ZAJSZŰRŐS MIKROFONNAL FELSZERELT BENQ MONITOROK VIDEÓKONFERENCIÁKHOZ

negator

A BenQ GW2485TC és GW2785TC monitorokat hatékony munkavégzésre tervezték

2022. május 9. – Manapság a videókonferenciák beépültek a mindennapi életbe, így kiemelten fontos kellő figyelmet fordítani a megfelelő mikrofonminőségre. A hagyományos irodákkal ellentétben azonban az otthoni környezetben több különböző zajforrás is jelen lehet, mint például a gyerekek sírása és játéka, a családtagok társalgása, takarítás, az utcáról beszűrődő járművek hangja, valamint akár az építkezések zaja is. 

A BenQ, a világ vezető digitális lifestyle márkája erre reagálva az új GW2485TC és GW2785TC monitorok tervezésénél nemcsak a szabadalmaztatott Eye-Care technológiák alkalmazására figyelt, hanem a monitorokba beépített digitális zajszűrős mikrofonra is, amely a környezeti zajszűrő technológiával hatékonyan kiszűri a különböző háttérzajokat, így segítve az online konferenciákhoz történő csatlakozást. 

Ahogy a fiatal szakemberek egyre inkább alkalmazkodnak a hibrid és távoli munkavégzéshez, úgy növekszik ezzel arányosan a monitorok előtt töltött idő, így szükség van olyan megoldásokra, amelyek szemkímélő, valamint produktivitást segítő technológiákkal rendelkeznek. A szabadalmazott Eye-Care megoldással, valamint az olyan produktivitást segítő eszközökkel, mint a beépített mikrofon és USB-C port, felszerelt GW2485TC és GW2785TC monitorok ideális választást jelentenek a modern kihívásokhoz. 

Hatékony munkavégzésre tervezték 
A 24 és 27 hüvelykes monitorok segítenek a munkavégzésre koncentrálni. A beépített zajszűrős mikrofon tiszta hangzást továbbít a konferencia résztvevőinek – még a zajos környezetekben is –, míg a beszédkiemelő mód kiemeli a beszélgetés tagjainak hangját a tisztább kommunikáció biztosításáért. Emellett a monitorok több különböző hatékonyságot segítő üzemóddal rendelkeznek, köztük a Coding móddal, amely kiemeli a színeket a szöveges környezetekben, hogy a fejlesztők könnyedén eligazodhassanak a kódsorok között; a Care móddal, amely megvédi a felhasználók szemeit a fényerő és a színtelítettség automatikus csökkentésével; valamint az ePaper móddal, amely hatékonyan szűri a kék fényt a jobb olvasási élmény érdekében. 

Mindemellett a monitorok USB Type-C csatlakozója egyaránt képes az audió- és videójel továbbítására, valamint a 60 W-os gyorstöltést is támogatja. A Daisy Chain technológiával továbbá akár 4 monitor is összekapcsolható a nagyobb képernyőterület biztosításához. 

A legújabb szemkímélő technológiák 
A GW2485TC és a GW2785TC monitorok a legújabb szabadalmazott Eye-Care technológiát használják, ami megvédi a felhasználók szemét a hosszantartó munkavégzés és tanulás során. Az új Eyesafe hitelesítéssel is rendelkező Low Blue Light Plus technológia kiszűri az alacsony és magas energiahullámú ultraibolya sugárzást, miközben megőrzi a kék színek árnyalatait a megfelelő színhűség érdekében. A kék fény szűrése javítja a koncentrációt és csökkenti a fáradtságérzetet is. 

A monitorok továbbá az intelligens fényerősség-szabályzást is támogatják a beépített szenzorok segítségével, amelyek a környezeti fény mértékéhez igazítva állítják be a fényerőt és a kontrasztot, javítva a képernyő sötétebb részeinek részletességét anélkül, hogy a világosabb részek túl lennének exponálva. Végül a vibrálásgátló technológia csökkenti a szemfáradtságot, melynek hiánya akár fejfájáshoz és koncentrációhiányhoz is vezethet. 

Elérhetőség 
A BenQ GW2485TC és GW2785TC irodai monitorok már elérhetők a gyártó hazai partnereinek kínálatában. Ha szeretnél többet is megtudni a BenQ megoldásairól, kérjük, látogass el a BenQ.eu oldalra.