FSP, A LEGJOBB TÁPEGYSÉGMÁRKA ÖT ALKALMAZÁSI TERÜLETEN

negator

Peremhálózati-, orvosi-, intelligens energia-, gamer- és PD-töltő megoldások

2022. május 24., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group, a világ vezető, nagy teljesítményű ODM- és módosított STD-tápegységgyártója örömmel mutatja be riválisait felülmúló, élvonalbeli technológiával érkező termékeinek következő hullámát. 

Az FSP Group az idei COMPUTEX kiállításon bemutatja legújabb innovatív technológiai megoldásait olyan eltérő alkalmazásokhoz, amelyek az üzleti területek szélesebb körét célozzák meg, beleértve a peremhálózati-, orvosi-, intelligens energia-, gamer- és PD-töltő megoldásokat. 

Az FSP idén egy vadonatúj tápegységkínálattal kívánja kitolni az élvonalbeli számítástechnika határait. Arra tervezték őket, hogy maximalizálják a kifejezetten nagy méretű információs központok és hasonló területek teljesítményét. Ezek az új tápegységek kompakt méretekkel, intelligens funkciókkal, hatékony energiaellátással és villámvédett tulajdonságokkal, valamint nagy teljesítménysűrűségű kialakítással rendelkeznek. Ezenkívül az FSP testreszabott megoldásokat is kínál, hogy megfeleljen az iparág folyamatosan változó igényeinek. 

További információ: https://www.fsp-group.com/en/microsite/edge-computing/index.html 

A vállalat idén szakértelmének bővítését tervezi az orvosi területen, felhasználva az orvosi tápegységek gyártásában szerzett, több mint 2 évtizedes tapasztalatát. Az FSP és a Protek (a Protek Electronics Corp az FSP Group márkája) legújabb orvosi berendezésekhez tervezett tápegységei kiterjedt terminálalkalmazásokhoz készültek, beleértve a lélegeztetőgépeket, a rehabilitációs eszközöket, a műtőasztalokat, az ultrahangos képalkotó-, a biokémiai elemző- és a szemészeti berendezéseket, valamint a fogorvosi munkaállomásokat is. Ezeket arra tervezték, hogy négy fő szempontnak feleljenek meg, beleértve a csatlakozást, a nyitottvázas kialakítást, a számítógépek áramellátását és a biztonsági akkumulátorok használatát. Emellett a gyártó félig- vagy teljesen testreszabott teljesítménytartomány konfigurálására is lehetőséget nyújt 18 és 1100 W között kis- és nagy mennyiségben is, hogy megfeleljenek ügyfeleik eltérő igényeinek. 

További információ: https://www.fsp-group.com/en/microsite/medical/index.html 

A fenntartható energia megközelítésére jobb megoldást keresve, az FSP Group az idei COMPUTEX-en bejelenti, hogy aktívan összpontosítanak majd a hibrid ESS-re és az inverterekre az akkumulátoros energiatároló rendszerek tervezésére során. Elsősorban az otthoni felhasználásra, kereskedelmi irodákra, épületekre és gyárakra fókuszálva az FSP belátható időn belüli intelligens energiamegoldásokra tervezett termékei közé tartoznak az energiatároló rendszerek, PV-inverterek, akkumulátormodulok, UPS-ek és az elektromos járművek akkumulátortöltői is. Ezenfelül az FSP intelligens energiatároló rendszere a moduláris felépítésnek köszönhetően csökkentett kábelveszteséget biztosít, a multi-párhuzamos és soros kombinációk pedig nagy rugalmasságot nyújtanak. Mindemellett a nagy teljesítményű és nagy sűrűségű tervezés (HPHD) alapján a termék mérete további 50%-kal csökkent. 

További információ: https://www.fsp-group.com/en/microsite/smart-energy/index.html 

Az FSP Group azt tervezi, hogy 2022-ben kiterjeszti kínálatát a gamer PC-iparágban is olyan innovatív tápellátási megoldások bevezetésével, amelyek továbbfejlesztett energiaellátási technológiával és új szintű biztonsági funkciókkal rendelkeznek. A 2022-ben frissített termékek megfelelnek az új PSDG ATX3.0 szabványnak, amely magába foglalja a továbbfejlesztett 12 V-os CPU-energiaellátást, a módosított túlteljesítmény-követelményeket és egyéb más tervezési specifikációkat is. Az FSP szorosan együttműködik a piacvezető márkákkal, mint az Intel és az AMD, hogy olyan koherens tápegységeket készítsen, amelyek a legjobb teljesítményt biztosítják, hogy képesek legyenek kiaknázni a legújabb processzorok maximális teljesítményét. Ezenkívül az FSP legújabb gamer tápegységei támogatják a PCIe Gen 5 megoldásokat is a PCIe 12VHPWR-kábelnek köszönhetően, amit arra terveztek, hogy a korábbi megoldásoknál is nagyobb teljesítményt nyújtson, ezáltal megfelelve a piac legújabb, nagy teljesítményű GPU-követelményeinek. 

További információ: https://www.fsp-group.com/en/microsite/gaming/index.html 

Az FSP az idei COMPUTEX kiállításon az új PD-töltőit is bemutatja. Az új PD-töltők célja, hogy 30-240 W-ig terjedő teljesítmény teljes skáláját nyújtsa falra szerelhető és asztali kivitelben. A töltők közvetlen és közvetett referencia szabványokat és testreszabott termékterveket tartalmaznak, hogy megfeleljenek az eltérő iparágakban dolgozó ügyfelek igényeinek. 

További információ: https://www.fsp-group.com/en/microsite/pd-charger/index.html 

Összefoglalva, az FSP valósággal uralja a piacot innovatív megoldásaival, amelyek a felhasználók széles körét szolgálják ki. A COMPUTEX 2022 alkalmával az FSP Group egyértelműen jelzi azon szándékát, hogy a következő években a globális energiaszolgáltatási iparág vezetőjévé váljon, célja pedig, hogy kompromisszumok nélküli innovatív megoldásokat biztosítson a nagyközönség számára. 

A hivatalos oldal: www.fsp-group.com
Az FSP márkás termékek weboldala: www.FSPLifestyle.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/fsp-technology-inc
Youtube: www.youtube.com/user/PowerNeverEnds