AZ MSI HÁROM IF DESIGN KITÜNTETÉST KAPOTT 2022-BEN

negator

Az elbűvölő díjátadó ünnepséget a berlini Friedrichstadt-Palastban tartják május 16-án

2022. május 6., Tajpej, Tajvan – A 2022-es Red Dot Design díjátadót követő hangulat kezd lecsengeni. Az MSI, a gamer, alkotói és kereskedelmi hardverek vezető gyártója ennek hatására örömmel jelentette be, hogy újabb három kitüntetést kapott a rangos iF DESIGN díjátadón gamer hardver, virtuális valóság és kiterjesztett valóság kategóriában. 

Az idei díjazott termékek a csúcskategóriás Stealth GS77 gamer laptop, valamint a MEG Z690 GODLIKE és az MPG Z690 FORCE WIFI-alaplapok. Az iF DESIGN kitüntetést a kivételes tervezési minőség döntőbírájaként ismerik el, ebből adódóan ez a világ egyik leginkább ünnepelt formatervezési versenye. A díjak elnyerése határozott elismerésként szolgál az MSI termékek kiemelkedő formatervezési minősége mellett. 

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az iF DESIGN zsűritagjai elismertek bennünket, amely újabb bizonyítéka azon elkötelezettségünknek, hogy termékeinket a tervezési minőséget, a funkcionalitást és az innovációt szem előtt tartva hozzuk létre. Célunk, hogy továbbra is kimagasló dizájnt kínáljunk a gamerek és az alkotók számára” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke. 

MSI Stealth GS77 laptopról 

Az üzleti felhasználásra és a játékra tervezett, 17,3 hüvelykes Stealth GS77 megerősített cinkötvözetből készült zsanérral, valamint egy vékony és matt fekete színű, homokfúvott fémvázzal rendelkezik, továbbá mindössze csak 20,1–20,8 mm vastag. 

A fedél alatt a Stealth GS77 egy akár 4K UHD 120 Hz-es panellel, 12. generációs Intel Core™ i9 processzorral, valamint egy NVIDIA® GeForce RTXTM 3080 Ti grafikus megoldással is érkezhet, amely teljesen új szintre emeli a laptop teljesítményét. 

Sőt, a Stealth GS77 nemcsak kivételes teljesítményt nyújt, hanem 99,9 wattórás akkumulátorral, WiFi 6E-vel, Windows Hello támogatással és hat beépített Dynaudio hangszóróval is rendelkezik a magával ragadó hangzás érdekében. A visszafogottabb matt fekete bevonat és az erőteljes hardveres felszereltség a díjnyertes Stealth GS77-et egyaránt tökéletes megoldássá teszi nappal üzleti szakemberként, éjjel pedig hardcore játékosként élő felhasználók számára. 

MSI GAMING: https://www.msi.com/
MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming
MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/
MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal
MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets 

Iratkozz fel az MSI RSS-hírcsatornákra awww.msi.com/rsswebhelyen, hogy azonnal értesülj a legújabb hírekről!