többgombost is Aerox 5 vezeték nélküli), Rival sorozat (3 és 5), valamint a Sensei Ten. A díj többször is elnyerhető, és a csapat teljes egésze, minden tagja jogosult rá. Ezenkívül a játékos gamer közösségének egy szerencsés tagja SteelSeries ajándékcsomagot nyer.

A program a Counter-Strike Global Offensive (CS:GO), a Valorant, a Tom Clancy’s Rainbow Six, az Apex Legends, a Fortnite és a Player Unknown Battlegrounds versenyekre összpontosít. A jogosult versenyek közé tartoznak az olyan események, melyek döntőjét offline (LAN) és PC-n játsszák. A SteelSeries egy exkluzív amatőr Prime Bounty programot is meghirdet a közeljövőben, amely lehetővé teszi a tehetséges, jövőbeli szupersztárok számára, hogy pénzdíjazásban részesüljenek. A jogosult versenyek részletei és a nevezési feltételek a következő weboldalon érhetőek el: https://steelseries.com/prime-bounty.

Eredeti esport márkaként a SteelSeries továbbra is elkötelezett az iparág támogatása mellett, és hogy segítse azt a gamer ökoszisztémát, amelynek létrehozásában és kialakításában eddig is nagy szerepet vállalt. A SteelSeries profi csapatokkal kötött megállapodásai többet jelentenek, mint egy egyszerű szponzoráció, azok valódi partneri együttműködések. Az ötletektől és a tervezéstől kezdve a tesztelésen át a hitelesítésig, az esportolók nem csupán a SteelSeries érdekelt felei, hanem együttműködnek a vállalattal és segítenek az új termékek létrehozásában is, hogy együtt a világ legjobb gamer perifériáit és szoftvereit alkossák meg. A SteelSeries elit csapatai között van a FaZe Clan, az Atlanta FaZe, a Red Bull OG, a Mercedes-AMG Petronas Esports, a T1, a SpaceStation, a Rare Atom és még sok más.

Az első professzionális csapatok szponzorálásától kezdve a kifejezetten professzionális termékek létrehozásán át egészen a tehetséges esportólok világsztárokká alakításáig, a SteelSeries élen jár az iparág növekedésében és a játékot versenyképesebbé és szórakoztatóbbá tevő termékek fejlesztésében.

  • 2001 óta a hivatásos esportolók több pénzdíjat nyertek a SteelSeries-zel, mint bármely más márkával, 2021-ben pedig a cég elindította első saját sorozatát. A SteelSeries Prime Cup Series a világ legnépszerűbb játékait öleli fel, mint a CS:GO, Rainbow Six, Overwatch és Apex Legends. Eddig olyan csapatok versenyeztek a több mint 60 000 USD díjazásért, mint a FaZe Clan London Spitfire, a Red Bull OG és a SpaceStation Gaming.


  • Ráadásul, hogy szélesebb körben is terjessze az esport versenyek világát, a SteelSeries bemutatta a Prime termékcsaládot, amely kifejezetten olyan esportra tervezett perifériák kínálatát tartalmazza, amelyek célja a győzelem. 2022-ben a FaZe Clan Prime egérrel nyerte meg az ESL Pro League 15. szezonját és a PGL Antwerp Majort is. A Prime termékvonal letisztult és könnyített egereket és egy új Arctis Prime headsetet is tartalmaz, amely kategóriájában a legjobb technológiával és legtöbb innovációval rendelkezik. A több mint 100 profi esportolóval közösen kifejlesztett Prime sorozat csak a teljesítményről szól, sallangok nélkül.Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről, látogass el a steelseries.com oldalra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot  Instagramon és Twitteren!